Jeżeli tych tabsów ma być wiecej niz tylko na bezsenność,to normalnie wszyscy nakopiemy Ci porządnie tyłek...Michitka pisze:Świeta będą do kitu, sylwester sama go spędzę
już nawet myślę by tabsy nasenne połknąć
Moderator: Zespół I
Jeżeli tych tabsów ma być wiecej niz tylko na bezsenność,to normalnie wszyscy nakopiemy Ci porządnie tyłek...Michitka pisze:Świeta będą do kitu, sylwester sama go spędzę
już nawet myślę by tabsy nasenne połknąć

Doskonale cie rozumiem ,moj jeden brat (z blizniakow jednojajowych) zmarl w Wigilie, wiec u nas w domu zawsze w ten dzien byla atmosfera dziwna. Tym bardziej ze moj brat napewno czuje brak swojej "drugiej polowki"anielica
Cholerka...jak sobie pomysle jak bylo cudnownie byc dzieciakiem...dorosle zycie....jest wspaniale....ale ta strona zycia kiedy trzeba sie pozegnac na zawsze z bliskimi osobami...wydoroslec,stwardniec....tak na codzien jest ok,ale w swieta....mi nawet brakuje mojego labradorka ktorego musielismy uspic 2 lata temu wlasnei przed swietami...a robil nam przez 14 lat za Reniferka na swieta.......teraz swieta w mojej rodzinie to rowniez dlugiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii spacer po grobach na cmentarzu....ale dopuki pamietamy....te kochane nasze osoby zyja wsrod nas....
ehh wzruszylam sie:) fajnie by bylo miec taka siotre co teskni jej sieita pisze:ja chyba jestem smutna kazdego dnia odkad wyjechalam do uk minelo ponad 2 lata a ja dalej tak strasznie tesknie za moja najukochansza siostrzyczka:(((( nie jestem tu sama mam cudownego narzeczonego ale przeciez on nie bedzie dla mnie matka babcia i siostra