Hmmmmm jakby tu się wyrazić :? Powiem tak - sama tipsów nie mam, bo natura obdarzyła mnie ładnymi, kształtnymi, mocnymi paznokciami. Ale baaaaardzo mi się podobają- mówię o normalnej długości a nie o szponach :?

Ostatnio koleżanka obliczyła, ze w ciągu 2 lat wydała na tipsy 5,5 tysiąca złotych

Jedne wydają na tipsy inne zbierają na nowe cycki :P Znam mnóstwo dziewczyn, które noszą tipsy( nawet z cyrkoniami), mają staranny mocny makijaż, noszą doczepiane pasemka włosów, co miesiąc robią odrosty i modnie się ubierają. I są normalnymi dziewczynami, z którymi można spokojnie pogadać na różne tematy. Ale znam też jedną, która też tak" się nosi" ale jak ona coś powie to

Lepiej niech nic nie mówi

Przepraszam za stwierdzenie, ale jest pusta jak bębny rolling stonesów

I to nie tylko moja opinia. Sama nie oceniam po wyglądzie i nie chcę aby mnie po nim oceniano. To, że ktoś o siebie dba
nie oznacza ze ta osoba jest głupia i mamy ją porównywać do pustych laleczek barbi

A kwestia tipsów hmmmmmmm kiedyś pewnie szminka do ust była tak krytykowana przez niektórych jak dziś sztuczne paznokcie...........
Ależ ja się dzisiaj rozpisuję

:?
...czemu ze wszystkich pragnieĂĆÂą na ĂâÂświecie to Ty mnie wybraĂâÂłeĂâÂś.....