Naszą misją jest poszerzanie wiedzy u pacjenta chirurgii plastycznej, medycyny estetycznej oraz dziedzin pokrewnych, na temat możliwości i ograniczeń tych dziedzin medycyny, oraz uświadamianie im tak korzyści jak i zagrożeń wynikających z podejmowanych decyzji.
Mara jak zawsze super wygladasz! A czym robisz usta? A policzki czyms robisz(tzn masz cos wsadzone lub wstrzykniete w kosci policzkowe) bo masz je super?!
usta to lacznie 5ml aquamidu. a policzki niczym nietkniete. wszyscy sie mnie o to pytaja ale jakies takie inne sie zrobily po operacji nosa- nagle sie okazalo, ze mam pucki :)
mara jesteś mistrzynią metamorfoz! Co rok zmiana o 180 stopni! Blondynka, brunetka, brązik.... ja pitolę! Jednak ładnemu we wszystkim ładnie.... baaaaaa z roku na rok jest coraz lepiej!
Jutro zapinam po soczewki koloryzujace.....
bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym...
mara kurcze, wyglądasz CUDOWNIE Śliczne usta i wogóle wszystko super i jeszcze te włosyyyy
już po:) 19.10.05r dr Skupin okrągłe Mentor 325cc HP 23.11.10r dr Stępniewski całkowita korekta nosa 26.04.11r dr Stępniewski poprawka nos (część chrzęstna) 27.04.11r dr Stępniewski korekta powiek górnych 03.02.12rusta emervel 1ml
19.09.12r[/color] usta emervel 1ml [/color]
16.12.2010 r. - Pamięta się te rzeczy, których nie można zapomnieć
Diewczynki ja tak z innej beczki...
szukam tej stronki co mozna sobie fryzurki podobierac!Pamieta ktoras moze ja?Bo ja nie moge jej znalezc
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)