Moderator: Zespół I

Dziewczyny, Cieszyn na pewno nie jest po drodze do Ustronia. W Katowicach na pewno należy się kierować na Wisłę nigdy na Cieszyn czy Bielsko. Jedziecie dookoła. Tzw " gierkówka" prowadzi z Warszawy do Wisły a Ustroń jest ostatnią miejscowością przed Wisłą na tej trasie.marena43 pisze:anima
ja jechalam tzw gierkowka
na katowice to dwupasmowka to sie tnie
a potem odbilam na bielsko biala bokiem mijasz katowice sosnowiec jedziesz na bielsko i przed odbijasz na cieszyn a ustronie jest po drodze do cieszyna trasa bardzo latwa ale bedziesz jechac ok 5,5 do 6,5 bo moze byc gdzies jakis korek
pozdrawiam marena

blondilla pisze:laski
teraz dajcie znac czy moge do was dolaczyc???
Na forum jestem juz duuuuzo....tylko nie pisalam w waszym watku.Co nie znaczy, ze go nie czytalam
Mylisz sie, jedziesz dookoła.blondilla pisze::-lilinka...nie trzeba wogole jechac na katowice(jadac od strony lodzi czy warszawy)omija sie wielkim lukiem jadac trasa wspomniana wczesniej czyli S1.Poczawszy od np Siewierza, Sosnowiec, Myslowice,Jaworzno, TYchy , Pszczyna i do tego rozjazdu na Wisle i Cieszyn.
Ja mam Boscha. Nie wiem jaki typ, zresztą teraz są już pewnie inne, ale jak ją kupowałam to kierowałam się zużyciem prądu i ceną /wg mnie nie może być zbyt tania/. W mojej są różne programy zmywania, ale wykorzystuję właściwie jeden, taki na 70 stopni, bo ładuję razem szkło i garnki. Domywa raz lepiej raz gorzej, ale sprawdza siębabina7 pisze: chcę zmywarkę....nie wiem czym się kierować?