Naszą misją jest poszerzanie wiedzy u pacjenta chirurgii plastycznej, medycyny estetycznej oraz dziedzin pokrewnych, na temat możliwości i ograniczeń tych dziedzin medycyny, oraz uświadamianie im tak korzyści jak i zagrożeń wynikających z podejmowanych decyzji.
ja brałam cyclo3forte to tez rutinoskorbin ale w wiekszej dawce
nooooo teraz juz wiem, ze w sob i ndz nie ominą mnie zajecia na uczelni
Eeku Ty to jesteś sportowa dziewczyna !! szok 10km biegania... ja do tego sie nie nadaje, po 5 min padłbym na ryj hah. W góry też lubię się wybrać, ale powoli spacerkiem
W tamtym roku wybralismy sie z mezem i małą półroczną córeczką, a druga była w moim brzuszku na wyprawę przeszliśmy szlakami Szyndzielnia(Bielsko-B)-Klimczok-Szczyrk i prosto z gór zeszlismy do nas do domku Na nastepny dzien umierałam z bólu- zakwasy
Teraz po 2 ciążach moja kondycja mnie opuściła, ale za to pływanie uwielbiam, kocham itp Juz nie moge sie doczekac, kiedy wezme dzieciaczki na naukę pływania, moje aniołki byłyby na pewno w 7 niebie. Teraz po operacji w koncu mogę ubrac strój i się nie stresowac
jozia-daj znać co Furmanek powiedział w sprrawie tabletek jeżeli dryndniesz do niego..Mi nie chciał radzić w żaden sposób w sprawie tabletek,powiedział że nie jest ginekologiem i woli skierować mnie do specjalisty na taka konsultację..No a widzę,że co inny specjalista to inna oipinia..ja też się martwię bo co innego jak laski biorą tabletki od kilka lat a co innego jak dopiero zaczyna sie brać..
a z rutinoskorbinem to słyszałam że nie można w dużej dawce bo ponoć rozrzedza krew..ja biorę sobie 2 dziennie..
Eeku ponieważ nie mam dostepu do galerii zamknietej to wolałabym ,zeby i moich zdjęć tam nie było.Właściwie to juz mi nie zalezy na dostepie,jestem po plastyce i jestem zadowolona ze swojego brzuszka a na forum naogladałam sie wystarczającą ilość zdjęc innych brzuchów .
We wtorek byłam u swojego ginekologa na badaniach i dr zauwazył moją blizne i tak skomentował -o ja takie rzeczy to juz dawno swoim pacjentkom robiłem i to za darmo i ze ciecie mam za wysoko i wogóle ,ze nieładnie ,a ja go podkreciłam i na to,ze trzeba było kasowac pacjentki za te usługi ,bo to drogi interes a sobie w duchu pomyślałam -pierdu pierdu gdzie zwykły gin ma uprawnienia i pojęcie o chirurgii plastycznej.Mój ginekolog powiedział jeszcze ,ze cycki tez tam kiedys poprawiał tylko,ze bez silikonu .Jaja jak berety.Kurde lubiłam go , od 17 lat jestem jego pacjentką,poprowadził moje dwie ciąże ale teraz to mnie wkur.... a jednocześnie i rozśmieszył.Co Wy na to?
plastyka brzucha - 22.08.2012 - dr.Furmanek
już po ! brzuch jest płaski
Ja tez nie wierze w bajki.Kroic to On moze cipy a nie brzuchy.No i chyba cycki jakiejs babci 80-cio letniej poprawial,ktorej nie zalezalo juz na niczym .
biedronka74 wstawiaj zdjecia,prosze!
Plastyka brzucha 25.02.11 Szczecin. Artplastica .Dr.Grazyna Nasinska-Jurek
Wiek 39 lat
Wzrost 1.67 cm.
Waga 54 kg.
Jedno dziecko 20 lat
biedronka-słyszałam,że niektóre laski przy cesarce chcą żeby im brzuch naciągnąc,ale nie wiem ile w tym prawdy i na ile to możliwe..ginek pojechał ostro,zuchwały drań lekko mówiąć-takiego brzucha jak Ty dawno nie widziałam!
jozia-i co w sprawie tych tabsów-pytałaś Furmanka?
ja mam jakby nadmierna potliwośc po nich,gorąco mi i do tego jakby duszno,nie wiem czy sobie nie wkręcam..ciekawe jak moje ciśnienie