Julia Dybowska i inne z instagrama

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Natalia411
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Julia Dybowska i inne z instagrama

Post autor: Natalia411 » 31 sty 2017, 10:11

Moze i strach rainbow ale nie uwazam bym wyglądala zle a jednak mi sie.ona podoba i ja sie "wzoruje" (giggle (makeup poza tym ja uwazam ze siwiec ma bardzo pospolita urode dlatego co druga jak sie troche podrasuje wyglada jak ona
Piersi: Anatomki - silimed natural 475 xh

Awatar użytkownika
alicjachrupek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: alicjachrupek » 31 sty 2017, 10:27

Roxy123 pisze:No wlasnie, sądząc po ilości komentarzy pozytywnych - to sie podoba... W sumie dobrze ze póki co mamy rożne gusta- jest szansa ze jeszcze przez jakis czas kobiety beda trochę różnic sie od siebie, choć mysle ze juz niedługo:)

no moda sie zmienia, wczesniej panowal styl 'kobieta kot (male oczka, zakrzywione jak u kota, owalna buzia i wypukle policzki)', teraz moda zmierza ku 'transwestyta' czyli podkreslone nadmiernie kosci policzkowe i broda. Kolejny etap to bedzie chyba ta z chin wielkie oczy i nos jak guziczek, a nastepna moda to juz chyba tylko zostanie czolo jak lotnisko jak u murzynek zaczynajace sie od czubka glowy.
Wszystko zawsze zmierza do 'ZA' za waska talia- usuwamy zebra, za duza (mooning, za maly nosek, a nawet za dlugie rzesy.
Wczoraj w programie widzialam jak znany chirurg mowil, ze przesada jest wtedy kiedys juz zaczyna ewidentnie widac, ze to jest 'sztuczne'. No ale z drugiej strony jak ktos zrobi TYLKO usta ktore sa ogromne to przesadza z chirurgia, czy przesadza osoba ktora wyglada naturalnie ale ma za soba wiele operacji (thinking
To jakby porownac sp Michaela Jackosona i cher, prawdopodbnie mieli tyle samo zabiegow, a moze cher wiecej, ale kto juz przeginal Michael ktory wygladal jak wygladal wlasnie przez ten ZA maly nos, czy Za bardzo widoczna brode, Czy cher bo miala ich duzo ale fakt zle nie wygladala, wygladala klasycznie i dosc normalnie? No wiadomo michael to osoba kontrowersyjna wlasnie przez te nieudane zabiegi, ale jest sporo celebrytow, ktorzy robia sie na kena czy barbie i niektorzy nie mieli wcale duzo zabiegow, tylko niektore cechy mieli ZA bardzo przesadzone, jak myslicie przesada jest to ZA bardzo czy ogolnie ilosc zabiegow? (thinking (thinking (thinking

Awatar użytkownika
Rainbow_Dash
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Rainbow_Dash » 31 sty 2017, 11:01

chciałabym mieć pospolitą urodę jak siwiec (giggle a tak szczerze natalia nie obraź się ale w mojej opinii pospolitą urodę to masz właśnie Ty. Nie chcę Cię obrażać dlatego mam nadzieję ,że nie urażam Cię tym co piszę
2011- piersi dr. Lembas Allergan 295cc anatomiczne- małe! brzydkie!
2013- piersi dr. Witwicki Mentor 480uhp okrągłe- pęknięcie implantu
2016- piersi dr. Broma 825cc Motiva okrągłe extra wysoki profil- PIĘKNE, CUDNE, DUŻE!!!! <3

Awatar użytkownika
Natalia411
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Natalia411 » 31 sty 2017, 11:08

Nie obrazasz mnie, ale szczerze jestes pierwsza osoba ktora mi to mowi raczej zawsze gdzie bym nie poszla wszyscy mnie kojarzyli wlasnie ze wzgledu na to ze mam inna urode i pytali po kim to poza tym podobnych do mnie kobiet widzialam nie wiele a do siwiec cala mase (rire (rire (rire Alicja moim zdaniem to chyba szukanie na sile czegos by poprawić poza tym jackson z tego co czytalam za wszelka cene chcial sie odroznic od ojca do ktorego byl podobny i troche mu odbilo pewnie to jeszcze sytuacja z jego dziecinstwa jakas na tym zawazyla

Awatar użytkownika
Rainbow_Dash
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Rainbow_Dash » 31 sty 2017, 11:19

ile ludzi tyle opinii (happy
2016- piersi dr. Broma 825cc Motiva okrągłe extra wysoki profil- PIĘKNE, CUDNE, DUŻE!!!! <3

Awatar użytkownika
Natalia411
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Natalia411 » 31 sty 2017, 11:35

No tak to wiadomo, cenie rainbow twoja szczerość (heart

Awatar użytkownika
Rainbow_Dash
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Rainbow_Dash » 31 sty 2017, 11:46

ja też lubie szczere osoby i nie obrażam się jak ktoś mi powie coś nt mojej osoby. I fajnie,ze możemy tu pogadać na luzie (heart

Awatar użytkownika
Natalia411
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Natalia411 » 31 sty 2017, 12:01

No pewnie ze tak trzeba miec dystans do siebie (rire (kiss

Awatar użytkownika
adrenalina
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: adrenalina » 31 sty 2017, 13:28

jeden lubi rybki, drugi akwarium....
Pospolita Siwiec?? hmmm.... raczej śliczna i subtelna choć z lekka poprawiona... no cóż każda słowianka będzie w jakimś tam stopniu do siebie podobna... Natalia ma zawsze piękny makijaż.. nigdy faszyn from raszyn - przesadzony i przerysowany...
Jak bym miała wybierać to bezapelacyjnie Siwiec.. o tego transa to bałabym się, że gęba jej się rozleci przy pierwszym pocałunku...
"To tylko pies, tak mówisz
Tylko pies
A ja Ci powiem
Że pies to czasem więcej jest
niż człowiek..."

Awatar użytkownika
Rainbow_Dash
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Rainbow_Dash » 31 sty 2017, 14:18

adrenalina ahahahahhaha faszyn from raszyn make up ;)

no tak mi tez się odoba natalia i jej makijaż, stylizacje ,wszystko tak z gustem i klasą.

Zablokowany

Wróć do „Celebrities”