autor: mleczna krowa » 12 paź 2005, 18:40
No wiec, jeżeli chodzi o krawcowa to boje sie, ze nawet jezeli cos zaproponuje to moze sie okazac ze wyjdzie zupelnie cos innego i mi sie niespodoba...i co wtedy...kasa wydana a zwrotów nieprzyjmuja...;/
Miałam jedna wizje sukienki...chciałabym by była srebrna, na gorze dopasowana, tak mniej wiecej do polowy tylka a potem raczej taka "fruwajka", no i koniecznie chcialabym miec calkowicie gole plecy... :D Tylko co ja zrobie z cyckami, skoro gole plecy chce miec, to gdzie ja stanik ukryje...;/ no ale tutaj sie jeszcze cos wykimbinuje...;]
Podoba mi sie ta czarna z pierwszej strony, bardzo ladnie wykonczone ma plecy...cos takiego mi sie podoba...ale szkoda ze jest cala czarna. W sumie zawsze mozna cos doszyc itp...
A nauczycielki to w zeszłym roku kazda miala jakas nieciekawa garsonke...hehe
Ale widziałam na zdjeciach jedna nauczycielke ma jakies 40-45 lat co wygladala naprawde slicznie. Miala zlota dluga spodnice, z nieregularnie wszytli...klinami (nie wiem czy to tak sie nazywa) a od spodu podszewka byla taka ceglano czerwona, swietnie sie prezentowala podczas tanca, na gorze jakis zwykly czarny top-gorset i jakis szal...naprawde ładnie :D wygladal prawie jak naasz ruwiesnica :lol:
Omnis amans amens