ostatnio ogladany film....cz2.

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
marta20wawa
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Re: ostatnio ogladany film....cz2.

Post autor: marta20wawa » 24 sie 2010, 14:20

sądze ze autor chciał aby każdy z nas wymyślił swoje zakończenie...
Niewielu ludzi dostaje to, czego pragnie i tak niewielu zasługuje na to, co dostaje....."

Awatar użytkownika
nesia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: nesia » 24 sie 2010, 14:25

"Dzwoneczek i uczynne wrózki" - polecam tym mniejszym i tym większym dziewczynom (clin Fajna bajka typowo dla małych kobietek, magia, czary, kolorowy świat a przy nim codziennośc - zaganiany rodzic....
23.02.07 - ;)

Uroda to weksel honorowany na całym świecie za okazaniem.
Giacomo Casanova

Awatar użytkownika
Annetta
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Annetta » 05 wrz 2010, 12:19

"Salt"" z Jolie, film o szpiegach, duzo akcji i nawet dobrze przez Angeline zagrana rola (yes)
Generalnie film na plus.
Bardzo fajnie sie ogladalo naszego Daniela Olbychskiego , zazdroszcze mu ze mogl razem z z Angelina zagrac (rofl

Awatar użytkownika
bluebeleczka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: bluebeleczka » 05 wrz 2010, 14:24

"salt" widzialam rowniez, angelina strasznie zylasta i stroje kompletnie ukrywaly jej sylwetke, plotka glosi ze olbrychskiego nie zaproszono na premiere. (no)
"Life is a stupid game, but atleast the graphics are awesome!"

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 06 wrz 2010, 08:56

Obejrzałam Salt i ogólnie może być, db zrobiony film, ale przyznam szczerze, że trochę smieszy mnie kiedy taka krucha kobitka powala na podłoge faceta 3 razy większego od niej samej, no ale cóż (giggle
No i zdecydowanie wolę Angie w ciemnych włosach, jako blondynka zdecydowanie gorzej, ale to moje subiektywne odczycie (happy

Kolejny film to Sherlock Holmes i powiem tak bardzo mi się podobał, coś mnie urzekło w tym filmie,początkowo byłam negatywnie nastawiona,a jednak film przypadł mi do gudtu (yes)

Obejrzałam również Seks w wielkim mieście 2 i nie rozumiem fenomenu tej sieczki i drewna jak dla mnie, a ta moda w tym filmie, co to za moda (rofl to tak jakby ubrać kobitkę w niepasujące kompletnie rzeczy do siebie i zachwycać się kreatywnością autora-stylisty eeeeeeeeee porażka jak dla mnie!!!!!!!!!!! A i co istotne film nie ma dla mnie żadnej fabuły, to film o niczym. Uffffffff (whew Mój mąż skwitował to tak: kochanie, to najgorszy film jaki widziałem (nod (clin

After life boski film, jestem zachwycona, świetna obsada to dodatkowy plus (star Ostrzegam jednak, że jeżeli ktoś ma doła, to lepiej go sobie odpuścić, bo film nie jest lekki, łatwy i przyjemny (angel

I na koniec Nic tylko prawda film nie był zły, ale momentami nudnawy, do obejrzenia w domu ostatecznie może być (clin

Awatar użytkownika
dona7
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: dona7 » 06 wrz 2010, 16:06

dziewczyny oglądałyście może film INCEPCJA....???
Kasprzyk T. - Silimed Natural 410 XH 360 HI op.18.02.2014r....? sama nie wiem ....

dr.Keller-Skomska - korekcja czubka nosa.... 04.07.2012.... ZREZYGNOWAŁAM....
dr.Jan Rykała Łódź - nosek...- 09.08.2012r. juz sie denerwuje bardzo...))) marzenie pomału sie spełnia ...trzymajcie kciuki...))) Już PO czekamy na efekty )))

Awatar użytkownika
k_asiaczek
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: k_asiaczek » 06 wrz 2010, 16:16

dona oglądałyśmy (nod nawet kilka stron wcześniej rozprawiałyśmy nad końcówką (giggle
05.03.2010-dr Kubasik HP okrągłe es prawa:400cc lewa:500cc applaus

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 06 wrz 2010, 16:54

Dona ja oglądałam Incepcje i gorąco polecam, bo film naprawdę dobry (clapping

Awatar użytkownika
bluebeleczka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: bluebeleczka » 08 wrz 2010, 01:11

wlasnie skonczylam ogladac After life. tak jak ola napisala nie jest to lekki film ale swietny. mam nadzieje ze przespie noc spokojnie.
"Life is a stupid game, but atleast the graphics are awesome!"

Awatar użytkownika
szkarolina
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: szkarolina » 08 wrz 2010, 09:43

Niedawno znowu obejrzalam film "Pozwol mi wejsc" i znowu zrobil na mnie ogromne wrazenie.

http://www.filmweb.pl/film/Pozw%C3%B3l+ ... 008-464544" onclick="window.open(this.href);return false;

Dzisiaj za to wybieram sie na "Salt", mam nadzieje ze to nie beda totalne popluczyny.
You can go a long way with a smile. You can go a lot farther with a smile and a gun.

06/10/08 - dr Stanczyk

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”