Natalia Siwiec

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

she
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Re: Natalia Siwiec

Post autor: she » 07 wrz 2015, 02:15

ah...kazda z nas sie starzeje....niestety buuuu :( ja mam wrazenie, ze proba zachowania urody czy raczej mlodosci ( ulotnej jak ten ptak kurde :P ) to jak nigdy nie konczaca sie walka z kleska w tle tak czy siak lol ...I najgorsze jest to, ze chocbysmy nie wiem co robily, to czlowiek i tak sie zmienia - w sensie -wlasnie starzeje. Spogladam na swoje zdjecia z przeszlosci i mimo, ze generalnie obecnie wygladam lepiej , niz kiedys ( tak mi sie przynajmniej wydaje (emo (giggle (rofl (makeup (bronze (clin lol ), to mimo wszystko wygladam starzej.....Nie ma na to cholerstwo bata. Eh......Tak czy siak, no jak narazie- nie zamierzam sie poddac lol ;)
Pozdrawiam ;) (flower)

A wracajac do Natalii- dzieje sie z nia to samo, co z Doda na przyklad. I z kazda z nas po trzydziestce lol ;) Swiezosc i mlodosc wlasnie po prostu i zwyczajnie ulatnia sie z kazdej z nas wraz z uplywem czasu bez wzgledu na wszsytko inne.. No i to jest powod, dla ktorego niektore z nas ostrzykuja sie ile wlezie, a potem patrzymy na takie Edzie ( Gorniak), czy jak ona sie tam nazywala.....Ewa MInge ( boje sie wlasnie tego, zeby w pogoni za mlodoscia, twarza bez zmarszczek i walce z uplywajacym czasem- nie wygladac ani jak jedna, ani jak druga pani. Minge ma taka faja figure, mlodziutka, szczupla, ale z twarza raczej kobita przesadzila, zreszta Edzia rowniez. )Wg mnie jedyna celebrity , ktora naprawde trzyma sie wg mnie wyjatkowo dobrze, to Lopez Jennifer, choc i po niej widac uplyw czasu. Co mi sie podoba w Lopez to to, ze na jej twarzy nie widac wypelniaczy, tak jak w przypadku Minge. I o to chodzi, a przeciez wiadomo, ze Lopezka tez robi wszystko, by ten czas zatrzymac i przedluzyc mlodosc.
Kazda z nas sie starzeje, badz zacznie starzec w ktoryms momecie i czlowiek ( no matter what )nie jest w stanie, badz nie bedzie w stanie tego ukryc, ani zatuszowac chocby cuda wianki wyprawial. Jestem zdania, ze i tak nalezy walczyc z tym pieprzonym bezwzglednym czasem ; robic, co sie da i na ile sie da ( medycyna estetyczna etc.), i generalnie cieszyc sie zyciem i zdrowiem, poki jeszcze mozemy , bo starosci nie pokonamy:P ;)
Wracajac do tematu- nawet Natalia Siwiec, jej dieta, cwiczenia fizyczne, pieniadze, slawa i nie wiem co tam jeszcze ze soba kobita robi, a na pewno robi wiele- nie sa w stanie zatrzymac uplywu czasu, ktory widac na jej twarzy . ALe to po prostu norma. Kurde smutne, ale prawdziwe. Anyway- Dziewczyny- nie ma sie co zalamywac. Na szczescie zycie to nie tylko buzia bez zmarszczek lol Zwyczajnie nalezy pogodzic sie z tym, ze nie mozba byc wiecznie mlodym.

...sie rozgadalam.... I'm sorry ! (tmi
she

Nataa
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Nataa » 07 wrz 2015, 23:39

she pisze: Na szczescie zycie to nie tylko buzia bez zmarszczek lol Zwyczajnie nalezy pogodzic sie z tym, ze nie mozba byc wiecznie mlodym.
Tak, życie to praca, rodzina, dzieci i zainteresowania, pasje, czytanie książek, oglądanie fajnych filmów, wycieczki w przyrodę, popołudnia przy kawie, herbacie i serniku, wariactwo z psem i kotem, niedziele z grillem i przyjaciółmi, wnuki, święta w dużym gronie ... i miłość najbliższych.
Dobrze, że to wszystko mamy, to pomaga przetrwać najgorsze momenty w życiu. A zmarszczki można zaakceptować po 70-tce (giggle (giggle (giggle

szpilkaXXX
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: szpilkaXXX » 16 wrz 2015, 14:51

Czy ona zawsze miała takie wściekłe brwi? (thinking
http://e5.pudelek.pl/1e2ab24f6411017c29 ... b53b68.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Chłop głodny to zły. Baba brzydka to wściekła

Awatar użytkownika
lila.
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: lila. » 23 wrz 2015, 00:30

Patrzcie na to:
https://www.youtube.com/watch?v=GlX30Kd6k10" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
monimo
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: monimo » 23 wrz 2015, 11:40

O!ma aparat i dziwnie jej wargi wywinelo (rire
15.X.2008-400cc Niemkiewicz
12.X.2009 Nos (cz.chrzęstna) Węgrzyn-brzydki!
28.XI.2012 CKN Skupin
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=890" onclick="window.open(this.href);return false;
04.03.14 poprawka cz.chrzęstna Skupin
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 30#p934730" onclick="window.open(this.href);return false;
2 lata póżniej:
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=300" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 23 wrz 2015, 12:11

Niestety aparat często niekorzystnie zmienia wygląd. U mnie też tak było. Nie mogę teraz patrzeć na swoje zdjęcia z okresu kiedy nosiłam aparat...

Awatar użytkownika
Rainbow_Dash
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Rainbow_Dash » 23 wrz 2015, 13:25

ja zakładam niedługo i już się boję
2011- piersi dr. Lembas Allergan 295cc anatomiczne- małe! brzydkie!
2013- piersi dr. Witwicki Mentor 480uhp okrągłe- pęknięcie implantu
2016- piersi dr. Broma 825cc Motiva okrągłe extra wysoki profil- PIĘKNE, CUDNE, DUŻE!!!! <3

nessa112
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: nessa112 » 23 wrz 2015, 19:03

Mam aparat i nie mam dziwnych, wywinietych, wielkich ust ani nie mam problemu z mówieniem mimo, że też mam powiększone usta (happy Mowie tak jak przed założeniem aparatu, nic się nie zmieniło. Czasami nawet zdarzy mi się zapomnieć, że go mam.

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 23 wrz 2015, 23:26

Wszystko zależy od indywidualnej budowy dolnej części twarzy- zarówno tkanek miękkich jak i kostnych.
Niektóre osoby wyglądają dużo lepiej z aparatem bo im uwydatnią tą górną wargę, u innych jest bez większych zmian, a u mnie było fatalnie...

jurandzik
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: jurandzik » 23 wrz 2015, 23:51

Mnie raczej zastanawia, po co ona ten aparat założyła i jakim cudem założyli jej to na koronki/licówki. Tłumaczyla, że to z powodu bruksizmu. Bruksizm nie zależy od ustawienia zębów. Mam te przypadłość i miałam też przed aparatem. Ja myślę, że to wyłącznie reklama tego gabinetu.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Celebrities”