Natalia Siwiec

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
gosia6
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Re: Natalia Siwiec

Post autor: gosia6 » 12 sty 2013, 19:55

Nie kazdy mezczyzna tez moze stanac przy Siwiec
latwo facetowi powiedziec ze jakas dziewczyna mu sie nie podoba ,bo wie z gory ze do laski danego typu urody nie maja szans-sa po za ich zasiegiem

ja nie pisalam ze Ona jest ladna czy brzydka, tylko ze lepiej teraz wyglada

ja tez nie wymienila bym sie Z Nia twarza ,ale to nie ma zadnego znaczenia,chyba nikt zdrowy z nikim by sie twarza nie wymienil

kazdy czlowiek jest piekny
pod warunkiem ze czyni dobro,bo piekno plyniw ze srodka z nas i dla tego
nie powinno sie szukac piekna na zewnatrz,to jest moja definicja piekna i brzydoty (heart
Eurosylikon(anatomiczne) 370 (12,5 i 12,00 projekcia 5.9 ) dr.Kubasik,lipiec-2012r

Awatar użytkownika
Dessert
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Dessert » 12 sty 2013, 21:33

Piękne podsumowanie na forum o operacjach plastycznych (kiss
Ludzie mogą wybaczyć talent i inteligencję. Ale nie urodę. Piękna kobieta w potocznej opinii musi być głupia i trudno zmienić ten stereotyp.

Awatar użytkownika
ulla10
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ulla10 » 12 sty 2013, 23:59

gosia6 pisze: nie powinno sie szukac piekna na zewnatrz,to jest moja definicja piekna i brzydoty (heart
To zdanie w trochę innej formie "liczy się wnętrze" jest równie wyświechtane, co nieprawdziwe niestety.
Pobożne życzenia a rzeczywistość skrzeczy :)
Tak na prawdę wygląd w obecnych czasach to PODSTAWA we wszystkim.
Ładny jest traktowany bardziej przyjaźnie i pobłażliwie, ładnemu wolno więcej, szybciej znajdzie pracę, dostanie podwyżkę, znajdzie przyjaciół.....to wielokrotnie udowodnione naukowo ponad wszelką wątpliwość.
Oczywiście trzeba coś tam w łepetynie mieć, ale z 2 osób o podobnych warunkach intelektualnych łatwiej będzie miała ta ładniejsza stety/niestety.
Osobiście nie znoszę zaniedbania. Tego typu brzydota mnie odstręcza.
24.02.2017. Dr Mariusz Wysocki- CKN

Awatar użytkownika
gosia6
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: gosia6 » 13 sty 2013, 23:07

moze jest wyświechtane ,pewnie tak, ale dla mnie zawsze liczy sie czlowiek DOBRY a nie ladny,
a piekno zewnetrzne to pojecie względne kazdemu co innego sie podoba

w operacjach plastycznych nie zawsze chodzi o piekno(pojecie wzgledne) ,czesto o zdrowie np.psychiczne (a lekarze plastycy zajmuja sie nie tylko poprawianiem tzw. urody)

najczesciej w zyciu poszukujemy proporcji ,rownowagi i tego przedwszystkim oczekujemy tez do dr. zeby bylo proporcionalnie do reszty
temat jak kazdy inny
takie czasy, ze operacje staly sie bardziej dostepne dla Polek , mamy coraz więcej świetnych specjalistów w tej dziedzinie i chętniej z nich korzystamy ( nie tylko Polki)
to chyba dobrze ze mamy wybor?
wiec bądźmy piękniejsze, zdrowsze, proporcjonalne i dobre (happy i moze jeszcze wyrozumiale (kiss
a lekarze niech dodrze sluza naszemu pieknu
i najwazniejsze nie przesadzac (happy
ps.
ale ja musze byc brzydka , nigdy nie czulam zebym mnial latwiej (thinking
Eurosylikon(anatomiczne) 370 (12,5 i 12,00 projekcia 5.9 ) dr.Kubasik,lipiec-2012r

Awatar użytkownika
ulla10
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ulla10 » 14 sty 2013, 08:53

Gosia :) ładnie napisałaś i w sumie zgadzam się z tym.
Jednak czasem warto przyjrzeć się swoim ideałom, czy faktycznie postępuję tak jak myślę, że postępuję?
Czy nie ulegam miłej powierzchowności a osób odpychających wyglądem delikatnie unikam???
Ja zrobiłam kiedyś taki eksperyment na samej sobie pod wpływem pewnego ciekawego artykułu psychologicznego.
Niestety nie pomnę autora tegoż :/
Wyniki były dla mnie samej zaskakujące.
Od tamtej chwili lubię być uważna i wnikliwie obserwować swoje reakcje :)
wolę niewygodną prawdę niż gładkie slogany :) jakoś tak się czuję w zgodzie ze sobą.

Oczywiście nie twierdzę, że z Tobą też tak musi być i być może jesteś ponad zewnętrzność a w życiu kierujesz się tylko sercem :) jeżeli tak to szczerze gratuluję.
24.02.2017. Dr Mariusz Wysocki- CKN

Awatar użytkownika
gosia6
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: gosia6 » 14 sty 2013, 19:51

Siwiec mogę pozazdrościć np.figury
ok, rozpisalam sie

Awatar użytkownika
justyncha
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: justyncha » 26 maja 2013, 15:41

http://www.gozdzikowska.com/" onclick="window.open(this.href);return false; w albumie Nude jest Natalka w calej okazalosci i ta autostrada miedzy piersiami...
Dr Skupin-Nosek 24.05.07
Poprawka nosa-24.03.09
Dr Kubasik-30.01.13 Mentor CPG 323 345cc. Szer. 11.5 cm, Wys. 10.8 cm, Proj. 5.8 cm

Awatar użytkownika
gosia6
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: gosia6 » 26 maja 2013, 15:51

a to nie wynika z jej naturalnych warunkow?

Awatar użytkownika
Dessert
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Dessert » 26 maja 2013, 15:54

Mnie się akurat ta sesja bardzo podoba, tylko piersi dziwnie wyglądają, bo patrzą na boki i fryzurę ma do kitu. Jednakże na zdjęciach z pudelka gdzie były piersi ocenzurowane to wyglądało to pięknie, mimo tej autostrady wyglądały ślicznie. Tutaj zeza rozbieżnego nie widać.
http://e5.pudelek.pl.sds.o2.pl/90bdf834 ... 1a5fc2f92d

http://e5.pudelek.pl.sds.o2.pl/d11ed15c ... 58ebd4bbfa

Swoją drogą to była kiedyś w programie TTV i choć może elokwencją nie grzeszy to wydała się bardzo sympatyczną osobą, a najbardziej mi się podobało gdy się zaczęła śmiać, że bała się o to, co ma tam włożone. (giggle
Ludzie mogą wybaczyć talent i inteligencję. Ale nie urodę. Piękna kobieta w potocznej opinii musi być głupia i trudno zmienić ten stereotyp.

Awatar użytkownika
gosia6
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: gosia6 » 26 maja 2013, 16:13

widzialam te fotki na pudelku
bardzo fajna sesja
a jakie ona ma wkladki?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Celebrities”