Pięknie czy godnie?

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Pięknie czy godnie?

Post autor: babina7 » 01 lis 2014, 23:13

....i Ty możesz mieć też wyprostowane bruzdy, bo cała twarz jeszcze młoda ale u Wanderki wszystko pomarszczone i nagle brak bruzd, które mają już dwudziestolatki........
zadowolona

Awatar użytkownika
cyryl-bea
Administrator Beauty
Administrator Beauty

Post autor: cyryl-bea » 01 lis 2014, 23:14

boo jestem na tym forum i wklejam zdjecia i wiesz co mam robione

jakbys mnie spotkala na ulicy jak lecee po bulki to na bank by ci nawet do glwy nie wpadlo ze ja wiem co to medycyna esetyczna i chirurgia plastyczna

nieraz wklejacie tu zdjecia celebrytow i wmawiacie wszystkim zupelnie inne zabiegi u nich niz faktycznie robili

jakbym apisala ze urodzilam sie jako facet to byscie sie nawet miesca fajfusa w gaciach doszukali i tyle

dyskusja nie jest o niej konkretnie a generalizujecie odrazu wszystkich ciach i do jednego wora
poza tym na tym forum powinno sie wspierac wszystie osoby nie tylko te ktorym sie udalo ale przede wszystkim te ktorym korekty na dobre nie wyszlo a nie odwracac sie do nich plecami jakby wasz ten temat nie interesowal

czasami sie zachowujecie jakbyscie byly na forum wyznawcow wody i mydla oraz owolosienia pod pachami

a kiedys ktos powiedzial niech pierwszy podniesie kamien ...............
powklejac wasze zdjecia z wpadkami i waszymi zabiegami - posmiejemy sie co?
cyryl-bea

Przeczytanie regulaminu ze zrozumieniem treści, jest podstawą miłej zabawy na forum!

Youtube: tu
Portal: tu
Facebook: tu

https://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... g-oczy.gif
https://beautywpolsce.com/forum/upload/1 ... Obraz1.jpg

Awatar użytkownika
ulla10
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ulla10 » 01 lis 2014, 23:16

Kurcze, Cyryl, nie podejrzewałam Cię o taki brak dystansu do swojej osoby.
Ok, tam jest efekt błyszczyka, makijażu, ujęcia, miny, mojego niedowidzenia, niewiedzy, złej woli, błędnej oceny, a tak na prawdę to ja Ci zazdroszczę i po złości piszę...
Eh.
24.02.2017. Dr Mariusz Wysocki- CKN

Awatar użytkownika
cyryl-bea
Administrator Beauty
Administrator Beauty

Post autor: cyryl-bea » 01 lis 2014, 23:19

ty nie chodzi mi o moja osobe a o portal ktory otworzylam liczac ze bede wam pomagac

piekniec i wspierac tych ktorym sie nie udalo, pomoc im przejsc przez ciezki okres

ale wam poprostu pomagac sie nie da jak moj dziadek mowil Ch*****m wisly nie zawrocisz

szlag mnie trafia jak widze jak laski wklejaja najlepze swoje zdjecia opowiadaja o cudach jakie im ktos robi
albo wklejaja najgorsze piszac o oszpeceniu
zapominajac ze z czescia ludzi z forum mieli kontakt osobisty

czemu to do cholery ma sluzyc

ja wklejam prawde taka jaka jestem
ci co mnie znaja osobiscie moga potwierdzic ze wlasnie tak wygladam

nie mam juz poprostu sily walczyc i udowadniac ze tak na naprwde nawet jak wygladacie lepiej po zabiegach to i tak nie wiecie nawet 2 procent tego co trzeba wiedziec eby dobrze zaczac wygladac
ze to trudna droga
ze to nie jest tak ze po zabiegu wyglada sie jak z zurnalu i jeszcze trzeba uwazac zna takie baby jak niektore z was ktore wszystko wiedza wszystko widza i wszystko ocenia
a placza jak sa w takiej samej sytuacji !

babina tyko na walterowa zareagowala prawidlowo a reszta tylko sie wymadrza co powinna czego nie bla bla eksperci
a ona pewnie tylko chciala ale nie wyszlo
cyryl-bea

Przeczytanie regulaminu ze zrozumieniem treści, jest podstawą miłej zabawy na forum!

Awatar użytkownika
ulla10
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ulla10 » 01 lis 2014, 23:27

Ok. takie jest Twoje zdanie, a moje takie że masz focha, bo ktoś zakwestionował drobną rzecz w Twoim wyglądzie.
Niejednokrotnie dziękowałam Ci za pomoc (podobnie jak wiele forumowiczek) i pewnie mimo różnicy zdań, nieraz Ci podziękuję, ale wybacz mam również oczy, rozum i własny ogląd sytuacji.
Zaprzeczasz sama sobie, bo niedawno pisałaś o tym, że ludzie są jak krowy i idą bezmyślnie przez życie, by za chwilę oczekiwać bezrefleksyjnego poklasku i potakiwania głową.
Ja widzę Cyryl te usta czy tego chcesz czy nie.

Edit:
zupełnie nie pojmuję skąd ten dramat i to pełne emocji obwieszczenie? Serio.
24.02.2017. Dr Mariusz Wysocki- CKN

Awatar użytkownika
marryme
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: marryme » 01 lis 2014, 23:31

Tak sie przygladam temu watkowi i widze,ze wzmierza w dziwnym kierunku. (thinking

I nie chodzi o relacje z zycia kolezanki...nie rozumiem dlaczego nie potraficie zaakceptowac odmiennego zdania?Jezeli pewne forumowiczki nie lubia powikszanych ust i nie podobaja im sie,to jest to ich zakichane prawo.Nie mam sensu przekonywac,ze ma sie w ustach 10 ml czy 300 ml i nic nie widac.No,dziewczyny!!!Dajcie spokoj,przekomarzacie sie jak przedszkolaki. (emo

Oczywiscie,ze robione usta WIDAC!!!
Nie mam nic przeciwko temu,bo sama powiekszylam i zamierzam nadal powiekszac usta,ale nie podoba mi sie przesada.Nie smialabym tez nikogo rzekonywac,ze akurat u mnie to nic nie widac...
I czasami widac nawet te glupe 0,5 ml,bo skora robi sie np. nienaturalnie napieta i znikaja poprzeczne zmarszczki.Usta widzane tyko na fotografii tez daja inne wrazenia niz przy mowieniu.Nie bawiloby mnie przekonywanie nikogo,ze widac czy nie widac.To jest forum o operacjach plastycznych i zabiegach...jedne robia sobie piersi jak dynie,innn usta czy cos innego.Wyluzujcie...naprawde kazdy ma prawo do swojej opinii.
Life is a journey,not a destination.

Awatar użytkownika
jsia
Moderator Globalny
Moderator Globalny
Kontakt:

Post autor: jsia » 01 lis 2014, 23:35

babina7 pisze:Skalpel jest najlepszy, bo daje efekt na kilka lat i zawsze tej skóry będzie mniej wisiało niż u rówieśniczek.
Ale samo naciągnięcie nie rozwiązuje problemu ubytku tkanek, skóra na kościach, choćby nie wiem jak dobrze naciągnięta, nie wygląda ładnie, musi być czymś wypełniona - albo przeszczep tłuszczu, albo kwas hialuronowy.
Zapraszamy do odwiedzenia naszego portalu oraz profilu na Facebooku:

http://beautywpolsce.com

https://m.facebook.com/portalbeautywpol ... ale2=pl_PL

Nataa
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Nataa » 01 lis 2014, 23:41

Oczywiście, dlatego w swoim poście napisałam, że komplementarnie inne zabiegi też trzeba robić.
Najlepszy efekt jest jak się połączy lifting z zabiegami uzupełniania tkanek.

Awatar użytkownika
cyryl-bea
Administrator Beauty
Administrator Beauty

Post autor: cyryl-bea » 01 lis 2014, 23:42

ja widze ze klopt ze zrozumieniem tresci pisanej obowiazuje tak samo mocno jak fakt spoleczenstwa niegoinformowanego z falszywymi autorytetami

jesli ktos widzi pol ml kwasu to pieprzy tak samo glupoty jak ktos kto mowi ze nie robi wymau bo widzi bakterie
i na oko przepiisuje antybiotyk

tu wcale nie chdzi o moje usta czy sztuczne czy nie i czy ja wam sie podobam czy nie
bo mnie to ze tak powiem nie obchodzi czy wam sie podobam nie podobam
nie dla was to robie mi sie ma podobac
wy i tak chodzac do lekarzy jakichkolwiek albo musicie zdac sie na ich gust, albo tylko na ich wykonanie waszych wizji co do twarzy

chodzi o sam fakt widzenia czegos czego zobaczyc sie nie da czyli 0,5 ml kwasy
czy was zwolnili z geomerii w szkole i nie wiiecie ile to pol miilitra czy jak?

moze zrobmy tak ja sie swoja widza juz bede dzielic na pw tylko z tymi ktorych wybiore a wy eksperci radzcie sobiie sami (emo
i sobie te twarze projektujcie (giggle
ostrzykujcie z namaszczeniem jedna ampulka i ogadajcie domniemane efekty
cyryl-bea

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 01 lis 2014, 23:43

nic nie poradze Cyryl ze uwazam ze nie byly ci te usta pompowane potrzebne ,mialas swoje naturalne fajniejesze ,a te fakt widac ze sa przypakowane .Nie wazne 0,5 czy 4 czy 10ml
Tamte w necie gdzie jestes na zdjeciu z jakims profesorem lepiej wygladaja ,ladniej naturalniej bys wygladala bo wszytsko fajnie policzki ,wlosy a usta jestem na nie/.
z ta szczeroscia to naprawde nie wiadomo jak reagowac ,zeby nie urazic ,no mozna milczec ,,i przewaznie tu sie milczy.
Wstawiaja dziewczyny zdjecia w roznych tematach i czesto zapada cisza ...wymowna ,a po jakims czasie odzywa sie w koncu jakas forumowiczka ..Noooo ladnie .ale powiedz Ty tak chcialas?
i nikt nikomu nie powie wiesz co ale ten tatuaz to masz wg mnie do dupy .

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”