Ha ha Babina ale dajesz w dupe
Cos o mężach. Pare dni temu kupilam odświeżacz zapachowy w plastikowym pudełeczku do wc - jeden na dół do wc i drugi na górę do łazienki. Po godzinie szukam tego jednego bo szlam na góre i chciałam go zanieść,no i nigdzie go nie widze. Szukam,szukam,wiec pomyślałam,ze nie wzięłam ze sklepu. Po paru godzinach otwieram lodówkę,a on sobie lezy w lodówce! Mąż go tam wsadził,bo myślał,ze to serek
Dziewczyny jeszcze wróce do naszego klimakterium. Pisałam z dwa tygodnie temu,ze chodzę potwornie gruba,ze przybyło mi w biodrach,w talii kupe centymetrów,ze piersi mnie bola jak cholera juz od ponad 2 miesiecy.... wyglądałam na 10 kg wiecej
Odstawiałam soyfem,odstawiałam wszystkie inne suplementy bo w nich tez byly rózne skladniki zawierajace ESTROGEN czyli czerwona koniczyna i jeszcze cos innego juz nie pamietam co. Od ponad miesiąca nie biore juz nic i nie wróciły mi uderzenia ,czyli mój organiza sam wyprodukował estrogen ( czasem w okresie przekwitania są takie wyrzuty estrogenu) ja dokladałam estrogen w postaci suplementów i dla tego tak nabrałam wody. Wszytko to teraz mi zeszło w przeciągu 2 dni i znów wyglądam normalnie
Jak zacznają boleć piersi ,to jest to objaw nadmiaru estrogenu i nalezy odstawic na jakis czas suplementy zawierajace estrogen.
Kiedyś zapomnialam wziąć na urlop soyfem to po 5 dniach juz mialm uderzenia,a teraz nie biore chyba juz ponad miesiąc i nic mi sie nie dzieje. Progesteron tez odstawiłam 3 tygodnie temu,ale juz od dwóch dni gorzej sypiam wiec od dziś znów zacznę,bo akurat skończyl mi sie okres tydzien temu wiec juz moge znów sie progesteronem smarować.
Trzeba jednak wsłuchiwać sie w swoje cialo,a nie w ulotki dołączone do lekarstw
Co do wypieków i Świat.
Od 4 lat pieke na świeta sernik,dawniej mi sie nie chcialo,ale raz spróbowałam,wyszedł super,wiec piekę bo pachnie tak fajnie światecznie,niech dziecko wie,ze to święta:) Robie tylko sałatke jarzynową, pieke kawał schabu ze śliwkami,robie krokiety z grzybami i tradycyjnie karpia dla córci i męża bo ja nie lubie. Kupiłam szynke,kawałeczek jeszcze tam czegoś ,bo babeczka w sklepie mi zaproponowała i tyle. Na wigilie idziemy do teściowej,szwagra i szwagierki,a w drugi dzień świat zaprosiłam ich do siebie i podam krem z porów z grzankami,schab ze śliwkami,+ ziemniaki + surówke z czerwonej, na deser sernik,kawka, a potem jak zgłodniejemy to podam krokiety z grzybami, wędlinę,sałatke jarzynową i tyle.
Zawsze jak zblizaja sie świeta to przypomina mi sie jak Doda zapytana co sądzi o świętach i przygotowaniach powiedziała
http://www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=pl&v=se2LbXrRi6g" onclick="window.open(this.href);return false;
Ciekawe czy jej niedoszli teściowie to słyszeli