dzieki za wszelkei pomysly i propozycje
no wlasnie
Michi-ciezko tu cos wymyslic, zeby bylo powiazane z ta klatka i podnoszeniem rak...doszlam wiec do wniosku, ze z samego rana pojde do biura managerki i dam jej ten papier i podkresle, ze chce zeby to zostalo miedzy nami, ze wszystkim bede mowic, ze mam pekniete zebro bo nie chce zeby wiedzieli, ze mialam jakakolwiek operacje, bo nie chce z nikim na ten temat rozmawiac, odpowiadac na pytania o to itp, ze to moja prywatna sprawa i chce to zachowac dla siebie. Mysle, ze ona to zrozumie i sama tez nie bedzie zadawac pytac co to za operacja i jedyna osoba, z ktora managerka bedzie musiala na ten temat pogadac jest moja team leaderka i poprosze ja, by nie podawala powodu-jedynie niech jej powie, ze z powodu mojego stanu zdrowia lekarz zalecil to i tamto a jak team leaderka bedzie chciala wiedziec wiecej to pewnie mnie zacznie wypytywac to jej powiem ze zebro i juz. Mysle, ze managerka nie wpadnie na to, ze cycki robilam, bo nie dosc, ze to w uk raczej nie jest popularne, bo one sa zazwyczaj hojnie obdazone przez nature, poza tym ja osobiscie na jej miejscu pomyslalabym, ze pewnie chodzi o jakies sprawy kobiece i dlatego nie chce z nikim o tym gadac i mam nadzieje, ze to wlasnie przyjdzie jej do glowy;).
A jak ktos sie mnie zapyta jaka operacje mialam to zrobie jej dym, ze takie sprawy powinny byc poufne tak samo dla niej jak i dla lekarza itp.
co myslicie??