i ja zostałam sama:(

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 14 lis 2005, 09:09

MonisiaPP pisze:
megi pisze: ..a dla niego wszyscy są wazniejsi ode mnie..i nie liczy się nic co dla niego zrobiłam..
Jednak ja widzę jak żli są inni...i nawet mój okropny jest lepszy od nich...bo ja mam szczescie spotykac samych chamów,którzy rzucają teksty ponizej pasa..wcale mnie nie znając.. :(
Skad ja to znam Kochanie! Ja zawsze z deszczu pod rynne co jeden to lepszy.. :( :( :(

Dominicana w sobote idziemy z Val do Vivy szukac księcia z bajki, reflektujesz?
Monisia witaj w grnie..jeden bil, drugi zdradzal, trzeci pracoholik...kurde nie wiem...normalni albo sami sie pakuja w toksyczne zwiazki albo sa juz zajeci albo na wymarciu...nie wiem co z tymi facetami..albo i wiem..teraz dziewczyny tak latwe sie staly ze oni wiedzac ze moga miodek spijac kiedy im sie chce i ile popadnie nie cenia prawdziwych wartosci jakmilosc, lojalnosc, wiernosc przywiazanie...i dokladnie to widac tu w tym poscie...megi wszystko facetowi oddala a on ja sponiewieral,...monisia sama mowi ze na coraz gorszych trafia gracja chyba pisala ze znajomy coraz to nowe laski wyrywa....swiat sie stacza na dno ... :(
powiekszenie biustu u dr Kasprzyka 16.12.05, 255 model 410 LX inamed

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

Awatar użytkownika
MonisiaPP
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: MonisiaPP » 14 lis 2005, 09:18

angelika pisze:albo i wiem..teraz dziewczyny tak latwe sie staly ze oni wiedzac ze moga miodek spijac kiedy im sie chce i ile popadnie nie cenia prawdziwych wartosci jakmilosc, lojalnosc, wiernosc przywiazanie...
To jest sedno sprawy! Gdyby nie te latwe lafiryndy... :( :(
:roll: Naprawde kobiety sie nie szanuja i jezeli facet ma swiadomość ze znajdzie taka co nie bedzie zbyt wiele chciala, to po co ma sie starac dla jakiejs, ktora fisiuje... Ja bym chciala cos wiecej niz ladne auto, hajs i bajera... A niektorym kobietom to wystarcza! :cry: Mowie Wam mam depresje jesienna!

Awatar użytkownika
Merlinka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Merlinka » 14 lis 2005, 13:48

wiecie co.. tak a propos latwych lafirynd... bylam w weekend na imprezie z kolezankami w knajpie i to co tam zobaczylam mnie delikatnie mowiac zdumialo. Moja kolezanke znam od bardzo dawna i wiem ze czasem zdarza jej sie seks z przygodnym facetem. To jest jej sprawa i szanowalam zawsze jej zdanie na ten temat. Ale to co zobaczylam na tej imprezie... nie dosc ze podczas tanca dawala sie obmacywac po cyckach roznym facetom to pozniej jeszcze uprawiala z jakims gosciem seks oralny.. a scisle mowiac to ona go obsluzyla. rzecz jasna nie na parkiecie tylko gdzies poszli :? mi sie to w glowie nie miescie zwlaszcza ze to nie pierwszy raz. mowie jej zeby pomyslala o swoim zdrowiu i opinii ale coz.. jak sama stwierdzila potrzebuje potwierdzenia swojej wartosci co zrsezta jest absurdalne ale moje argumenty do niej nie trafaiaja. ale zmierzam do tego ze facet ktorego obsluzyla na imprezie od 9 czy 10 lat jest podobno szczesliwie zonaty. w takich chwilach naprawde zaczynam watpic czy jakikolwiek dluzszy zwiazek z facetem obejdzie sie bez zdrady :?

Awatar użytkownika
megan75
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: megan75 » 14 lis 2005, 13:55

Niestety meżczyzni są okropni ale okazja czyni złodzieja kobiety nie sa lepsze same prowokuja a facet jak pies pójdzie za suką niestety taka ich natura nie można im stwarzac okazji do samotnych wyjsc bo to róznie sie konczy a to koledzy podpuszcza mój też jest cichy i spokojny ale jakby go ktos dobrze podkręcił to myśle zeby sie skusił bo on twierdzi ze to tylko taka zabawa i co wy na to
Magdalena

Awatar użytkownika
natala82
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: natala82 » 14 lis 2005, 13:57

Mnie takze oburza ten fakt!Kiedys u mnie w stajni, gdzie jezdze pojawial sie taka jedna dziewczyna a wlasciwie kobieta,bo miala 32 lata!I w przeciagu miesiaca przespala sie z trzema moimi kolegami!I tak mnie to natchnelo ze w ciagu 20 min wymyslilam o niej "fraszke",przepisalam ja w domu na kompa i wydrukowalam.Oczywiscie nie podpisujac sie!Pozniej dalam to wszystkim do przeczytania i ona tez to widziala i czytala!Niezla miala mine-oczywiscie nie wiedziala ze to moja sprawka! :evil: To byl goracy dzien!:)Dziewczyna miala na imie Sylwia-z calym szacunkiem dla wszystkich Sylwii tu na forum,wiec moj wierszyk nazwalam "Oda do Sylwii"
Juz po!:)
Skupin 26 lipiec, mentor 300cc okragle.

Awatar użytkownika
natala82
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: natala82 » 14 lis 2005, 13:58

dokladnie:Jak suka nie da to pies nie pojdzie!

Awatar użytkownika
Pipi_bipika
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: Pipi_bipika » 14 lis 2005, 14:00

Prawda jest niestety brutalna. Wystarczy poczytać blogi, czy różne forum. Tysiące, dziesiątki tysięcy listów, historii zadradzonych i zdradzających. Co skłania żonatego od 10 lat faceta, który jest szczęśliwy w związku, by uległ chwilowemu czarowi jakieś lafiryndki i skrzywdził swoją kobietę? Jak można postawić na szali szczęście swojej rodziny. Za chwilową przyjemność? Dlaczego zadowoleni ze związku mężczyźni godzinami przesiadują na gg, tlenach, stronach randkowych, szukając dziwnych uciech? Jak wytłumaczyć to zjawisko? Mimo, że ufam mojemu mężczyxnie, nie potrafie wykluczyć, że on też mógłby ulec pokusie. Po prostu wiem, że wszyscy są tacy sami.
No nic to- na razie cieszę się szczęśliwym związkiem i dmucham na zimne...

Awatar użytkownika
Merlinka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Merlinka » 14 lis 2005, 14:09

tez sie nad tym zastanawiam. i przypomnialo mi sie jeszcze jedno - ta sama kolezanka przy innej okazji jakis czas temu podobbnie obsluzyla jednego chlopaka na imprezie na ktorej byl on ze swoja dziewczyna. wypili strzala, pogadali, wyszli, zrobili, wrocili.
Najbardziej przerazilo mnie to ze moja kolezanka byla DUMNA ze swojego wyczynu :!: z tego ze zrobila to facetowi mimo ze przyszedl on z laska... :? brak slow...

Awatar użytkownika
natala82
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: natala82 » 14 lis 2005, 14:16

Tez mam niestety taka jedna kolezanke!Niedobrze mi jest jak sobie o tym pomysle!Zaraz mi sie przypomina podsumowanie mojej fraszki: Bo kiedy w zylach kurew.... krew plynie,nigdy nie bedzie malo dziewczynie!
Taka niestety jest brutalna prawda!

Awatar użytkownika
Dominicana
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: Dominicana » 14 lis 2005, 14:20

Merlinka, przerażasz mnie tym co piszesz o tej Twojej "koleżance" :roll:

dla mnie taka panienka to dno totalne i dziwi mnie fakt że tak sie szmaci- sorry ze tak mówie (wkońcu to Twoja koleżanka) ale ona albo zejdzie z tego świata na Aids albo po jakimś czasie wszyscy kolesie będa mówic "idz do niej, to niezła lodziara"
no chyba że jej takie coś imponuje-respect :!:

hmm dla mnie jednak taka dziewczyna to najnizsza kategoria kobiety...może kiedyś przejży na oczy :roll:
29 lipiec 2005, nosek---> dr Skupin/ czyli ju¿ po i bardzo szczê¶liwa:)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”