Życie zaczyna się po 40-tce. cz 9.

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

jolantast3
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Re: Życie zaczyna się po 40-tce. cz 9.

Post autor: jolantast3 » 30 gru 2013, 16:02

mariola 72 witaj tak jestem z trójmiasta ,na ten trądzik kupuję mu za parę groszy no może z 10 zł Acnosan który naprawdę pomaga ,ale i On też nie zawsze pamięta o posmarowaniu ,a z tymi szamponami będę eksperymentować
On nawet w głowie ma jakieś drobne krostki ,szkoda mi Go ,bo czasami wygląda jak pieczarka
Jutro wyruszam w plener ,może zahaczę o Wajdeloty
Dziewczyny jak przygotowania do sylwestra ,bo ja na pocieszenie w Nowy Rok idę na 6 rano do pracy
zero trunku ,bo może być kontrola z alkomatem a to u nas normalka

Awatar użytkownika
stradapl
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: stradapl » 30 gru 2013, 16:11

ja dzis zalatwialam sprawy w lodzi , przez cala droge slonce niesamowicie az oslepiajaco swiecilo , jak wiosna (party
mialam tez zaplanowane spotkanie z ex i postanowilam kupic okulary sloneczne przy jego pomocy , bo na jego gust zawsze moglam liczyc a wiadomo ciezko samemu dopasowac dobrze okulary
naprawde nie planowalam tego zakupu i ubrana bylam jak zwykle na sportowo : sztyblety , rurki, ramoneska i zgadnijcie jakie okulary kupilam ? - police , beatlesowki sie chyba nazywaja (giggle
kurcze .... mloda bylam i sie tak stylowo nie ubieralam (blush a potem w coffe heaven zwrocilam na siebie uwage mlodych chlopakow po 20-ce czyli ubior jednak potrafi odjac lat jak i dodac (thinking
ale wiadomo w pewnym wieku zaczynamy sie zastanawiac czy wypada jeszcze itd.
rozmawialam z ex o lifcie i on stwierdzil , ze wg niego najbardziej postarza mnie dolna czesc twarzy czyli szyja i marionetki (devil i jak nie mam calej kasy na calabrie to on by to zrobil na 1 miejscu
"Różnica między niemożliwym a możliwym leży w ludzkiej determinacji."
"Niektórzy patrzą na świat i pytają: Dlaczego? Inni patrzą na swoje marzenia i pytają: Dlaczego nie? "

Awatar użytkownika
Livulka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Livulka » 30 gru 2013, 16:27

Strada taki dobry kontakt masz z exem? no podziwiam bo tych co znam to niestety rozmawiać ze sobą nie potrafią normalnie,a co dopiero kupować coś razem czy rady dawać...łoo ludzie (giggle
http://www.facebook.com/portalbeautywpolsce" onclick="window.open(this.href);return false;

JAK WEJŚĆ DO GALERII ZAMKNIĘTEJ
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... =26&t=2799" onclick="window.open(this.href);return false;

SAMOUCZEK DLA UŻYTKOWNIKÓW
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 26&t=11210" onclick="window.open(this.href);return false;

Zajrzycie także na nasz portal, można tam przeczytać interesujące artykuły http://beautywpolsce.com/" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
stradapl
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: stradapl » 30 gru 2013, 16:39

zgadza sie livulka
tak jak z 1 mezem nie chce kontaktu niestety ( pomylka lat studenckich (blush ), tak z drugim mezem jestesmy prawdziwymi przyjaciolmi i moge na niego liczyc (yes)
"Niektórzy patrzą na świat i pytają: Dlaczego? Inni patrzą na swoje marzenia i pytają: Dlaczego nie? "

Awatar użytkownika
Livulka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Livulka » 30 gru 2013, 19:53

Jaka obrotna babka z Ciebie (giggle
To rzadkość móc liczyć na byłego małżonka, a okulary beatelsówki,policjantowe też mam i to chyba jedyny model w jakim dobrze wyglądam - mam kilka kolorów. Bo twarz mam szczupłą,pociągłą (giggle i w każdych wyglądam jak dzieciak w maminych brylach.
http://www.facebook.com/portalbeautywpolsce" onclick="window.open(this.href);return false;

JAK WEJŚĆ DO GALERII ZAMKNIĘTEJ
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... =26&t=2799" onclick="window.open(this.href);return false;

SAMOUCZEK DLA UŻYTKOWNIKÓW
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 26&t=11210" onclick="window.open(this.href);return false;

Zajrzycie także na nasz portal, można tam przeczytać interesujące artykuły http://beautywpolsce.com/" onclick="window.open(this.href);return false;

mariola72
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: mariola72 » 30 gru 2013, 20:16

Dzieki dziewczyny za mile powitanie :)
Strada zazdroszcze kontaktu z ex :) to faktycznie rzadkosc (yes)
Jolanta ja bym odstawila ten acnosan,to na spirytusie jest i robi wiecej szkody niz pozytku,choc wydaje sie,ze pomaga...kup mlodemu herbatke ziolowa acnevulten i niech pije to smierdzidlo,no i uwazajcie na to co je,bo jednak kakao,czekolada,ostre jedzenie zwieksza wysyp...i niech nie drapie ( choc kusi,wiem) ...wszystkie rady poparte doswiadczeniem (angel kiedys ,100lat temu :)nie pomyslalabym,ze bede miala taka cere jak teraz...Boszzz jak ja zazdroscilam kolezankom... (angel
Nie wiem jak Wy,ale ja zrobilam sobie wlasnie noworoczne postanowienia (angel moze jak spisze,to w koncu wytrwam (angel ,bo ja to taki slomiany zapal jestem...zaczelam od zmiany zywienia,planuje tez systematycznie cwiczyc i choc dwa razy w tygodniu chodzic na yoge (giggle (cora mi na gwiazdke sprezentowala stroj,wiec nie mam wyjscia).

jolantast3
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: jolantast3 » 30 gru 2013, 20:55

mariolka wszystkie cenne rady na wagę złota ,zrobię to co piszesz ,kupię te śmierdzidła ,niech pije ,zresztą
nie ma wyjścia .Tak wiem czekolada wzmaga wysyp ,zauważyłam to u tego 17 latka jak pojadł czekolady to zaraz był wysyp ,był taki czas że wieczorem wołał czekoladę ,jak nie było to aż płakał że tak bardzo mu się chce czekolady
to były czasy ,od tygodnia ma dziewczynę ,nie mogę utrzymać go w domu ,nawet net.go nie interesuje ,a co najgorsze nie wraca o 22 tylko 23,30 do domu a mąż robi grandę

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 31 gru 2013, 08:25

To i ja przejadę się na Wajdeloty po ten specyfik, dla corki 15 latki
Mariolka a z jakiej dzielnicy jesteś???
Pytam ,bo dziewczyny dostałam jako prezent pod choinke od mojego klubu bezplatny tygodniowy karnet dla przyjaciela.
Na zajecia do wykorzystania skolka godno od rana do rana : siłownia,cardio ,squash jak kto lubi ,zajecia (joga tez :)) i oczywiście strefa relaksu..dam go którejs z was Gdanszczanek tylko musi obiecac ze go wykorzysta na maxa:)
Poprzednio dalam koleżance miesięczny karnet i była 3 razy w klubie ....
No wiec która chetna do http://www.goodluckclub.pl/wirtualna-wycieczka.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
stradapl
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: stradapl » 31 gru 2013, 10:25

Livulka pisze: okulary beatelsówki,policjantowe też mam i to chyba jedyny model w jakim dobrze wyglądam - mam kilka kolorów. Bo twarz mam szczupłą,pociągłą (giggle i w każdych wyglądam jak dzieciak w maminych brylach.
ja tez mam drobniutka buzie i jedna pare okularow ray ban kupilam na stoisku dzieciecym (giggle

a odnosnie kontaktow z ex to dwie strony musza byc zaangazowane , ale tez nic tak dobrze na te kontakty nie robi jak wspolny potomek (happy
mam troche takich znajomych par co zostali przyjaciolmi , teraz np.
moi sasiedzi z naprzeciwka rozstali sie , ona ma jakiegos nadzianego faceta ( dostala w prezencie samochod jak plotki niosa ) i wyprowadzila sie ale codziennie zajezdza odwiedzic "stara rodzinke " , sasiedzi mieli dwojke wlasnych dzieci , 4 lata temu adoptowali 2 dzieci po zmarłym krewnym, ona stawia teraz samochod pod moim domem przyzwyczajona ze mi nie przeszkodzi bom raz na 4-5 tygodni w polsce i wiecie co robi......wyjmuje z samochodu okolorocznego bobasa ... (happy
sasiedzi spekuluja czy to dziecko "nowego faceta " czy sasiada roberta bo wyprowadzila sie 3 m-ce temu jak mowia wscibscy
ja z nimi bliskich kontaktow nigdy nie mialam ale zastanawia mnie jedno : biora dzieci w adopcje i potem sie hmm rozstaja , co robi w tej sytuacji kurator bo to chyba sprzeczne z tym co deklarowali jakiemus tam mops czy innej placowce

robilam wczoraj zakupy w mazidlach , naturaliskosmetyki , dzis natrafilam w biochemi urody na nowosc :
http://www.biochemiaurody.com/sklep/blacksoap.html" onclick="window.open(this.href);return false;
dzieki mariola za nazwe tej herbatki (yes) , kupie mu ale czy bedzie pil ?! (thinking

Awatar użytkownika
beata-malgorzata
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: beata-malgorzata » 31 gru 2013, 10:28

Przepraszam ze odbiegam Wam od tematu , ale potrzebuje natychmiastowej pomocy .
Dzwonie do sklepu Inglota w Zlotych Tarasach w Warszawie na nr (0022) 222 02 45 i odzywa sie fax .
Pomozcie cos , to pilne . Moze ktoras z Was sprawdzic co zle robie ? A moze dzis sklep jest zamkniety ?
Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025
lifting deep plane 09.04.2026

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”