Fantazje erotyczne kobiet

Higena, Uroda, Moda i Trendy

Moderator: Zespół I

Natalele
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Re: Fantazje erotyczne kobiet

Post autor: Natalele » 05 gru 2009, 13:30

Mój rozum też szwankuje :badgrin:
A wypowiadamy się tak, bo nie było założone, że to tylko dla hetero, chociaż faktycznie zeszło bardziej w bi. Ale fantazje, to fantazje ;)
Dr Kubasik 20.11.09. McGhan 275 cc.

Awatar użytkownika
nikolettkaa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: nikolettkaa » 05 gru 2009, 14:35

ja też się czuję tu obco :P ja mam jakieś takie zwykłe fantazje :) , z jakimś nieznajomym, i tp , czasem śmieszne krępujące -ale nie mam jakiegos takiego ''parcia'' na ich realizację :-?
11/2009 Piękne vhp ;) 500 ;)
2011- planuje usta i policzki

Awatar użytkownika
k_asiaczek
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: k_asiaczek » 05 gru 2009, 15:02

hoana dokładnie, ze swoim facetem i inną laską nigdy w życiu, tylko jakiś "nie mój" facet i fajna laska :-)

nikola fantazje są po to żeby fantazjować a nie koniecznie od razu realizować ;)

ja się całowałam z moją kumpelą, żoną najlepszego przyjaciela mojego Misia i jakoś tyle mi wystarczy :-) o sexie z kobietą i innym facetem mogę pomarzyć bo przecież mam mojego Miśka i żadnej innej laski do niego nie dopuszczę :badgrin:
05.03.2010-dr Kubasik HP okrągłe es prawa:400cc lewa:500cc applaus

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
nikolettkaa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: nikolettkaa » 05 gru 2009, 18:57

mi się marzy z kilkoma facetami ,a jedne z nich mógł by to nagrywać :roll: mhmm... ja ogólnie jakoś nie pałam przyjaźnią nawet do kobiet, wolę facetów jak kumpli, współpracowników, przyjaciół i tp .. może jestem jakaś dziwne ale odmrażają mnie kobiety obściskujące i całujące się na przywitanie, a te chodzące za rękę to mnie wogóle zadziwia, z najlepszym kumplem mogę chodzić pod rękę , :roll:

Awatar użytkownika
jaaa
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: jaaa » 05 gru 2009, 21:53

ja czasem mysl eo 3 z kobieta albo my we dwie
i sama nie wiem czy to tylko fantazje a jakby przyszlo co do czego to bym zwiala ze strachu ze moze jestem bi albo les

gadalam o tm z Tz niby nie ma nic przeciw nawet zartuje czasem zebym wzeila koelzanke,tylko byle ta 2 laska mialaby go nie dotykac
czyli mi by dogadzal on i ona...
ciekawe..

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: lil sexy » 05 gru 2009, 23:34

Ja też czasem mam ochotę na trójkąt z dwoma facetami, ale z żadnym z nich nie mogłabym być związana emocjonalnie i nie ma opcji żeby jeden z nich był moim facetem. Uważam, że takie sytuacje raczej nie pozostaną bez wpływu na związek.
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD

Awatar użytkownika
majamajamaja
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: majamajamaja » 06 gru 2009, 00:57

Nikolettko, mamy bardzo podobne odczucia co do bliskiego obcowania z ta sama plcia.
I otwarcie pisze, ze zupelnie nie potrafilam zrozumiec odczuc i zdania dziewczyn, ktore sie sklaniaja ku takim wlasnie kontaktom. Dlatego napisalam, ze czuje sie wsrod tego obco. To jakby dwa prady w jednej rzece.
A poniewaz w innych dzialach od kazdego aspektu jest inny watek, uwazam, ze tu tez nie ma co rownolegle probowac pisac raz o fantazjach hetero, a innym razem o bi. Troche groch z kapusta na uporzadkowanym forum.

I tak jak napisalas Gosienko, moze byc, ze te dziewczyny, ktore nie ida w kierunku bi, w ogole nie beda sie odzywaly na tym watku. Przejda do czytania i zastanawiania sie, dlaczego one takich fantazji nie maja. Moze.
Ale to by byla wielka szkoda. Bo uswiadomilam sobie przez ten watek, ze o fantazjach erotycznych kobiet slyszalam do tej pory tylko od mezczyzn. Byly one oczywiscie zupelnie inaczej przedstawione niz te z wypowiedzi dziewczyn.

I dlaczego dziewczyny "bi" nie mialyby miec wlasnego watku.
15 kwietnia 2009 - Brzuchanski, powieki

Natalele
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Natalele » 06 gru 2009, 11:20

Tu trochę się nie zgadzam. Fantazje to fantazje. Nikt nigdzie nie napisał, w jakim kierunku mają one podążać.
Dr Kubasik 20.11.09. McGhan 275 cc.

Awatar użytkownika
nikolettkaa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: nikolettkaa » 06 gru 2009, 11:59

jaa, my już kiedyś gadałyśmy na ten temat , za dużo lektur,+ nasze ZOK, :) dla mnie moje fantazje nie mają dużego znaczenia ani przełożenia w dniu codziennym :)

Awatar użytkownika
k_asiaczek
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: k_asiaczek » 06 gru 2009, 12:11

Natalele pisze:Tu trochę się nie zgadzam. Fantazje to fantazje. Nikt nigdzie nie napisał, w jakim kierunku mają one podążać.
dokładnie tak :-) nie ma sensu rozdzielać bo zaraz się zrobi milion tematów: fantazje z mężczyzną, fantazje z kobietą, fantazje z 2 mężczyznami, z mężczyzną i kobietą itd...
05.03.2010-dr Kubasik HP okrągłe es prawa:400cc lewa:500cc applaus

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

ODPOWIEDZ

Wróć do „Damskie sprawy”