życie po 20-stce :D

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

samanta_kafe
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Re: życie po 20-stce :D

Post autor: samanta_kafe » 12 cze 2009, 11:34

viriel pisze:A co do brzuszków i boczków to zauważyłam, że ostatnio mi właśnie brzuch przytył :cry:
Ja tu usilnie walcze z cellulitem na udach i kurde jeszcze to mi doszło, a już się tak cieszyłam z efektów :cry:

ja po dwóch mies przerwy w ćw spowodowanych operacją też mam mały kłopot z brzuszkiem. od poniedziałku śmigam na orbitreku, staram się nie objadać na noc (generalnie żadnej diety nie stosuję) i mam nadzieję, ze szybko to spalę :badgrin:

a cellulit to szkoda gadać.. masakrycznie mi się rozlazł przez to niećwiczenie i teraz jest obraz nędzy i rozpaczy.. nakręciłam się na ten guam rapida (gdzies w jakimś wątku o tym pisałyśmy), ale mam w tym miesiącu tyle wydatków, że chyba mój cellulit poczeka. w każdym razie da się (choć jest ciężko :p ) z tym żyć, a bez przeglądu w samochodzie i wymiany czegoś tam w hamulcach co się zużyło chyba nie bardzo heh :badgrin:
27 kwietnia '09 - dr Broma - mentor round 325cc HP PDT_Love_16

Awatar użytkownika
Vodia
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Vodia » 12 cze 2009, 11:58

viriel pisze:A co do brzuszków i boczków to zauważyłam, że ostatnio mi właśnie brzuch przytył :cry:
Ja tu usilnie walcze z cellulitem na udach i kurde jeszcze to mi doszło, a już się tak cieszyłam z efektów :cry:
Widzisz ja mam na odwrot :p Tobie cellu powoli schodzi a mi przybywa za to z brzucha i boczkow mi ubywa heh...
11.06.2007 - nos (CKN) - dr Łątkowski
21.03.2016 - znowu nos (część chrzęstna) - dr Skupin :)
czas na usta...

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: lil sexy » 12 cze 2009, 12:31

to i ja sie do was dolacze, wreszcie temat dla 20stek :-D

kogo kochacie, co porabiacie
kocham? na razie chyba tylko siebie ;) na kogoś innego jeszcze przyjdzie czas...
poza tym studiuje dziennie ekonomie, troche pracuje i dbam o to zeby moje zycie imprezowe caly czas rozkwitalo
co lubicie i jak się żywicie
na codzien zdrowo - brazowy ryz, kurczaczki, warzywka, a raz w tygodniu pozwalam sobie na cos niezdrowego i alko
w co ubieracie
w zaleznosci od nastroju, czasem troche sportowo i na luzie, czasem bardziej elegancko i sexi, a na imprezke wiadomo: blyszcza szminki, stukaja szpilki :badgrin:
i jak malujecie
latem puder brazujacy i blyszczyk, zima podklad, blyszczyk i rzeski. jak mam wiecej czasu przed wyjsciem to wtedy bardziej kombinuje
czy sporty uprawiacie
staram sie codziennie byc na silowni lub aerobiku, chyba ze czas na to nie pozwala
na zakupy chodzicie
kocham, ale moj portfel chyba mniej
sex uprawiacie
najlepiej duzo i czesto
i beuty kochacie :-D
nieprzerwanie od ponad 3 lat
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD

Awatar użytkownika
Mnemozyna
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Mnemozyna » 12 cze 2009, 15:36

kogo kochacie

"O czym nie można mówić, o tym trzeba milczeć."

co porabiacie

Skończyłam filozofię, obecnie odpoczywam po półtorarocznej chorobie płuc, przymierzam się do studiowania jakiegoś nowego kierunku, uczę się języka fińskiego żeby utrzymać umysł w dobrej kondycji.

co lubicie

Lubię obrazy Axentowicza, Witkacego i Waterhouse'a. Lubię poezje Leśmiana, Mićińskiego, Pawlikowskiej-Jasnorzewskiej, Delugi, Whitmana, Tennysona. Lubię książki Dawkinsa, Chomsky'ego, Habermasa, Rorty'ego, Christie, Akunina, Nałkowskiej, Tryzny, Dehnela, długo by wymieniać. Lubię ciężką muzykę. Lubię filozofię, antropologię, językoznawstwo. Lubię morza, jeziora, kiełbaski z grila. Lubię sadzić kwiaty i malować.

i jak się żywicie

Zrównoważenie, lubię sama gotować i testować nowe smaki.

w co ubieracie

W sukienki. Japońskie kimona, indyjskie tuniki. Nie mam ubrań sportowych.

i jak malujecie

Lekki puder, błyszczyk, czasem kredka do oczu, rzadko cienie.

czy sporty uprawiacie

Spacerki z psem.

na zakupy chodzicie

Chodzę, również na Allegro.

sex uprawiacie

Nie.

i beauty kochacie

Troszkę.

Awatar użytkownika
hoana
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: hoana » 12 cze 2009, 15:40

aaaaaaa samanta powiedz mi co robia z tymi shakeami? :-)

ja od kiedy przestalam trenowac taniec, czyli bardzo dawno temu to mi sie dupa splaszczyla :roll: kiedys byla taka lekko wystajaca jedrna, a teraz placek :(
27 kwiecieĂą 2009 - dr Kubasik - 325hp ES /juz po!!!!

samanta_kafe
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: samanta_kafe » 12 cze 2009, 15:53

hoana pisze:aaaaaaa samanta powiedz mi co robia z tymi shakeami? :-)

ja od kiedy przestalam trenowac taniec, czyli bardzo dawno temu to mi sie dupa splaszczyla :roll: kiedys byla taka lekko wystajaca jedrna, a teraz placek :(

napiszę ci na priv. ohyda

a za tyłek się weź i nie będzie płaski ;) mi się fajnie ujęrniły pośladki dzięki łatwym i krótkim cwiczeniom Tamilee Webb - nieduży wkład a efekty super.. szkoda, ze cycków nie można tak wypracować ćwiczeniami heh

Awatar użytkownika
Vodia
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Vodia » 12 cze 2009, 16:53

Czytalam kiedys o tych cw Tamilee
Samanta mowisz ze latwe sa... hmm... cos dla mnie :-D

Skad je wytrzasnelas? Sciagalas z internetu czy gdzies kupowalas?
11.06.2007 - nos (CKN) - dr Łątkowski
21.03.2016 - znowu nos (część chrzęstna) - dr Skupin :)
czas na usta...

samanta_kafe
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: samanta_kafe » 12 cze 2009, 18:02

Vodia pisze:Czytalam kiedys o tych cw Tamilee
Samanta mowisz ze latwe sa... hmm... cos dla mnie :-D

Skad je wytrzasnelas? Sciagalas z internetu czy gdzies kupowalas?

dla mnie są łatwe, bo jak zaczynałam je ćwiczyć, to już byłam "rozgrzana" kilkumiesięcznym ćwiczeniem przeróznych aerobików ;)
na początku moze Ci być trudno, ale kwestia pewnie kilku treningów, i będzie ok ;)
one trwają po ok 15min (na pośladki - są dwa w zestawie "chcę mieć takie pośladki", jest jeszcze jeden zestaw, ok godzinny, gdzie są 3 rózne zestawy na pośladki, ale nie pamiętam, jak się nazywa heh), są na posladki osobne, na brzuch, na nogi, ramiona, całe ciało.. wszystkie nazywają się "chcę mieć takie..." - i dana partia ciała ;)
dla mnie na pośladki naprawdę ulubione, szczególnie, ze szybko dały mi ładne efekty 8-)

ściągam z netu, korzystam z Aresa i tam po prostu wrzucając w wyszukiwarkę "tamilee Webb" wyszukiwałam wszystkie zestawy z nią ;)

gorąco polecam, naprawdę ćwiczenia efektywne (trochę wysiłku trzeba włożyć,ale warto) PDT_Love_05

Awatar użytkownika
hoana
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: hoana » 12 cze 2009, 19:34

ooo to rowniez cos dla mnie :-) jutro poszukam w necie
a za dupe sie wezme bez dwoch zdan beurk
27 kwiecieĂą 2009 - dr Kubasik - 325hp ES /juz po!!!!

karolka69
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: karolka69 » 12 cze 2009, 23:00

viriel, hoana, samantha_cafe co Wy laski piszecie? Przeciez wy jestescie chude jak patyki! Jaki cellulit, jaki brzuch?:P
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png
13.07. 2009- JUŻ PO
350cc HP, anatomiczne, pod mięsień, Eurosilicone - implant pekl po 9 latach

19.06.2019 - wymiana na okragle 450cc ES

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”