Uśmiechnij się! cz.5

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Re: Uśmiechnij się! cz.5

Post autor: cukiereczekPL » 11 cze 2009, 09:08

foxxia pisze:Ale jest wyjątkowo niesmaczne.
Mnie razi, a nie jestem wierząca.
niewiem co cie razi :|
ale jak masz problem z tym zdjeciem to zwyczajnie wyrzuc post do kosza zeby cie nie zniesmaczal :doubt:

p/s szkoda ze nie zniesamaczaja cie gole sikajace penisy pare stron wstecz tylko moj post cie razi.
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

Awatar użytkownika
joyana
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: joyana » 11 cze 2009, 10:29

ooo... teraz to i ja widze "Jezusa"
Mój nowy biust odmienił moje życie - jestem bardziej szczęśliwa i pewna siebie !!!
02-2008 / op

Awatar użytkownika
Tula
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Tula » 09 lip 2009, 10:14

Ponoc prawdziwe ;-)
Wczoraj namówiłam wreszcie swojego męża zeby kupić abażur z kryształów (to co wisi z lampami na suficie), baaardzo drogi (pół roku zbieraliśmy).
Pojechaliśmy do sklepu, kupiliśmy abażur, na skrzydełkach szczęścia popędziliśmy do domu, po drodze kupiliśmy butelkę koniaku (trzeba nowy zakup ..tego tamtego, no obmyć).
Siedliśmy przy stole, najpierw strzeliliśmy po 50, potem powtórzyliśmy, no i mówię do swojego męża: a może powiesimy od razu ten abażur? No i mąż, lub z powodu koniaku, lub widząc moje szczęście zgodził się.
Postawiliśmy krzesło, na krzesło taboret mały, mój mąż wspiął się na tą piramidę, a mi kazał go zabezpieczać. Stoję taka szczęśliwa, obserwuję jak mój orzeł pod sufitem majstruje (a on był, nie wiem po co w szerokie bokserki ubrany), przenoszę wzrok niżej, i co ja widzę z tych sympatycznych bokserek wypadło mu jedno jajeczko, no i ja taka rozczulona tym widokiem biorę i tak lekko pstryknęłam paluszkami po tym jajeczku.
Mój tygrys w tej sekundzie jak poleciał w dół z tej estakady wraz z abażurem, który rozbił się całkowicie na małe kawałki, wstaje szybko i z ostatkami abażuru w rękach podskakuje do mnie...myślałam, że zabije mnie, a on mówi:
- Kurde, ale mnie prądem pierdolneło, aż do jąder doszło, dobrze, że nie na śmierć !

i jeszcze coś:
Mężunio mój i chrapie i gada przez sen. Pewnej zimowej nocy przed ważną prezentacją :
godz. ok 1.30, ja czytam, on śpi i nagle wstaje..
Misio : która godzina??
Ja : 1.30 :shock:
Misio : Cholera, późno, dlaczego mnie nie obudziałaś?? I wstaje
Ja : :shock: :shock:
Misio : poszedł do łazienki, wziął prysznic, wypachnił się i przychodzi do garderoby po garnitur..
Ja : Gdzie Ty idziesz??
Misio : No przecież prezentację mam!! :evil:
Ja : O której Ty masz tą prezentacje??? :shock:
Misio : O 8.00, a Ty zamiast mnie obudzić wcześniej to sobie tutaj prasówkę odstawiasz!! Co Ty? Spać nie możesz!? Nadciśnienie masz czy Ci się okres zbliża?! Pewnie okres, bo jakaś nafochana jesteś!! I złośliwa normalnie, bo mnie nawet nie obudziłaś a to ważne jest .... i tak przez 10 minut - jak się ubierał, schodził po schodach ... od drzwi rzucił : miłego dnia !!!
Ja: :-o oh(m1 i oczywiście obraziłam się za ten okres itp. Więc się nie odzywałam, niech sobie chłopak polata..
Misio wraca po 15 minutach...
Misio : W RMF powiedzieli że 2.00 jest... :(
Ja : pewnie to prima-aprilis...
Misio: Wiesz, Ty przed okresem to wogóle nie do życia jesteś..
Ja : :shock:

i jeszcze jedno:
Siostra mojego męża i jej mąż czyli szwagier i szwagierka, swego czasu mieszkali razem z rodzicami. Pewnego wieczoru mój szwagier oglądał telewizję ze swoim teściem. Kobiety poszły już spać.
W pewnym momencie Jarek - szwagier poczuł się zmęczony i senny więc stwierdził że już się położy spać. Grzecznie położył sie do łóżeczka i przytulił bardzo namietnie do.... swojej teściowej . Dodam jeszcze, że odbyło się to na oczach teścia.
Do tej pory jest to tematem rodzinnych żartów. Gdy Jarek mówi że jest zmęczony i chce iść spać, tesciowa odpowiada, że jeszcze się nie wybiera...

a teraz jak robią zakupy mężowie:
Moja koleżanka wysłała męża do apteki po tampony. Biedny trochę się spocił przed okienkiem, odczekał, aż wszyscy wyjdą i poprosił o te nieszczęsne tampony :oops: , na co pani aptekarka: Jaki rozmiar? Kolega zdziwił się trochę i mówi: 38

to pewnie już znacie:
Pewna pani w statecznym wieku wybierała się do gin. Przed samą wizyta oczywiście umyla sie dokladnie i poszła. Pan doktor, starszy, niezwykle mily pan, podczas badania mruknął pod nosem z uśmiechem "ale się pani odwalila!" Cała droge do domu zastanawiała się o co mu właściwie chodzilo...fryzura? ciuchy? Po powrocie do domu podzieliła sie przemyśleniami z córką. Na co córka spytała" mamo czym sie mylaś? No jak to czym...żelem do higieny...stoi na wannie. Córeczka poszła do łazienki. "Tym zelem mamo?" No tak. Mamo to jest zel do ciała z BROKATEM!!!"
23.02.2009 - nosek - dr Marek Węgrzyn
11.01.2010 - poprawka - j.w.

Awatar użytkownika
nesia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: nesia » 09 lip 2009, 10:19

hahhahaha ale jaja :badgrin: :badgrin: :badgrin:
23.02.07 - ;)

Uroda to weksel honorowany na całym świecie za okazaniem.
Giacomo Casanova

Awatar użytkownika
Tula
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Tula » 09 lip 2009, 11:33

Do wiadomości: Izby Skarbowe, Urzędy Kontroli Skarbowej (wszystkie)

Proszę o zapoznanie się z projektem niniejszego rozporządzenia i wyrażenia opinii celem wprowadzenia ewentualnych zmian i poprawek.

Minister Finansów

Rozporządzenie Ministra Finansów z dnia 08.03.1998r. w sprawie ustalenia osób opodatkowanych oraz określenia sposobu podatkowania

Art.1
W związku z ustanowieniem nowych przepisów w sprawie ściągania podatków i nakładanych kar, podaje się do wiadomości wykaz osób podlegających opodatkowaniu.

1.Panny cnotliwe - podatek od luksusu ........................... 100,00 zł
2.Panny nie cnotliwe - podatek od użyteczności publicznej ....... 150,00 zł
3.Stare panny - podatek od nieużyteczności publicznej ........... 200,00 zł
4.K...y - podatek dochodowy ..................................... 1500,00 zł
5.Mężatki - podatek obrotowy .................................... 110,00 zł
6.Stare babcie - podatek od nieruchomości ....................... 80,00 zł
7.Dziwki - podatek od ruchomości ................................ 1800,00 zł
8.Żonaci z wdową i dzieckiem - podatek od spadków ............... 50,00 zł
9.Kobiety w okresie - podatek VAT ............................... 80,00 zł
10.Nosiciele HIV - podatek od darowizn ........................... 200,00 zł
11.Panny w mini - podatek od widowisk ............................ 1000,00 zł
12.Spółkujący w krzakach - podatek leśny i gruntowy .............. 2500,00 zł
13.Spółkujący w samochodzie - podatek drogowy .................... 200,00 zł
14.Teściowe - podatek od nakładów zbędnych ....................... 500,00 zł
15.Kobiety w ciąży - podatek od wartości dodanej ................. 800,00 zł
16.Małżeństwa - opłata za użytkowanie wieczyste .................. 700,00 zł

Art.2
W związku z koniecznością natychmiastowego i właściwego wprowadzenia
w życie powyższych przepisów karze podlegają:

1.Wdowy - za zniszczenia mienia społecznego ....................... 600,00 zł
2.Bezdzietne mężatki - za sabotaż ................................. 900,00 zł
3.Panny z dzieckiem - za prowadzenie działalności bez zezwolenia .. 400,00 zł
4.Kawalerowie - za kłusownictwo ................................... 300,00 zł
5.Rozwodnicy i rozwódki - za dezercję ............................. 200,00 zł
6.Mówiące, że to pierwszy raz - za składanie fałszywych zeznań .... 180,00 zł
7.Cnotki powyżej 18-go roku życia - za nieterminowe świadczenia ... 100,00 zł

Rozporządzenia wchodzą w życie z dniem ogłoszenia

podpisał
- Minister Finansów - Alfons Cipciuś
23.02.2009 - nosek - dr Marek Węgrzyn
11.01.2010 - poprawka - j.w.

Awatar użytkownika
Megumi
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: Megumi » 09 lip 2009, 19:25

Awatar użytkownika
joyana
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: joyana » 22 lip 2009, 21:32

W OCZEKIWANIU NA IDEALNEGO MĘŻCZYZNĘ !!!

upload/1255878142_b7424c2e3bq.jpg
Mój nowy biust odmienił moje życie - jestem bardziej szczęśliwa i pewna siebie !!!
02-2008 / op

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 24 lip 2009, 22:24

joyanna :bravo :bravo :bravo
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

Awatar użytkownika
Megumi
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: Megumi » 28 lip 2009, 23:53

Awatar użytkownika
OMEGA
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: OMEGA » 14 gru 2009, 16:25

Dziewczyna klęka przy konfesjonale i mówi:
- Pobłogosław mnie Ojcze, gdyż zgrzeszyłam.
- Co się stało moje dziecko?
- Popełniłam grzech próżności. Dwa razy dziennie patrzę na siebie w lustrze i mówię sobie, jaka piękna jestem.
Ksiądz dobrze przyjrzał się dziewczynie i mówi:
- Mam dobre wieści dla ciebie, moje dziecko. To nie grzech, to pomyłka. :p

Uradowana żona wraca do domu.
- Wyobraź sobie, że dzisiaj przejechałam trzy razy na czerwonym świetle i ani razu nie zapłaciłam mandatu!
- No i...?
- Za zaoszczędzone pieniądze kupiłam sobie torebkę. 8-)

Mąż przychodzi do domu i siada na kibelku. Tymczasem żona krząta się po mieszkaniu i słyszy, że z toalety dochodzą jakieś postękiwania. Myśli sobie:
- "Zrobię mężowi kawał i zgaszę światło".
Jak pomyślała, tak zrobiła... Nagle z toalety słychać przeraźliwy krzyk:
- O Boże! Ratunku!
Wystraszona żona otwiera drzwi i zapala światło. Mąż z ulgą:
- Uffff! A juz myślałem, że mi oczy pękły!

Facet budzi się około 13.00 na potwornym kacu. Patrzy, na stole cztery schłodzone butelki piwa i list następującej treści:
"Kochanie, wypoczywaj, jakbyś czegoś potrzebował to zadzwoń, zwolnię się z pracy i przyjadę. Twoja kochająca żona".
On na to pyta syna, co się stało, czy wrócił wczoraj z kwiatami, pierścionkiem lub czymś w tym rodzaju, nic bowiem nie pamięta. Syn na to:
- Coś ty, przyszedłeś o piątej nad ranem kompletnie pijany, awanturowałeś się, a gdy matka ściągała ci spodnie powiedziałeś: "Won dziwko, ja jestem żonaty".

"Jadę autobusem, nie jest za luźno, ale miejsce siedzące mam. Trzeba podać bilet do skasowania. Obok stoi mężczyzna. Jak się do niego zwrócić - "Ty", czy "Pan"? Autobus jest ekspresowy. Jeżeli mężczyzna nie wysiadł na poprzednim przystanku znaczy, że jedzie do mojej dzielnicy. Jedzie z kwiatami - znaczy do kobiety. Kwiaty wiezie piękne, znaczy to, że i kobieta jest piękna. W naszej dzielnicy są dwie piękne kobiety - moja żona i moja kochanka. Do mojej kochanki facet jechać nie może, bo ja do niej jadę. Znaczy, że jedzie do mojej żony. Moja żona ma dwóch kochanków - Waldemara i Piotra. Waldemar jest teraz w delegacji...".
- Panie Piotrze, mógłby mi pan skasować bilet?

A teraz najlepsze... :p :p :p

Panna młoda i jej mąż. Noc poślubna, leżą w łóżeczku. Atmosfera cud miód.
Nagle:
- Kochanie, jestem jeszcze dziewicą. Nie mam zielonego pojęcia o tym seksie. Możesz mi to najpierw jakoś tak po ludzku wytłumaczyć?
- Oczywiście dzióbeczku mój kochany ty. Ujmijmy to tak: to co masz między nogami to więzienie, a to co ja mam między nogami to więzień. To co robimy: Wsadzamy więźnia do więzienia.
I tak kochali się po raz pierwszy. Mąż z błogim uśmiechem na twarzy padł na poduchę, żona zachwycona całymi igraszkami mówi:
- Słoneczko..., więzień uciekł z więzienia.
- No to trzeba go zaaresztować kolejny raz.
Spróbowali tego w innych pozycjach itd itd. Mąż po którymś tam razie pada na poduchę, sięga po papierosa, nagle słyszy:
- Kochanie, nie wiem, może mi się tylko tak wydaje, ale mam wrażenie, że więzień znów uciekł.
Na to mąż resztką sił krzyczy:
- Przecież on nie dostał dożywocia!

:badgrin:

Małżeństwo Kowalskich postanowiło pójść do opery. Kiedyś w końcu trzeba... Ubrali się odświętnie w garnitur i suknie wieczorowa. Ustawili się po bilety w kolejce pod kasą. Przed nimi gość zamawia:
- Tristan i Izolda. Dwa poproszę...
Kowalski jest następny:
- Zygmunt i Regina. Dla nas tez dwa.

:badgrin:
27.04.11r dr Stępniewski korekta powiek górnych
03.02.12r usta emervel 1ml
19.09.12r
[/color] usta emervel 1ml
[/color]

16.12.2010 r. - Pamięta się te rzeczy, których nie można zapomnieć

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”