czuje sie niekochana

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

bambi
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: bambi » 07 sie 2006, 16:20

Faktycznie, nie wiadomo czy Clouver jest bohaterka tej historii.Moj komentarz odnosi sie do kogokowiek wystepujacego w tej tragicznej historii.Wyrazy wspolczucia...

Awatar użytkownika
kabar
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: kabar » 07 sie 2006, 17:21

Wydaje mi sie ze kazda na forum oddaje tu czastke siebie,wiec mysle ze nie jest to wymyslona hiostoria...

Awatar użytkownika
szyszunia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: szyszunia » 07 sie 2006, 17:48

moze nie wymyslona ale tez nie znana z autopsji

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 07 sie 2006, 18:06

Zycie samo pisze nieprawdopodobne historie :(
Wyszlam wczoraj potancowac do klubu latynoamerykanskiego i....zakonczylam to bez butow gdyz nie moglam na obcasach z predkoscia wyrobic :wink: :D Dzisiaj mam nogi jak z galarety conajmniej jak po wizycie na silce he he ale bawilam sie dobrze....jedyne co zabolalo to to ze on malo znanej osobie powiedzial ze z M....juz nie jest bo zakochal sie w dziewczynie od siebie z miasta...jak to uslyszalam to przez chwile mnie zemdlilo.Lece do pracy na wieczor wiec go nie zobacze , jutro mam na rano i caly dzien w srode....potem do DOMKU!!!! Nazbierac sil i wrocic silniejsza bo nadal mam sie nijako :cry:
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki
botoxik here i come:)

eve
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: eve » 07 sie 2006, 19:40

Droga M... to super ze sie wybalowalas wczoraj i tak trzymac!
Przykro czytac to co caly czas przezywasz, ale kazdy kolejny dzien zbliza Cie co raz bardziej do tej chwili, kiedy to juz poczujesz sie lepiej; poczujesz sie wolna... calym serduchem jestem przy Tobie coupdecoeur
op. powiekszenia biustu - 20.12.06 - implanty okragle, profil sredni, 400cc. Jestem szczesliwa!!!

Awatar użytkownika
syla
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: syla » 07 sie 2006, 22:25

Ghost

Ja to temu "twojemu" nakopała bym tak w dupe ze przez miesiąc by na niej nie usiadł.

NO brak mi słów na gn..................

Jeny co za brak wyrozumiałości i smaku

Laska zaczni moze tak jak ON mówic moze nurek jeden inaczej będzie spiewał

No baran!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Buzka dla Ciebie
DR. BRZUCHANSKI -plastyka brzucha juz po 15.05.06
12.10 Simka

Awatar użytkownika
Magia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Magia » 07 sie 2006, 22:29

O k***a Clouver! Muszę czegoś napić się mocnego zanim usiądę do napisania odpowiedzi.

Awatar użytkownika
syla
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: syla » 07 sie 2006, 22:42

Tak jest pieniądze szczescisa nie dają

W mojej rodzinie był taki przypadek

Gosciu bieny z zoną i 3 dzieci

Po jakims czasie udał mu sie zajebisty interes i został jednym z bogatszych ludzi w Polsce,
Odwaliło mu na maxa domy auta i inne firmy
Doprowadził do rozpadu małzeństwa, bo pił jak swinia
A swojego syna do stanu depresji maniakalnej i zamkneli go w wariatkowie.( a naprawde swietny chłopak był)
Niby powoli z tego wychodzi ale cóz byli biedniejsi mieli inne problemy i byli bardziej szczęsliwsi.

Naprawde największym bogactwem jest ZDROWIE
Uwierzcie mi znam to z autopsji
DR. BRZUCHANSKI -plastyka brzucha juz po 15.05.06
12.10 Simka

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 08 sie 2006, 19:26

No wiec tak dziewczynki....
Chyba jest mi troche lepiej i staje na nogi bo zaczelam myslec wczoraj o tym by sie od niego wyprowadzic...wiecie...takie co by bylo gdyby...?Jak wrocilam z pracy to od razu go przyatakowalam pytaniem czy chcialby odkupic moja polowe mieszkania i ja sie ulokuje gdzie indziej(ostatnim razem jak ja chcialam od niego polowe odkupic, to zgrywal chojraka i powiedzial ze sam wezmie pozyczke i to samo moze mi zaproponowac)Wtedy nie wiedzialam ile mam przyjaciol i ze bede miala tyle miejsc by sie zatrzymac....
I wiecie co....on spuscil troche z tonu i powiedzial"...a skad ja wezme pieniadze na Twoja polowke..."To ja mu mowie ze on pewnie wroci tu we wrzesniu z polski a potem w grudniu moze sie wyprowadzac....a on na to ze dlaczego w grudniu on nic ie planuje....Stanelo na tym ze kupi osobne lozko i bedzie spal w duzym pokoju....a potem jak przyjdzie co do czego to sie wyprowadzi a ja kogos znajde do pokoju.....
I mam go w nosie, zwisa mi i powiewa i cos mi sie juz w serduszku zmienilo i mam sie lepiej.Wczoraj mialam super pogadanke z kumpela , ktora pracowala z nami i zna Go bardzo dobrze i nie lubi....i tylko mi powiedziala"...M....? mam Ci go obrzydzic? No to prosze bardzo...." i uslyszalam cala uzdrawiajaca litanie nieszczegolnych opisow mojego bylego , jak bardzo nie pasowalismy pod wzgledem charakterow,urody, ze on prostak,cham,glupek,pusty i nikt go nie lubi i tylko moze zaimponowac mlodszym kolegom..."
Co za ulga...no i czuje sie wspaniale...mieszkmy razem ale jest mi dobrze ...bo nie jestem sama mam przyjaciol i na nich moge liczyc...i NA WAS DOBRE DUSZKI TEZ. A pojutrze juz bede w domku :wink: caluski
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki
botoxik here i come:)

Awatar użytkownika
Joostyna
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Joostyna » 08 sie 2006, 19:33

Ghostdog nic jeszcze nie pisałam, ale śledzę Twoje posty i cieszę się, że już jest tyyyyle lepiej. Dzielna jesteś i tak trzymaj.

Pozdrawiam
Ci±Â³ mnie Szczyt, ci±Â³ mnie Simka... czas na Kubasika !!!

Kubasik jest boski... zrobi³ ju¿ ze mnie anio³a...

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”