Naszą misją jest poszerzanie wiedzy u pacjenta chirurgii plastycznej, medycyny estetycznej oraz dziedzin pokrewnych, na temat możliwości i ograniczeń tych dziedzin medycyny, oraz uświadamianie im tak korzyści jak i zagrożeń wynikających z podejmowanych decyzji.
ona zawsze mi sie podobała, a teraz jak schudla to jeszcze bardziej. Wyglada rewelacyjnie.To zdjecie jest zrobione po finale Tanca z Gwiazdami http://img294.imageshack.us/img294/3954/annau.jpg a ten gorset jest swietny tak na marginesie
27 kwiecieĂą 2009 - dr Kubasik - 325hp ES /juz po!!!!
Jak dla mnie Mucha wymiata. Kobieta nr 1 w Polsce. Jej uroda, klasa, szyk, poczucie humoru, inteligencja i zdolność zaskakiwania to cechy, które niesamowicie trudno znaleźć u jednej osoby. A i tak połowy przynajmniej nie wymieniłam
nie jest nie wiadomo jak piekna, ale moze byc pod paroma wzgledami wzorem do nasladowania. Poza tym jest osoba ciepla i zwariowana, z poczuciem humoru, no i atrakcyjna do tego
27 kwiecieĂą 2009 - dr Kubasik - 325hp ES /juz po!!!!
Ja ją uwielbiam,bo mówi otwarcie,to co myśli, nie udaje kogoś innego, jest zabawna, zwariowana i ma dystans do siebie,a tego większości z naszych celebrytów brak!!! A,co więcej dla mnie jest kwintesencją kobiecości