plotki,ploteczki cz.2

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 17 lis 2005, 09:43

kompletnie zapomnialam! zaraz lece na dol zrobic skany- moze mi sie uda lepsza jakos twarzy zlapac. i wstawie tu jeszcze figure z twojego stylu, bo wyglada ultrakobieco.
Próżność to mój ulubiony grzech...

Awatar użytkownika
Aneta1981
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Aneta1981 » 19 lis 2005, 21:26

Wiem że teraz przechodzi najtrudniejszy okres w swoim życiu i tu jej bardzo bardzo współczuję , ale jestem pokrecona jak większośc z nas na punkcie piersi i zastanawiam sie co myślicie o jej biuście. To że kobiecie w jej wieku nie brak klasy i blasku nie musze pisać ale ona twierdzi że całe życie chodziła BEZ STANIKA! Może dlatego moim zdaniem poddała sie zabiegu podciągania biustu? Nie wierzę w to ze nie robiła z nimi nic i w jej wieku wyglądają tak rewelacyjnie. Co wy na to,? Piszę o Agnieszce Fitkau-Perepeczko: http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... czko01.jpghttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... czko08.jpghttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... fitkau.jpg
350 cc HP Skupin - Teraz C/D

Awatar użytkownika
Aneta1981
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Aneta1981 » 19 lis 2005, 21:28

Natomiast jesli chodzi o muchę to juz sama nie wiem, to że są naturalne to chyba nikt sie ze mna kłócić nie będzie ale dlaczego nieraz wyglądają jak średnie B a niekiedy jak C/D?http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... cha023.jpghttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... cha063.jpg

Awatar użytkownika
Calimero
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: Calimero » 20 lis 2005, 09:28

Nikolite pisze:Niedawno w Fakcie bylo zdjecie Magdy Modrej w ciązy, moze wiecie cos na ten temat? :)
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... /modra.jpg
Calimero

Awatar użytkownika
paula
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: paula » 20 lis 2005, 09:29

Aneta1981 pisze:Wiem że teraz przechodzi najtrudniejszy okres w swoim życiu i tu jej bardzo bardzo współczuję , ale jestem pokrecona jak większośc z nas na punkcie piersi i zastanawiam sie co myślicie o jej biuście. To że kobiecie w jej wieku nie brak klasy i blasku nie musze pisać ale ona twierdzi że całe życie chodziła BEZ STANIKA! Może dlatego moim zdaniem poddała sie zabiegu podciągania biustu? Nie wierzę w to ze nie robiła z nimi nic i w jej wieku wyglądają tak rewelacyjnie. Co wy na to,? Piszę o Agnieszce Fitkau-Perepeczko
...nie brak klasy :roll:
dla mnie jej widok jest lekko ''niesmaczny'' :?
nie chcę być źle zrozumiana,ale sama nie mam już 20 lat :( i zdaje sobie sprawe,że czas nie stoi w miejscu,wiadomo będę robić co się da żeby jak najdłużej dobrze wyglądać,ale mam nadzieję,ze kiedy minie ''mój czas'',nie będę śmigać bez stanika,wbijać kwadratowego tyłka w jeansy i chodzić z rozpuszczonymi włosami.
Jak ktoś ma klase,to zdaje sobie sprawe z tego,że w pewnym wieku nie wszystko mu pasuje.
Dla mnie jest żałosne jak starsza pani robi z siebie na siłe nastolatke,a klase ma Beata Tyszkiewicz,która pomimo że jest sporo starsza od wyżej omawianej pani,wygląda pięknie i kobieco.
Te fotki nie oddają w pełni tego o czym mówię,ale w ''M-jak miłość'',jak dla mnie wygląda nie fajnie.

Awatar użytkownika
wiki1
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: wiki1 » 20 lis 2005, 09:32

Rzeczywiscie Perepeczko musiala miec cos robione z biustem..Ostatnio tez sie nad tym zastanawialam,do swojego wieku wyglada naprawde dobrze.Nic nie czytalam zeby sie zwierzala co do operacji,ale to chyba nie sama matka natura tak zrobila...A co do Muchy to ja tez tak sadze... :D

Awatar użytkownika
Aneta1981
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Aneta1981 » 20 lis 2005, 09:58

a ja nie chciałabym wyglądać na standardową, spokojną i dystyngowaną kobietę po 60, jeśli tyle dożyję, chciałabym mieć właśnie tyle odwagi aby prezentować się tak jak ona. Ale każdy ma swoje zdanie na ten temat, tak jak Paula. Jednak nie napisałaś co myślisz o jej piersiach...

Awatar użytkownika
wiki1
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: wiki1 » 20 lis 2005, 10:16

Wiesz co ,dla mnie kazdy moze wygladac jak mu sie podoba,nie kazdy jest taki sam,jesli jej sie podoba to chyba wszystko ok...Na swoj wiek wogole mi sie wydaje ze wyglada super,mi sie podoba....A co do biustu to ,to jesli ma to niech pokazuje ,kobiety sa takie ,ze lubia sie zaprezentowac,nie wszystkie sa szarymi myszkami,jedne lubia to a drugie co innego bo sa rozne kobiety ,mi wogole nic nie przeszkadza.....Dla mnie wyglada swietnie i podziwiam ja za to,ze ma tyle odwagi !!!!!! A ty co sadzisz...?
Pozdrawiam
buzka

Awatar użytkownika
paula
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: paula » 20 lis 2005, 10:19

Aneta1981 pisze: Jednak nie napisałaś co myślisz o jej piersiach...
lepiej by wyglądały w staniku :wink:

a poważnie,to nie znam na tyle jej biografii żeby wiedzieć czy ma dzieci czy nie,a ta informacja byłaby ważna żeby cokolwiek powiedzieć.

Awatar użytkownika
paula
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: paula » 20 lis 2005, 10:29

mara pisze:kompletnie zapomnialam! zaraz lece na dol zrobic skany
marunia ''zleciałaś'' :roll: :wink:

Zablokowany

Wróć do „Celebrities”