czuje sie niekochana

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 15 wrz 2006, 12:44

Och Olivko....to jest takie przykre jak my Kobiety potrafimy kochac za bardzo...nic w zamian nie dostajac(buziaczek w pysiaczek dla Ciebie :) )
Ale wiem sama jak wlasnie TWOJE zycie czyli hobbby ,praca, robienie i zachowanie czastki niezaleznej siebie -jakie to jest wazne i daje sile by byc sama i potem na dobrej drodze by byc z kims prawdziwym, kto odwzajemnia uczucia i mozna polegac na tej drugiej osobie(tu poklon w strone mezusia Kamilki Magicznej i reszty dobrych osobnikow plci meskiej :wink: )
Mi sila przyszla z czasem....z uplywem czasu wszystko wydaje sie latwiejsze i mniej przerazajace...postawilam sobie cel:studia,dbanie o siebie, i nie zamienianie sie znowu w 80 cio letnia kobiete-czyli nie siedze wieczorami zamknieta w swiecie ksiazek :D :lol:
A mezczyzna z ktorym sie sspotykam....znalazl mnie sam....umowilismy sie w randke w ciemno(oj widzialam tylko zdjecia...) i nigdy nie poczulam do nikogo takiego przyciagania.....nikt dawno mi tak nie zaimponowal.....i nikt jeszcze w ZYCIU MOIM nie uwielbial mnie tak i naprawde okazywal......Wciaz krece glowa gdyz nie wierze ze JA moglam poznac kogos tak fajnego po 2 zwiazkach z totalnumi nieudacznikami bez mozgu!!!!
Czasami mysle ...co sie stanie kiedy to i on stwierdzi ze jestem wielka nudziara(bo te slowa od ex po prostu sie nieraz przypominaja)ale byc moze jest tak ze trafil swj na swego...i wtedy jest inaczej....plus ja nigdy nie oddam czastki siebie....i postaram sie nieuzaleznic jak ostatnio....i wiecie co? On juz wspomnial o mnie swojej Mamie...dobre prawda? :wink: :wink: :wink:
Margo....jakby Ex wrocil z podkulonym ogonem to bym sie chyba nie powstrzymala i buchnela mu smiechem w twarz :lol: :twisted:
A cycuchy....no coz nie powiem teraz....bedzie troche roboty z chodzeniem toples w ciagu dnia w przyszlosci...ale poki co.....to jest moj maly sekret...a zawsze jakis trzeba miec :wink:
Sciskam Was cieplutko i pedze z psem na spacer.moni
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki
botoxik here i come:)

Awatar użytkownika
gracja
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: gracja » 15 wrz 2006, 14:00

Droga Ghostdog straszliwie się cieszę czytając Twoje słowa. Jeszcze niedawno tak bardzo cierpiałaś i pisałaś tu o tym, jak ten drań Cię zranił, a teraz wszystko się tak fajnie układa. :D :D Wiedziałam, że szybciutko znajdziesz ukojenie w ramionach normalnego faceta - kogoś kto będzie Cię kochał całym serduszkiem. I cieszę się ogrooooomnie Twoim szczęściem. Zuch dziewczyna z Ciebie!!!!!!!!! Trzymam za was kciuki :D http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... kciuki.gif
...czemu ze wszystkich pragnieñ na ¶wiecie to Ty mnie wybra³e¶.....

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 15 wrz 2006, 16:31

dzieczynki :lol: :lol: - jak sie naczytam waszych smutrnych historii ,to pozniej mam same problemy z facetami... ...i trafiam na samych kretynow :twisted:

dzisiaj np. na kursie angielskiego ,tak mnie wkurzyl jeden ,ze o malo sie z nim nie pobilam.... :oops:
Latynos , ciemne oczy - totalny Macho - zadufany w sobie , poprawiajacy swoje dlugie , troche krecone wlosy co pare sekund...http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... faniak.gif
--a przytym - wredny cham- :evil: :evil: :evil:

siedze sobie na lekcji a ten do mnie z tekstem: "zdejmij ta torbe z krzesla -ja tu siadam" - :roll:
dobra , torbe zdjelam , usiadl kolo mnie - zaczela sie lekcja ...
...Nagle slysze znowu:" daj mi kartke ,bo nie mam nic do pisania ..." :? (tacy nie pytaja- tacy rozkazuja !!! :x ) - skrzywilam sie ale kartke dalam -
Podczas lekcji oczywiscie caly czas "probowal" sie pokazac http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... i/1843.gif, jaki to on bohater - zajebisty w kazdym calu :x

- no i w koncu przesadzil : " Ty ,jak ci tam na imie - przyjdz dzisiaj do M...klubu - bedzie sie dzialo ... ...a tak pozy tym ,to znam jedno slowo po polsku , moglibysmy sie jakos dogadac -i wypowiedzial to polskie slowo "cipka" :shock: :shock: :shock: i ten jego glupi usmieszek...http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 01blee.gif

no to ja nie wytrzymalam i mu nawtykalam http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... ini118.gif - a ten-odwet i z ryjem do mnie :shock: - a jak sie w koncu dowiedzial ,ze mam meza ,to wsciekl sie gorzej niz jakas dziewczyna :shock: i o malo mnie "nie zabil" :shock: :? :? :? http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... %20sie.gif

wspolczuje kobietom, ktore maja cokolwiek z tym cwelem wspolnego...

i wlasnie tacy sa dzisiejsi mezczyzni - jeden na 10000000 ma klase !!!
EEEEEEEHHHHHHHHH :blurp:

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 15 wrz 2006, 17:00

Sam ty też masz historią, naprawdę :roll:
Chyba ich nie przyciągasz, co???
Ale to prawda tacy co uważają się za nie wiadomo kogo są najgorsi :!: :!: :!:

Brawo, ze się nie dałaś!!!
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 15 wrz 2006, 17:52

Ha ha ha ha :lol: Znam takich macho typow, oj na sam widok idzie sie poplakac....taki to chyba sprzed sredniowiecza z takim imagem na mokrego wlocha...ha ha ha ha .Tacy zawsze leca na blondynki Sam, wiec uwazaj :wink: :wink:
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki
botoxik here i come:)

Awatar użytkownika
Vaneskaa
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Vaneskaa » 15 wrz 2006, 18:31

Sam moglas powiedziec.......Cipke to masz chlopcze w majtkach!!!!:))))

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 15 wrz 2006, 18:54

hehe :)

w ogole -pomijajac tego nadetego wymoczka , ktory uwaza sie za jakiegos bozyszcza :x - moja grupa sklada sie z 15 osob - w tym 8 dziewczyn :lool: - ale to przewaznie nadete Niemki , ktore sa raczej niezbyt komunikatywne :oops:
(jedna Ruska, jedna Turczynka i ja :D ) ... ... takze jest wesolo ! 8)

Faceci sa przewaznie -mieszani :P - albo czarni ... http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... i/1371.gif
(2 rodowitych Niemcow 8) :lol: :wink: )... a ze ja po francusku troche umiem, to tym z Afryki i Tunezji moge gramatyke wytulmaczyc ... :-))
:siffle:

a tego Macho to bym chetnie :gib:
(humor mi tylko popsul) :(

(normalnie zdjecie mu nastepnym razem zrobie i wkleje palanta na forum... :lol: :lol: :lol: ...same zobaczycie ... :wink: )

Nicole
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Nicole » 15 wrz 2006, 19:17

sam masz cierpliwosc, bo ja bym juz przy rozkazie zeby dac mu kartke zapytala, czy potrafi poprosic :roll:

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 15 wrz 2006, 19:19

A ja mam skopany humor przez tego mojego, czy też byłesgo mojego.
Po prostu mam dośc już dupy, a nie prawdziwego faceta bez swojego zdania :!: :!: :!: Oczywiście nie ma czasu, znowu mu jego życzliwi przyjaciele głupot nagadali, a on wiecie co we wszystko wierzy i przez to się nam nie układa, ALE PRZEMÓW MU DO TEJ GŁOWY!!!

Ci niby przyjaciele są tak życzliwi, że stwierdzili "zerwij z nią, my się tobą zajmiemy, będziemy przychodzić itd" CZY BYŚCIE SIĘ NIE WSCIEKŁY

Ja chcę prawdziwego faceta, a nie takiego gzdie ja musze być SILNIEJSZA!!!
(byle nie takiego macho jak pisała Sam, bo byśmy się pozabijali)
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

elajustyna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: elajustyna » 16 wrz 2006, 23:39

Samanthii pisze:hehe :)

w ogole -pomijajac tego nadetego wymoczka , ktory uwaza sie za jakiegos bozyszcza :x - moja grupa sklada sie z 15 osob - w tym 8 dziewczyn :lool: - ale to przewaznie nadete Niemki , ktore sa raczej niezbyt komunikatywne :oops:
(jedna Ruska, jedna Turczynka i ja :D ) ... ... takze jest wesolo ! 8)

Faceci sa przewaznie -mieszani :P - albo czarni ... http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... i/1371.gif
(2 rodowitych Niemcow 8) :lol: :wink: )... a ze ja po francusku troche umiem, to tym z Afryki i Tunezji moge gramatyke wytulmaczyc ... :-))
:siffle:

a tego Macho to bym chetnie :gib:
(humor mi tylko popsul) :(

(normalnie zdjecie mu nastepnym razem zrobie i wkleje palanta na forum... :lol: :lol: :lol: ...same zobaczycie ... :wink: )
pamietaj Sam...zlosc pieknosci szkodzi wiec nie przejmuj sie dxxxxxm :wink: widze,ze zmienilas fotke..wygladasz przeslicznie i bardzo sexy :wink:
Niedojrzala milosc mowi:" Kocham cie,poniewaz cie potrzebuje". Dojrzala milosc mowi: " potrzebuje cie poniewaz cie kocham"

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”