Obejrzałam
Salt i ogólnie może być, db zrobiony film, ale przyznam szczerze, że trochę smieszy mnie kiedy taka krucha kobitka powala na podłoge faceta 3 razy większego od niej samej, no ale cóż
No i zdecydowanie wolę Angie w ciemnych włosach, jako blondynka zdecydowanie gorzej, ale to moje subiektywne odczycie
Kolejny film to
Sherlock Holmes i powiem tak bardzo mi się podobał, coś mnie urzekło w tym filmie,początkowo byłam negatywnie nastawiona,a jednak film przypadł mi do gudtu
Obejrzałam również
Seks w wielkim mieście 2 i nie rozumiem fenomenu tej sieczki i drewna jak dla mnie, a ta moda w tym filmie, co to za moda

to tak jakby ubrać kobitkę w niepasujące kompletnie rzeczy do siebie i zachwycać się kreatywnością autora-stylisty eeeeeeeeee porażka jak dla mnie!!!!!!!!!!! A i co istotne film nie ma dla mnie żadnej fabuły, to film o niczym. Uffffffff

Mój mąż skwitował to tak: kochanie, to najgorszy film jaki widziałem
After life boski film, jestem zachwycona, świetna obsada to dodatkowy plus

Ostrzegam jednak, że jeżeli ktoś ma doła, to lepiej go sobie odpuścić, bo film nie jest lekki, łatwy i przyjemny
I na koniec
Nic tylko prawda film nie był zły, ale momentami nudnawy, do obejrzenia w domu ostatecznie może być