Poznac faceta

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
ola108
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: ola108 » 27 sty 2008, 21:14

musicie chyba do Wielkopolski przyjechać --chyba takich facetów posiadamy
:badgrin: czyzby wystepowali miejscowo?
Justynko, jak masz ochote spotkac facetow, typ 3, to naprawde polecam kluby, tam sie az od nich roi :-) i nawet niezle ciasteczka mozna spotkac :-)

co do malzenstwa, to masz absolutna racje...moj maz to moja...chyba 14 milosc :p :p zbyt stala to w uczuciach nigdy nie bylam...choc mam nadzieje, ze teraz mi sie to zmieni...
nowy nosek od dr ÂŁÂątkowskiego (12.06.08)
"Nie ma takiego marzenia, ktorego wola i rozum ludzki nie zdolalyby zamienic w rzeczywistosc..."

Awatar użytkownika
Joostyna
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Joostyna » 27 sty 2008, 21:23

:p znaczy co do stabilizacji kiedyś gdzieś powinna być szansa, że i mi przejdzie niestałość uczuć :badgrin:

Ja nie za bardzo lubię facetów z klubów :oops: A ci, których poznaję w pracy, to są typ 1. Typ 2 mnie nie interesuje :-D Oj ciekawe co będzie... na razie mam się z kim spotykać, ale to typ 1 niestety :oops:

Pozdrawiam
Ci±Â³ mnie Szczyt, ci±Â³ mnie Simka... czas na Kubasika !!!

Kubasik jest boski... zrobi³ ju¿ ze mnie anio³a...

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 27 sty 2008, 22:24

Mi sie wydaje,ze to na jakiego dziewczyna trafi chlopaka zalezy duzo od niej. Po pierwsze jej wizerunek i zachowanie. Po 2 gie- miejsce,w ktorym go szuka.
Oni dzieki naszym wabikom i sygnalom jakie wysylamy czuja czego szukamy. Np. dziewczyna skapo ubrana i wyzywajaco zachowujaca odtraszy faceta nr 1(szukajacy partnerki),a nr 3 poleci na taka,bo oczekuja tego samego, zgodnie z przyslowiem- swoj zawsze trafi na swego. Z nr 2 jest gorzej,bo niefajnego zdesperowanego faceta nikt raczej nie chce,ale i taka sie znajdzie,ktora swoim wizerunkiem(zaniedbanej szarej myszki) wysle mu sygnaly,ze ma szanse.
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
Joostyna
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Joostyna » 27 sty 2008, 22:32

To prawda. Tylko że typ 1 to ci, co szukali i już znaleźli.

Nie uwzględniłyśmy typu szukającego kogoś na stałe, ale jeszcze wolnego :badgrin:
Ci±Â³ mnie Szczyt, ci±Â³ mnie Simka... czas na Kubasika !!!

Kubasik jest boski... zrobi³ ju¿ ze mnie anio³a...

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 27 sty 2008, 22:47

No wlasnie ;) ale niestety przy typie pierwszym to trzeba ze sweca szukac wolnego albo pospieszyc sie jak w maratonie,aby byc ta,ktora juz znalezli ;) Ciezki ten typ. Moze trzeba szukac w mlodszych :-) Ja mam mlodszego,bo mialam ze starszymi ten sam problem,albo typ 2 stary kawaler,ktoremu nie udalo sie nikogo zlapac,albbo 3- wieczny podrywacz,ktory lapac nikogo na stale nie mial zamiaru,a i ja zamiaru nie mialam byc jedna z wielu. :x
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 29 sty 2008, 15:33

Londyjka pisze:Mi sie wydaje,ze to na jakiego dziewczyna trafi chlopaka zalezy duzo od niej. Po pierwsze jej wizerunek i zachowanie.
Po 2 gie- miejsce,w ktorym go szuka.
Oni dzieki naszym wabikom i sygnalom jakie wysylamy czuja czego szukamy. Np. dziewczyna skapo ubrana i wyzywajaco zachowujaca odtraszy faceta nr 1(szukajacy partnerki),a nr 3 poleci na taka,bo oczekuja tego samego, zgodnie z przyslowiem
no to ja wam juz na pewno nie powiem , gdzie poznalam swojego meza :oops: :badgrin:

...tylko ze ja go tam w cale nie szukalam------- http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... e_wiem.gif
... jakos sam sie nawinal.... :roll: :oops: :|

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 29 sty 2008, 15:38

ola108 pisze:
co do malzenstwa, to masz absolutna racje...moj maz to moja...chyba 14 milosc :p :p zbyt stala to w uczuciach nigdy nie bylam...choc mam nadzieje, ze teraz mi sie to zmieni...
...a jeszcze sie to nie zmienilo... ? ;) :badgrin:

Awatar użytkownika
ola108
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: ola108 » 29 sty 2008, 16:41

jeszcze nie..... ale jestem dopiero 5 mies. po slubie ;)
nowy nosek od dr ÂŁÂątkowskiego (12.06.08)
"Nie ma takiego marzenia, ktorego wola i rozum ludzki nie zdolalyby zamienic w rzeczywistosc..."

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 29 sty 2008, 21:53

Samathii,to nie jest regula ;)

Awatar użytkownika
virtualia
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: virtualia » 29 sty 2008, 22:03

jest jeszcze typ 4 FACET Z ODZYSKU ;) czyli rozwiedziony i takich bywa sporo w wieku lat 30....ale to juz taki drugi sort
operacja 28 stycznia 2009 dr Kolasinski -biust anatomiczne Allergan 410 FX 360g+ uszy juz po :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”