Kim Kardashian

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Re: Kim Kardashian

Post autor: cukiereczekPL » 16 paź 2010, 22:02

sliczna buzia, bez makijazu tez ladna z niej pani
a ze nie ma rozmiaru S to nie szkodzi
nudny bylby swiat jakby nie bylo "wielorybow" jak to ktos nazwal powyzej...
p/s moim zdaniem ta kobieta mimo ze nie jest kosciotrupem, nie ma jakiejs tragicznej figury.
ma duza pupe ale co z tego? napewno sa tacy ktorym jej pupa spedza sen z powiek.....
nie kazdy jest fanem idealnych chudzielcow
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

semper
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: semper » 16 paź 2010, 23:33

cukiereczek
zgadzam sie z Tobą w 100%
pozdrawiam
CKN - 22 listopada 2010 - dr Łątkowski - jak na razie-ZADOWOLONA!

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: lil sexy » 17 paź 2010, 09:13

Ola ja już chyba wcześniej pisałam że według mnie tyłek naturalny. Żeby takie dupsko zrobić implantami to trzeba by bardzo duże wsadzić, a wtedy na pewno by to naturalnie nie wyglądało i biło by po oczach tak jak u Coco.
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 17 paź 2010, 10:27

Hmmmmmm dziwny ten tyłek, no bo skoro, to nie implanty, to powinien się jej zmniejszać, jak np. leci z wagi, a tu nic ...cały czas taki duży (wondering Tak się tylko zastanawiałam Lil, bo z rodziny, to chyba tylko ona ma taki (mooning
Cukiereczek zgadzam się (nod gdyby na świecie były tylko pani w rozmiarze S, to było by nudno, a tak dla każdego coś innego (makeup Chociaż ja osobiście jestem zwolenniczką szczupłości, ale jeżeli ktoś db się czuję w rozmiarze XL, to jego sprawa, nie moja (clin

Awatar użytkownika
katelg
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: katelg » 17 paź 2010, 16:57

bez makijażu wygląda jak każda z nas, wiadomo że gorzej, ale buzię ma niebrzydka. Tylko myślałam że ona jest śniada a na tym foto coś blado wygląda. Myślę że jej tyłek jest naturalny, bo nie jest jędrny ani kształtny jak po implantach ale może jakiś tłuszcz czy coś tam dała
23 MARCA 2009 Dr Skwiercz anatomy mentor cpg333 545 i 485:)

W planach wymiana na okrągłe, nosek, usta i lipo :)

Awatar użytkownika
marryme
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: marryme » 17 paź 2010, 19:48

Ona zaczyna się robić straszna i przerażająca.Żywy manekin albo figura woskowa. (thinking
Szkoda,bo była ładna z natury.
Zobaczcie na jej zdjęcia w maksymalnym zbliżeniu,wydaje mi się,że nos zwęziła,bo tak się jakoś dziwnie układa przy uśmiechu.Albo jest tak zbotoksowana,że ma efekt ,,uśmiechania się noskiem(o co często podejrzewają Nicole Kidman).Jak dla mnie wygląda coraz gorzej i gorzej.Rozumiem,że fajnie się tak wymalować z jakiejś grubszej okazji,ale ona tak chodzi zawsze-czy zakupy,czy spotkanie ze znajomymi,impreza,promocja,wywiad czy co tam jeszcze. (thinking Niewolnica makijażu.

http://imageupper.com/i/?S0100010060261 ... 1781479460" onclick="window.open(this.href);return false;
http://imageupper.com/i/?S0100010060281 ... 1781479460" onclick="window.open(this.href);return false;
Life is a journey,not a destination.

Awatar użytkownika
bluebeleczka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: bluebeleczka » 17 paź 2010, 23:54

mi sie buzia podoba, zwlaszcza oczy sa piekne. jasne wlosy jej zdecydowanie nie pasuja, wyglada wyblakla.
nosek ponoc rzeczywiscie poprawiala.
figura jej mi sie nie podoba i juz pewnie nie bedzie.

wiecie co, najbardziej mnie wkurza to popadanie w skrajnosci. raz sie promuje totalnie chude bezksztaltne dziewczyny a raz przesadnie kragle.
albo sie polowa rodzaju zenskiego odchudza albo wszczepuje impalnty w dupe. chory swiat.
"Life is a stupid game, but atleast the graphics are awesome!"

Awatar użytkownika
jsia
Moderator Globalny
Moderator Globalny
Kontakt:

Post autor: jsia » 18 paź 2010, 00:01

Właśnie, brak makijażu - źle, z makijażem - też niedobrze (giggle trudno dogodzić każdemu.
Zapraszamy do odwiedzenia naszego portalu oraz profilu na Facebooku:

http://beautywpolsce.com

https://m.facebook.com/portalbeautywpol ... ale2=pl_PL

Awatar użytkownika
katelg
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: katelg » 18 paź 2010, 00:31

no właśnie, albo promuje się kobietki o rozmiarze 34, albo 42 i robi np osentacyjne sesje czy pokazy w grubymi kobietami, jakby takie normalne 36-38 nie istaniły
23 MARCA 2009 Dr Skwiercz anatomy mentor cpg333 545 i 485:)

W planach wymiana na okrągłe, nosek, usta i lipo :)

Awatar użytkownika
marryme
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: marryme » 18 paź 2010, 20:03

jsia pisze:Właśnie, brak makijażu - źle, z makijażem - też niedobrze (giggle trudno dogodzić każdemu.
Mnie chodziło o to,że ona ostatnio nie ma makijażu ale tapetę.Po prostu wszystko w jednym-sztuczne rzęsy,podkład,puder,cienie,kreski,eyelinery,róż,szminka.I chodzi tak zawsze i wszędzie.Broń boże,nie żałuję jej tego,ale czasami można sobie dać na luz. (dance Nawet taka gwiazda jak Kim.O wiele ładniej wygląda w delikatniejszym makijażu.

Tutaj ładnie wygląda,tylko te rzęsy trochę za długie,takie krzaczaste. (giggle
http://imageupper.com/i/?S0300010040071 ... 4631473622" onclick="window.open(this.href);return false;
http://imageupper.com/i/?S0300010040111 ... 4631473622" onclick="window.open(this.href);return false;
Life is a journey,not a destination.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Celebrities”