Moderator: Zespół I
całkowicie się zgadzam...gra pisze:ja myslę, że można odkrywać to co ładne i estetyczne
dotyczy to kobiet w ciąży i nie tylko
naoglądałam sie już w tym roku brzuszków pań, które nie są w ciąży ale są dalekie od jakiegokolwiek piękna czy estetyki, jeżeli panie w ciąży nie posiadają większej nadwagi i maja nawet duży lekko odkryty ten brzuszek to jakoś mnie to zupełnie nie razi :)
ja też, ale jak pomyślę co jest dalejBasia1 pisze:uwielbiam patrzeć na kobiety w ciąży i nawet trochę im zazdroszczę
gra mnie nie chodziło o sylwetkę (teraz do poprawki po cycuchach został mi tylko brzuszek po 4 ciążach ) :lol: , tylko o życie przestawione do góry nogami...gra pisze:kate :) nie możesz tak myśleć, co będzie po....faktycznie, często sylwetki się deformują
ale nie zawsze tak musi być !! jestem przykładem na to , ze po dzieciach (trójce) można wygladać lepiej !!! co prawda cycki A (po 3 karmieniach aż tak strasznie nie wyglądają jeszcze ale kombinuje co by tu...)
ogólnie od 16 lat mam taką sama wagę (53 kg przy 165) po dzieciach do roku waga schodziła sama (ale dużo ruchu i pracy)
zmieniłam za to kolor włosów, styl ubierania i myślenie :)
wszyscy mówią, że wyglądam dużo lepiej, nie mam brzucha, rozstepów ani celulit... :)