TYCIE zaczyna się po 40-tce:( cz.2

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
beata-malgorzata
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Re: TYCIE zaczyna się po 40-tce:( cz.2

Post autor: beata-malgorzata » 19 lut 2014, 19:35

Babinka , a ja bym zawalu ze szczescia dostala jak bym zobaczyla takie liczby na wadze (giggle
Ale Tobie sie nie dziwie heheh bo Ty jestes zawsze szczuplutka , ja na razie tylko w marzeniach .
Ale numer z ta waga niezly (giggle
Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025
lifting deep plane 09.04.2026

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 19 lut 2014, 19:46

Nie jestem szczuplutka. Przecież przy wzroście 157 waga 59 to juz za dużo!! Na wesele założyłam sukienkę z dość lejącego materiału. Co się nakombinowałam żeby nie było z tyłu wałków. W końcu kupiłam pończochy samonośne (takie z delikatnym zakończeniem , żeby się końce nie odznaczały) .Każde majtki wypróbowałam i były ślady....Poszłam więc bez majtek (giggle (giggle (giggle
zadowolona

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 19 lut 2014, 22:15

babinka ja kupiłam sobie majtki bezszwowe, takie od pępka w dół nie za wysokie, i nie za niskie, poza tym o numer większe, i wyglądam w nich jak bez majtek, teraz trochę za zimno na gołe dupsko, co innego latem...kiedyś też trafiłam na rajstopy razem z majtkami, miały bawełnianą wkładkę i lużną gumkę a ekstra się ttrzymały...
na fotce nie widać jak się prezentujesz w całej okazałosci, ale to co widziałam bardzo mi się podobało
a ja pilnuje się 3 dzień, jutro rano się zwarzę bo musiałąm wymienić baterie, i zważe się rano , jak zwykle, może coś drgnęło...
śniadanie -jogurt naturalny, pół opakowania borówek amerykańskich, 2 łyżki płatkó owsianych
2 śniad.- pół brokuła, pół papryki czerwonej, 2 plastry szynki, 1/4 pamelo
obiad- pół ziemniaka, kotlet schabowy (mały), mizeria z jogurtem
kolacja- pomarańcza
i jestem taka objedzona...chyba te owoce mnie zapchały

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 20 lut 2014, 00:37

mam takie majty.Do spodni sa super, bo nie robią czterech póldupków ale kipiało nad majtkami (envy .Sukienka była taka blisko ciała , bez cięć...
zadowolona

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 20 lut 2014, 09:46

hura hura
drgnęło, dzisiaj rano 57,4 pierwszy raz w tym roku
czyli ciągnę dalej - zdrowo i mało i wszystkiego po troszeczku....

dzisiejsze śniadanko, jogurt naturalny, płatki owsiane, pol op. borówek i połówka pomarańczy

Dana_2
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Dana_2 » 20 lut 2014, 10:19

Będąc na pieknym urlopie pięknie przytyłam - 2kg;) mam nadzieje, ze jakos samo spadnie (rofl
Dziewczyny Tajlandia jest cudna, jestem przeszczęśliwa, ze pojechałam - dzieki za rekomendacje Kwiatuszku (rofl
tak sie rozpedziłam, ze jade znowu na weekend majowy...wiec byc moze, ze znowu przybędzie na wadze, ale póżniej sie bede martwic (giggle

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 20 lut 2014, 11:01

Haha Babina ale sie usmialam z tego Twojego ważenia i z tych majtek (giggle Jak ubieram coś obcisłego to zakladam stringii z bardzo cieniutkich paseczków i ciut za duze. Na co dzień tez chodzę tylko w strinach,tylko w spodniach i fajnie tyłek wyląda nawet jak troszkę sie odznaczają (yes) Okropnie wyladają posladkie przecięte na pól czyli 4 dupki (no) Masakra!!!
Brat był w Tajlandii i tez byl zachwycony (yes) Pamietam jak pierwszy raz polecialam na urlop do Tunezji z 26 lat temu,tez bylam zachwycona jak tylko palmy zobaczyłam (giggle (sun Po 5 dniach chcialam wracać,taka nuda, brud i smród na ulicach. Hotel fajny a po za hotelem masakra,zresztą w Turcja,Egipt tak samo,jedyny plus to cieplutka woda w Eipcie i Turcjii i tylko dla tego tam latam. Wyspy Kanaryjskie są super ale zimna woda ale mozna za to spacerować calymi dniami i nikt nie zaczepia,nie namawia do kupowania,ale do wody nie wejde wiec też dupa (no) Szkoda ze nasze moze jest takie zimne,to by bylo najfajniej,bo jest dzie spacerować. Lezec nie lubie,bo mnie to okropnie męczy i po 3 dniach ce wracac do domu (smirk
Kurcze wiosna idzie i pasowalo by na silownie wrócić,na bieżnie...ale mam lenia
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
biedronka74
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: biedronka74 » 20 lut 2014, 12:00

Ja przy wzroście 156cm ważę 49,5-49,8 -w ciągu 2 miesiecy udalo mi się zrzucic 2,5 kg.5 z przodu przerażała mnie.Każdego poranka z obawami staję na wadze by nie zobaczyc tej piątki.Na sniadanie jadam owsianke z przepisu Chodakowskiej,jadam wiecej warzyw,kasze jaglaną zamiast ziemniaków,odstawiłam slodycze-no prawie odstawiłam ,zdarza mi sie zjeśc cukierka toffi czasem dwa.No i ćwiczę czasami ale tylko skalpel Ch. i podpatruje Mel B.
plastyka brzucha - 22.08.2012 - dr.Furmanek
już po ! brzuch jest płaski

zdjęcia przed http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 89#p722189" onclick="window.open(this.href);return false; i po op. http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 36#p738336" onclick="window.open(this.href);return false; i http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 97#p742297" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 03 mar 2014, 22:41

chciałam się z wami podzielić informacją, od 4 tygodni codziennie stosuje Slendertone Flex, jest to pas wyszczuplający, (na baterie)zapina się go w pasie albo ciutke niżej, ustawia się program i przez pół godziny napina to mięśnie, zależy od programu ale czasami ciężko wytrzymać - takie spiny, na początku miałam lekkie zakwasy, ćwiczyć normalnie brzucha nie mogę ze względu na kręgosłup lędźwiowy, a tym cholerstwem są rezultaty. Zauważyłam że spodnie luźniejsze, nawet te z wakacji bez problemu zapiełam po praniu, i dzisiaj się zmierzyłam i jest minus 5 cm w talii, hura, hura, bo waga to tak się waha jak ciśnienie za oknem, ale teraz dobry czas się zaczyna, idzie post, koniec domówek, spotkań i sutych imienin, ha, ha, więc szybko post minie, a po nim już akurat kwiecień i się można wylaszczyć.

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 04 mar 2014, 10:50

Gratulacje!!!To więcej niz obiecują w reklamie. Może tez kupie?Jaki masz?
zadowolona

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”