Połaczenie zaraz sobie sprawdzNie wiem, jak Wy liczycie, ale dwa pokoje po dwie osoby to jest cztery. A jadą: Ulli, Dana, Muflon, Anima, Kwiatek i jedna incognito. Z datami wg mojego kalendarza to jest tak: przyjeżdżamy na miejsce w piatek i wyjeżdżamy w niedzielę. To są dwa noclegi: z drugiego na trzeciego pażdziernika i z trzeciego na czwartego.
Zaraz połączenia sprawdzę
Dana, obiecałas nas na trasę wziąć. Powiedz nam jakie te góry sa. Bo mimo że wiem w jakich butach powinnam w górach lazić, to nie lubię tych typowo do chodzenia. Po Bieszczadach, Pieninach a nawet i tatrzańskich dolinach chodze w trampkach lub tenisówkach. Niby w dzieciństwie jeździłam do Wisly i ustronia, ale kiedy to było....
Aha, się doczytałam wyraźnie. Kwiat nie jedzie . mamy dwa pokoje. Zaraz sprawdzam połaczenie. Pociagami do Wisly sie zjeździłam w studenckich czasach. W sumie perspektywa zabrania sie z daną z Glajwic jest kusząca...
Ulla, my byśmy wszystkie sie po Christianii poszwędały... Jak już w tym necie i tanich lataniach siedzisz to weźże nam tu coś wyszukaj i machniemy sie w kilka osób do takiej Kopenhagi czy innego czegoś. Byłam kiedyś, ale w służbowo i w grudniu. Mostu do Szwecji jeszcze wtedy nie było.