Natalia Siwiec

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
anna.bier92
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Re: Natalia Siwiec

Post autor: anna.bier92 » 14 lip 2016, 16:23

Bellisanka, a te sensacje czytałam. I trochę mi się o niej zdanie pogorszyło. A jeszcze w 20m2 Łukasza mówiła ostatnio, że szykowanie się, szpilki i showbiznes to nie jej bajka i to też mi jakoś dziwnie zabrzmiało. Ale poza tym nic do niej nie mam, a czasami wygląda naprawde fajnie.

Tak myślałam że to zwykłe usuwanie włosów laserem, ale nie znalazłam tych usług w żadnym salonie. I jakoś dziwnie, laserem w głowę. Zastanawiam się czy to bezpieczne

Awatar użytkownika
alicjachrupek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: alicjachrupek » 14 lip 2016, 17:17

Chyba bezpieczne, ja usuwalam light sheer tym laserem diodowy z ciała, typu pachy i ręce i nawet jeden czarny włos na brodzie miałam (angry po włosach ani śladu. Moja znajoma wąsik usuwala. Miałam ipl i na mnie słabo działało l, prawie wcale później jakimś innym, a na koniec tym diodowym, tylko najlepiej jak jest jasna skóra i ciemne włosy. Na dzień dzisiejszy najlepszy jest ten diodowy chyba.
A co masz te baby hair? Kiedyś miałam teraz tyle włosów straciłam, że żałuję że te baby hair tez "poszło" bo może geściej ta czupryna by wyglądała.

Awatar użytkownika
anna.bier92
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: anna.bier92 » 14 lip 2016, 21:21

Jak dobrze słyszeć że po włosach ani śladu, bo właśnie planuję taką depilację w tym roku :)
Może trochę baby hair, ale ja po prostu lubię duże czoło xd
A nie będą na nas krzyczeć za zejście z tematu czy tylko forum operacji plastycznych jest mocno pilnowane? ;)

Awatar użytkownika
jsia
Moderator Globalny
Moderator Globalny
Kontakt:

Post autor: jsia » 14 lip 2016, 21:49

W tematach celebryckich i innych luźnych przymykamy oko na off top (giggle
Niemniej jednak zalecałbym kontynuowanie rozmowy w dziale poświęconym włosom lub innym właściwym miejscu (angel
Zapraszamy do odwiedzenia naszego portalu oraz profilu na Facebooku:

http://beautywpolsce.com

https://m.facebook.com/portalbeautywpol ... ale2=pl_PL

Awatar użytkownika
kobietazpasja
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: kobietazpasja » 14 lip 2016, 22:21

jezu depiluja by wydluzyc czolo?ja to chetnie bym swoje skrocila,dziekuje za link do stroju. Jesli Natalia bedzie tak dzialac to niedlugo glowa,a raczej twarz nie bedzie porporcjonalna w stosunku do reszty,przesadza juz moim zdaniem z ta swoja uroda i upiekszaniem, cudowaniem. Odnosnie plotek coz, ten jej maz to tez dziwna relacja dla mnie,nie wiem ktory facet na wizji potrzasa biustem swojej zony i robi z tego cyrk ,ale moge sie mylic moze to wielka milosc. Nie mnie oceniac;-)
2002-ckn nosa prof. Zielinski-nieudana;((spartaczona
2011- poprawka calkowita korekcja nosa, Dr Krawczynski-zadowolona,ale mysle jeszcze o udoskonaleniu;-)
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=310" onclick="window.open(this.href);return false;
2010-licowki porcelanowe Dr Robert Kaminski-Artsmile

Awatar użytkownika
alicjachrupek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: alicjachrupek » 14 lip 2016, 22:40

No ale z drugiej strony zobacz jak kim k wyglądała z baby hair, jak brudna malpa (w sensie owlosiona). Teraz niebo lepiej pomijając sam fakt, że zaczyna przesadzać z resztą.
No Natalka strasznie, ale to może jest zaraz po jakimś zabiegu i musi się jeszcze ułożyć, tylko się zastanawiam co by się miało ułożyć w sumie? Takie kombinacje pasują trochę wyższym kobietom.

Awatar użytkownika
kobietazpasja
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: kobietazpasja » 15 lip 2016, 11:04

dokladnie Alicjo zgadzam sie z Toba,to jest przeznaczone dla wysokich kobiet;-)powinna juz przystopowac, zbliza sie do niebezpiecznej granicy zabiegowej;-)ja i tak pozostaje fanka Pietrasinskiej ma wieksza klase w urodzie
2002-ckn nosa prof. Zielinski-nieudana;((spartaczona
2011- poprawka calkowita korekcja nosa, Dr Krawczynski-zadowolona,ale mysle jeszcze o udoskonaleniu;-)
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=310" onclick="window.open(this.href);return false;
2010-licowki porcelanowe Dr Robert Kaminski-Artsmile

Semper Fidelis
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Semper Fidelis » 02 wrz 2016, 20:24

Witam Was dziewczyny (rofl . Mam pytanie, które już od jakiegoś czasu daje mi do myślenia ale nie mogę znaleźć na nie odpowiedzi, a jest ona dla mnie o tyle ważna, że ja też chcę zrobić to co ona, tylko c na zrobiła (giggle . Otóż zastanawia mnie co ona zrbiła z pliczkami, że inaczej się układają przy uśmiechu. Kiedyś miała takie "nalane" policzki i taki malutki uśmiech, a teraz te nalane policzki zniknęły i uśmiech się ładnie rozciągnął. Co to są? Nici jakieś? Koniecznie muszę się dowiedzieć (giggle
NS.jpg
NS1.jpg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
29.09.2016 - CKN Dr Piotr Skupin

Awatar użytkownika
marryme
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: marryme » 02 wrz 2016, 20:44

Czy to nie ma zwiazku z tym,ze nosila aparat?Ta klinika w ktorej przeprowadzila leczenie szczyci sie tym,ze wykonuje kompleksowa przemiane usmiechu,ze likwiduja czarna trojkaty i poprawiaja rysy twarzy.Choc znajac zamilowanie Natalii do medycyny estetycznej to pewnie cos jeszcze robila. (giggle
Life is a journey,not a destination.

Awatar użytkownika
oliwka2012
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: oliwka2012 » 02 wrz 2016, 21:03

Semper Fidelis pisze:Co to są? Nici jakieś? Koniecznie muszę się dowiedzieć (giggle
A kto by nie chciał się dowiedzieć (giggle.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Celebrities”