plotki,ploteczki cz.2

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Basia1
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Basia1 » 24 sie 2005, 14:41

uwielbiam patrzeć na kobiety w ciąży i nawet trochę im zazdroszczę :roll:

Awatar użytkownika
kate
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: kate » 24 sie 2005, 15:42

gra pisze:ja myslę, że można odkrywać to co ładne i estetyczne
dotyczy to kobiet w ciąży i nie tylko
naoglądałam sie już w tym roku brzuszków pań, które nie są w ciąży ale są dalekie od jakiegokolwiek piękna czy estetyki, jeżeli panie w ciąży nie posiadają większej nadwagi i maja nawet duży lekko odkryty ten brzuszek to jakoś mnie to zupełnie nie razi :)
całkowicie się zgadzam...

Awatar użytkownika
kate
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: kate » 24 sie 2005, 15:46

Basia1 pisze:uwielbiam patrzeć na kobiety w ciąży i nawet trochę im zazdroszczę :roll:
ja też, ale jak pomyślę co jest dalej :shock: (po ciąży), to mi zazdrość mija....

...hehe oczywiście żartowałam, gdybym mogła, to miałabym jeszcze jedno dziecko...
a ciężarne brzuszki są piękne... mają w sobie tyle obietnic... :D

gra
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: gra » 24 sie 2005, 16:01

kate :) nie możesz tak myśleć, co będzie po....faktycznie, często sylwetki się deformują
ale nie zawsze tak musi być !! jestem przykładem na to , ze po dzieciach (trójce) można wygladać lepiej !!! co prawda cycki A (po 3 karmieniach aż tak strasznie nie wyglądają jeszcze ale kombinuje co by tu...)
ogólnie od 16 lat mam taką sama wagę (53 kg przy 165) po dzieciach do roku waga schodziła sama (ale dużo ruchu i pracy)
zmieniłam za to kolor włosów, styl ubierania i myślenie :)
wszyscy mówią, że wyglądam dużo lepiej, nie mam brzucha, rozstepów ani celulit... :)

Awatar użytkownika
Alma
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Alma » 24 sie 2005, 16:12

Zdjęcie J.Lo - faktycznie przesadzili z tym retuszem :D Ciekawe jak ona się czuje gdy patrzy na swoje zdjęcia a potem w lustro - chyba dziwne uczucie :?

Jeśli chodzi o brzuszki z dzieciątkiem w środku to uważam, że to wspaniały widok :D

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 24 sie 2005, 16:15

Jejku :shock: tylko pozazdroscic,gra...!!!
Ja kocham dzieci i chcialabym nawet miec swoje wlasne... :wink: (jeszcze czas...!),jednak boje sie wlasnie samej ciazy i jej urokow... :? :)
Nie wiem tez, czy odwaze sie jednak karmic piersia(???)... ...tylko,co ja potem zrobie z tym mlekiem... :roll: :) ...???

Aprops : widzialyscie nowy klip Britney Spears(z brzuszkiem)???(ale ona ma teraz balony... :shock: :? )

Awatar użytkownika
Alma
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Alma » 24 sie 2005, 16:16

Sugar, słowo horror jest tu jak najbardziej na miejscu - brzuch Tary wygląda fatalnie :?

Awatar użytkownika
kate
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: kate » 24 sie 2005, 16:19

gra pisze:kate :) nie możesz tak myśleć, co będzie po....faktycznie, często sylwetki się deformują
ale nie zawsze tak musi być !! jestem przykładem na to , ze po dzieciach (trójce) można wygladać lepiej !!! co prawda cycki A (po 3 karmieniach aż tak strasznie nie wyglądają jeszcze ale kombinuje co by tu...)
ogólnie od 16 lat mam taką sama wagę (53 kg przy 165) po dzieciach do roku waga schodziła sama (ale dużo ruchu i pracy)
zmieniłam za to kolor włosów, styl ubierania i myślenie :)
wszyscy mówią, że wyglądam dużo lepiej, nie mam brzucha, rozstepów ani celulit... :)
gra mnie nie chodziło o sylwetkę (teraz do poprawki po cycuchach został mi tylko brzuszek po 4 ciążach ) :lol: , tylko o życie przestawione do góry nogami...
mam 3 synów, więc wiem co się dzieje po ślicznym brzuszku :wink: :lol: :lol: bywa bardzo wesoło chociaż już nie zawsze ślicznie :lol:

gra
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: gra » 24 sie 2005, 16:37

Kate....przepraszam-to ja taka mało inteligentna jestem...czytanie ze zrozumieniem... :) a Ty taka MATKA polka, pięknie...trzech synów, popatrz a ja 3 córki :)

rób ten brzuszek, co tylko sie da...wyskoczysz z synami na jakąś dyskotekę kiedyś..nie wiem ile mają...ale fajnie tak mieć ..wysokiego syna..nie raz sie zastanawiam, jak widziałam taka parkę- czy syn...czy kto inny jak mamusia taka sobie niczego.... :)

gra
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: gra » 24 sie 2005, 16:43

Samanthii...moja bratowa brała od razu jakies tabletki na zanik pokarmu, czy ja to polecam...wszystko ma plusy i minusy
prawda taka, ze biust ma fajny

ja karmiłam zawsze

Zablokowany

Wróć do „Celebrities”