Życie zaczyna się po 40-tce. cz 10.

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
bbpp77
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Re: Życie zaczyna się po 40-tce. cz 10.

Post autor: bbpp77 » 07 sie 2014, 10:49

Fajnie to jest jak para sie wspólnie dorabia i do majatku dochodzi własnymi siłami. Tacy ludzie wzbudzaja mój szacunek.
bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym...

Awatar użytkownika
Joan77
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Joan77 » 07 sie 2014, 11:04

(nod
05.03.2010 McGhan 365TSF dr Kubasik :)
09.01.2014 CKN dr Skupin :)
08.2015 Tatoo :)

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 07 sie 2014, 11:29

U mnie na pierwszym miejscu jest zdrowie,potem pieniądze. Czyli gdy bym miala byc biedna ale zdrowa az do smierci,to wybieram biede,bo zawsze miala bym nadzieje ze jak mam zdrowie to jakos to bedzie. Wszedze mogę iść o wlasnych nogach,uzbierac pieniadze i poleciec do cieplego kraju,mieszkac w szalasie,jesc banany...
Nic po pieniadzach jak czlowiek jest schorowany.
Ja mogla bym miec bogatego faceta którego bym nie kochala,tylko zebym nie musiala z nim do łózka chodzić,chyba ze byl by zajebi...pociągający,przystojny,bo u mnie sex nie idzie w parze z uczuciem.
Nie mogla bym byc z kimś od kogo mnie odrzuca,a musiala bym z nim sypiać nawet jak by mial miliony (no)
Dzieci moje maja być szczęsliwe,a jak to szczęscie osiągną, to dla mnie nie jest istotne,bo jak oni bedą,to i ja bede.
Inaczej czlowiek patrzy na pieniadze jak caly czas zyje na jakimś takim zwyklym poziomie. Ma normalną prace,zbiera na auto,zbiera na urlop,zbiera na buty.....i tak sobie ludzie żyją,a jeszcze do tego jak sie kochają,to jest super. Gorzej jak zylo sie na wyzszym poziomie i nagle dup,spadlo sie do klasy nizszej. Milość przechodzi,szacunek znika,zero seksu,pojawiają sie zgrzyty,kłótnie i to jest lipa.
Jak konczą sie pieniadze,konczy sie i milość,zgoda,zrozumienie i nikt mi tego nie przegada. (whew (shake
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
Gosia
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Gosia » 07 sie 2014, 13:17

celka-xx pisze:Miałam 26 lat, pamiętam jak dr Stępniewski namawiał mnie żebym znalazła bogatego faceta, bo życia szkoda na m.in. dorabianie się samemu, czy przekwalifikowanie się.
Patrzę wstecz i myslę, że miał rację - z życia (mooning
o rany a ja myślałam ze w naszych czasach to tylko w Rosji jest takie podejście (whew
a i tak rosyjskie kandydatki dla bogatego męża, musiały zainwestować w siebie, i to nie tylko wygląd ale tez wykształcenie itp i to nie male pieniadze które musiała wyłożyć jej rodzina...

Celka, jesteś w najfajniejszym wieku dla kobiety, nie marnuj życia pakując się w depresje:-)
Gosia

Awatar użytkownika
Livulka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Livulka » 07 sie 2014, 13:22

celka-xx pisze:Miałam 26 lat, pamiętam jak dr Stępniewski namawiał mnie żebym znalazła bogatego faceta, bo życia szkoda na m.in. dorabianie się samemu, czy przekwalifikowanie się.
Patrzę wstecz i myslę, że miał rację - z życia (mooning
Chyba mi tak łatwo i szybko deprecha nie przejdzie.
A tak przy okazji powiem, że mam kilka znajomych, które nie miały szczęścia w miłości i znalazły "bogatych", starszych, "wożą się" i powiem teraz zyskuja aprobatę ludzi wokoło. trochę razi w oczy jak kasa może wpłynąć na nasze postrzeganie przez innych.

(dull matko...
http://www.facebook.com/portalbeautywpolsce" onclick="window.open(this.href);return false;

JAK WEJŚĆ DO GALERII ZAMKNIĘTEJ
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... =26&t=2799" onclick="window.open(this.href);return false;

SAMOUCZEK DLA UŻYTKOWNIKÓW
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 26&t=11210" onclick="window.open(this.href);return false;

Zajrzycie także na nasz portal, można tam przeczytać interesujące artykuły http://beautywpolsce.com/" onclick="window.open(this.href);return false;

celka-xx
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: celka-xx » 07 sie 2014, 15:39

Nie mówię o takiej dosłownej depresji. Nie chodzi mi o to, że życie jest do dupy, raczej dupa z życia. Praca obowiązki. Patrząc wstecz myslę, ze mogłabym niektóre rzeczy inaczej porozgrywać itd.
I to miał na mysli Stępniewski, z pieniędzmi nie marnuje sie tak czasu. Więcej się będzie miało z życia ( np. teraz to trzeba odkładac na operacje, czekac na urlopy).
Generalnie jestem szczęśliwa, ale kilkudniowy strach mnie obleciał z powodu 30-tki. Szkoda by było teraz popełnić jakieś błędy.

Awatar użytkownika
Joan77
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Joan77 » 07 sie 2014, 17:39

W ogóle szkoda jest popełniać błędy w każdym wieku. Błędów nie popełnia ten, kto nic nie robi. (wait Z drugiej strony robisz coś co uważasz za słuszne, a potem patrząc z perspektywy czasu widać, że można było zrobić coś inaczej. To się nazywa doświadczenie życiowe. (happy
05.03.2010 McGhan 365TSF dr Kubasik :)
09.01.2014 CKN dr Skupin :)
08.2015 Tatoo :)

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 11 sie 2014, 16:11

Pochwalę się moim najnowszym rowerkiem (giggle .Mam "górala" (nie da się na tym jeździć, tym bardziej że mam z rafką ). Mam też modny retro ale duże to i jakoś go nie lubię więc podaruję córce, a to moja miłość.....
Miałam w młodości Wigry 3, potem Pelikana i ten przywrócił mi młodość. Polski składak z tym, że ma przerzutki. Wszędzie się zmieści i fajny na jazdę po mieście. Codziennie wieczorem wyruszam poznawać na nowo moje piękne miasto (yes)
photo.JPG
zadowolona

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 11 sie 2014, 16:26

a dużo roboty z tym składaniem ? np. na tylne siedzenie do małego samochodu zmieści się?albo do małego bagażnika?:)
a ty celka nie martw się po 50 depresyjne myśli ci przejdą

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 11 sie 2014, 17:54

Tylko jedna dźwignia (ta jasna w połowie ramy) i rowerek "łamie" się na pół. Kółka malutkie to myślę że się zmieści na tylne siedzenie.
Do mojego bagażnika wchodzą tylko reklamówki (giggle .Jest tak mały że się nawet nie przewracają.
zadowolona

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”