Kasia będziesz sie przejmować głupimi babami tu na forum masz o wiele fajniejsze:) . Ja tam zawsze wolę siedzieć z facetami, bo zwykle nie mam o czym gadać z laskami, szczególnie jakimiś mało mi znanymi.
Nawet jak jestem na uczelni to też jakoś nie mogę z tymi moimi znaleźć tematu i nie żałuję.. bo one w kółko jakie masz fajne buty, a te buty są stąd, a bluzka stąd, aaa widziałam fajną torebkę..!! i tak przez cały dzień zajęć... może ja mam inny pogląd, ale jak coś mi się podoba czy coś kupiłam to zwykle przechodzi to bez echa, zakładam i zapominam, że to w tym sklepie i ze to hit lata czy cos tam a jeśli już to wolę wrzucić to na forum, niż siedzieć i cały dzień z koleżanką gadać o 1 butach. Przecież jest tyle tematów do rozmów aaaa;o szczególnie, że przecież widujemy się co 2 tyg i co 2 tyg rozmowy o nowych ciuchach;o;o ale te laski to wszystkie 19-20latki i nie iwem , moze kiedys też tak miałam ;D:D:D:. No ale nie tylko ja mam takie odczucie, bo jest parę osób starszych ode mnie i one tylko siedzą wtedy i słuchają z wielkimi oczami i ironicznym uśmiechem

.
Hehehe no naprawdę nieżyciowe mam te dziewuchy.. ostatnio poruszyły temat wieczoru kawalerskiego i 1 palneła, ze jak jej zamówiłby striptizerke, tzn koledzy, to ona by za niego nie wyszła.. heloł?? Ja rozumiem , że to może sie nie podbać, ale zeby aż tak?? Faceci to faceci, mają odstrzelone pomysły.. i niech zamówią tą laskę i co później młody będzie kłamał swoją, żeby się tydzien przed ślubem nie rozstac ???
Mowa jest srebrem , milczenie złotem .. ostatnio dużo z tego korzystam

.
I u mojego też mam podobne 2 laski wszystko wspolnie ze soba trajkotaja, a ja siedze z chlopakami.. w tym, ze jedna mnie nie lubi, a 2 lubi . No i tamta specjalnie tak robi hehe.

.
Śmiac mi się chciało, bo ona mnie uważa za niewiadomo kogo, że się wywyższam, a heh wsród moich znajomych to w życiu by nikt tak nie powiedział. No i kiedyś przyszła ta laska pożyczyć ode mnie tusz do rzęs. A ja z kosmetykami specjalnie nie szaleje, ale jak już coś mam to jest to dobre . Jak mam podkład Channel to nie zuzywam go w 2mies tylko w 1-1,5 dlatego wole zainwestować i pozyczam jej ten tusz, ja uzywam 2 bo mam 1 próbke z super cienka szczoteczka Estee Lauder a 2 z Chanella . I daje jej to i tlumacze, ze to uzyj na gore to na dol i bedzie fajnie.. haha to normlanie popatrzyla na mnie jakbym była jakams landryna co tylko tipsy, w dodatku bogata jak Haris Pilton i jeszcze z taka nienawiścia, ze 1 co pomyslalam czy czasem nie dostane tego tuszu w kilku kawałkach.
No i co poradzić na takie parapety

. Teraz traktuje ta laskę jak powietrze... skoro ona ocenia mnie nie znając, to nie mam zamiaru tracić czasu na utrzymywanie kontaktu z nia;)
I
Kasia Tobie też tak polecam, co z tego ze one uwazaja co innego, Ty masz swoje racje i ich się trzymaj :]!