Miejsca które warto zobaczyć cz.I

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
viki
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: viki » 19 gru 2005, 20:30

Jaieś pół roku temu moi znajomi wzieli ślub w Las Vegas. Poczekali na te dokumenty i nie było zadnego problemu z uznaniem ślubu. moze pani urzędniczka nie chciała ruszyc d..y w tej sprawie, ale nie miała do tego prawa
Kocham mój nowy biust. Szkoda, że nie poszłam na zabieg wcześniej....

Awatar użytkownika
agnieszka21
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: agnieszka21 » 20 gru 2005, 19:46

dziewczyny widze,ze swiatowe z Was laseczki :wink: jest jeszcze wiele,wiele miejs,ktore warto byloby zobaczyc,polecic moge wlasciwie wszystkie o ktorych wspomnialyscie i.....dodam jeszcze jedno :D tylko sie nie zdziwcie :oops: Izrael-warto zwiedzici nie to zeby w celach typowo"religijnych"-chociaz warto chocby z racjii tego,ze to "kolepka chrzescijanstwa i tam urodzil sie Pan Jezus :) (oczywiscie dla weierzacych,co nie mam na mysli odrazu,praktykujacych,bo w naszych kosciolach,nie zawsze sie da....)Tel-Awiv,naprawde piekne ,"imprezowe",prowadzace nocne zycie miasto,stolica zreszta,oprocz tego wspanoiala pogoda,malownicze plaze....pelno sklepikow,butikow znanych projektantow...zabawa do bialego rana gwarantowana :!: :!: na plazy przy grillu lub w knajpie,nastepnie napewno :Eliat-kompleks basenow,morze oczywiscie....,Hajffa cos podobnego .....ale to miejsce mnie "rozlozylo"-cudownie,naprawde,przede wszystkim warto wykorzystac niezwykle cenne mineraly z morza Martwego, :wink: daje wam gwarancje,ze wasza skora to"pokocha",szczegolnie jesli macie problemy typu:cellulit czy rozstepy :roll: Wybralam sie tam z kolezanka,mieszkajac jeszcze w Stanach ,pojechalysmy do jej ciotki,z poczatku bylam sceptycznie nastawiona na ten wyjazd,ale ona byla w Izraelu juz pare razy wiec namawiala mnie :zobaczysz,tam jest pieknie :wink: i......jest,napewno jeszcze kiedys wybiore sie tam na wczasy tym razem z mezem :) :wink: acha i ludzie sa normalni ,mlodziez wyluzowana (pejsiki tylko tzw. "nabozni" nosza i modla sie w tych mekkach cale dnie i to jestCHORE :!: :x :D )i jak ktos nie umie plywac to w "tym "morzu napewno nie utonie(takie zasolenie)

Awatar użytkownika
Aneta1981
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Aneta1981 » 20 gru 2005, 20:25

Wiecie co , ... , nie lubię takich tematów, a jakbym miała się w nim wypowiedzieć to miałabym wrażenie że się wręcz przechwalam, gdzie kiedy byłam i w jakim hotelu mieszkałam. Dlatego wybaczcie mi ale się poprostu zmyję z tąd i wspomnienia zabiorę ze sobą. Taki jais troszke mijający sie z celem wydaje mi się ten temat.

Może sie myle, ale nie mam takiego wrazenia.
350 cc HP Skupin - Teraz C/D

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 21 gru 2005, 01:23

Anetka- no cos Ty!!!!!??? :shock: Bez przesady... ...ja jeszcze nie napisalam wszystkiego..!!! 8) :lol:

No coz,mnie interesuje ten temacik (nawet baaardzo!)-bo mozna sie dowiedziec nie tylko o fajnych miejscach na swiecie... ...no i duzo podrozuje(niestety!!!) i zawsze mam problem z wyborem np. hotelu ... :oops:
Piszcie dziewczynki o pieknych miejscach-chociazby dla mnie... :? Ale -nie przechwalajmy sie...............! :wink:

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 21 gru 2005, 17:29

a jakbym chciala sie wybrac w jakies cieple i dalekie miejsce, niekoniecznie jestem nastawiona na zwiedzanie, chce miec piekne widoki i swiety spokoj, to gdzie? laski poradzcie to kase zaczne zbierac...
moja kolezanka ma swietna oferte study tour na sri lance, oprocz tego mysle czasem o karaibach ale chyba raczej martynika, moze filipiny, czy lepiej seszele, bali czy zanzibar? bepi, licze na twoja opinie.
Próżność to mój ulubiony grzech...

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 21 gru 2005, 18:57

Mara-polecam Singapur i Bali przy okazji...!!! W dwa tygodnie wypoczniesz i pozwiedzasz... 8)

Uwielbiam Singapr!!!!!!!! I marze zeby wrocic tam poraz kolejny... Naprawde warto!http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... i/1841.gif

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 22 gru 2005, 18:52

ok, zbieram na malediwy. szukam rad, porad i zdjec. z gory dziekuje.
Próżność to mój ulubiony grzech...

Awatar użytkownika
natala82
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: natala82 » 22 gru 2005, 19:08

Ja tez zbieram na malediwy!Zrobie sobie karteczke z napisem malediwy i przykleje na skarbonke! :lol: Moj wujek tam byl,jak zobaczylam nagranie kamera,a jeszcze on nurkuje i podwodna kamera, widzialam filmy!Masakra,pieknie,brak slow!

Jednym moim marzeniem bylo miec konia-spelnilo sie,drugim,miec cycki-tez wykonane! :D Od jakiegos czasu Malediwy-trzecie marzenie!
Juz po!:)
Skupin 26 lipiec, mentor 300cc okragle.

Awatar użytkownika
jaaa
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: jaaa » 22 gru 2005, 19:18

kurde malediwy to raj na ziemi tez bym chciala tam pojechac :D

Awatar użytkownika
bepi
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: bepi » 22 gru 2005, 19:27

http://www.urlaubsbilder-online.de/laen ... er=galerie
Mara powyżej masz link do fotek z Maledivów,
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... i/mal1.jpg
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... i/mal2.jpg
Mara jeśli chodzi o Maledivy to napewno warto!!!( zależy co kto lubi...)
Malediwy oferują szeroki wybór luksusowych hoteli. Każdy z nich znajduje się na osobnej, niezamieszkałej wysepce, pozwalającej w spokoju cieszyć się komfortem i urokiem życia. Jeśli lubisz spokój ciszę wakacje we dwoje... amoureux to napewno warto!!! piękne wysepki, niesamowita flora i fauna ,spokój
Maledivy jak to mówią są dla
:arrow: zakochanych par
:arrow: kochanków...;))
którym prócz wyrka i spokoju nic więcej do szczęścia nie brakuje... :lol:
Będąc na Maledivach nie nastawiaj się na wielkie imprezowanie, rozrywki itp, niektóre wysepki są tak małe że znajduje się na nich np jeden hotel...i całą wysepkę obejdziesz spacerkiem nawet w godzinkę...
Jeśli Ci to odpowiada to polecam, ale jeśli lubisz trochę poszaleć pozwiedzać to będziesz niezadowolona z Maledivów,

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”