Najlepiej aby synowa wykonała usg w trójwymiarze - na nim dokładnie będzie widać całe ciałko dzidziusia.marena43 pisze: wysle synowa (tzn dam im kase na badanie bo cienko teraz przedą) do innego lekarza na usg
Powodzenia
Moderator: Zespół I
Najlepiej aby synowa wykonała usg w trójwymiarze - na nim dokładnie będzie widać całe ciałko dzidziusia.marena43 pisze: wysle synowa (tzn dam im kase na badanie bo cienko teraz przedą) do innego lekarza na usg
Wg mnie łażenie po doktorach nic nie wniesie oprócz tego, że będziecie się cały czas dodatkowo stresować. Wszystko rozwiąze się przy porodzie i wtedy trzeba pokazać wynik usg robiony teraz i powiedzieć pediatrom, że ginekolog zalecił zbadanie dziecka pod kątem pracy nerek /zresztą to pewnie jest napisane na wyniku/marena43 pisze:wysle synowa do innego lekarza na usg niech nic nie mowi i zobaczymy co inny lekarz powie

Odzywam się -jadę samochodem, bo tak mi wygodniej. Droga długa, ale zdaje się nienajgorsza, do Katowic powinnam śmignąć szybko, a potem z map wynika, że też jest nieźle i dziewczyny tak pisząmuflon2121 pisze: czym Ty w końcu jedziesz? bo ja sie chcę z Dana jakoś umówić na okresloną godzinę. Odezwij sie tu względem wyjazdu.
anima60 pisze:Odzywam się -jadę samochodem, bo tak mi wygodniej. Droga długa, ale zdaje się nienajgorsza, do Katowic powinnam śmignąć szybko, a potem z map wynika, że też jest nieźle i dziewczyny tak pisząmuflon2121 pisze: czym Ty w końcu jedziesz? bo ja sie chcę z Dana jakoś umówić na okresloną godzinę. Odezwij sie tu względem wyjazdu.
O której się umawiacie? to się postaram być w Ustroniu mniej więcej w tym samym czasie.