jest mi dzisiaj strasznie smutno

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

VAGINKA
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Re: jest mi dzisiaj strasznie smutno

Post autor: VAGINKA » 11 cze 2009, 19:00

On sam kupił mieszkanie za 750tyś w Warszawie, mnie mówił że jestem piękna i że jakbym miała mieszkanie t moja wartość by jeszcze wzrosła,do tego dosyć dobrze zarabiam i kupuję fajne drogie ciuchy i czasami mówił komplement super wyglądasz ale te buty ci nie pasują musisz sobie do tego kupić inne, niby nic a robi się tak strasznie smutno po takim tekście.
Najgorsze że teraz wakacje a ja niem mam z kim jechać no i te długie weekendy.
12.12.2007 powiekszenie piersi Dr Kasprzyk

Awatar użytkownika
Vodia
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Vodia » 11 cze 2009, 19:08

Vaginko zycie bywa nieprzewidywalne ;)
W jednym momencie tracisz kogos, a w drugim mozesz poznac nowa osobe, ktora totalnie odmieni Twoje zycie na lepsze 8-)
glowka do gory ;)
11.06.2007 - nos (CKN) - dr Łątkowski
21.03.2016 - znowu nos (część chrzęstna) - dr Skupin :)
czas na usta...

VAGINKA
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: VAGINKA » 11 cze 2009, 19:31

Vodia,
Dziękuję Ci kochana za pocieszenie, też tak sobie to tłumaczę że jeszcze życie mi wynagrodzi i poznam kogoś fajnego ale czasami bywa dzień że robi mi się zajebiście smutno,szczególnie jak jest trochę wolnego czasu.Pozdrowionka.

Awatar użytkownika
Vodia
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Vodia » 11 cze 2009, 19:45

Normalne, ze bedzie Ci smutno tym bardziej, ze sezon urlopowy praktycznie juz rozpoczety.

Nie wiem co bym zrobila na Twoim miejscu...
Ale moj sposob na uwierzenie w to ze sie komus podobam kiedy mam dola to zrobienie sobie jakiegos ladnego makijazu, ubranie szpilek i obcislych jeansowych spodni i pojscie sobie jakiegos ciucha kupic, albo kosmetyk... zawsze mi to pomaga w momencie gdy mam momenty niedowartosciowania, albo kiedy bylam sama to takie spojrzenia facetow pozwalay uwierzyc ze komus sie moge spodobac ;)
czas na usta...

Awatar użytkownika
nefertari
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: nefertari » 11 cze 2009, 22:36

tak powinnaś teraz zrobić coś dla siebie, pomysleć o sobie a druga połówka się jeszcze znajdzie :)
na starcie: 75A na mecie: 70F dzięki anatomicznym mentorom 440 cc styczeń 2009

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Aguuu » 12 cze 2009, 07:59

VAGINKA pisze: czasami mówił komplement super wyglądasz ale te buty ci nie pasują musisz sobie do tego kupić inne, niby nic a robi się tak strasznie smutno po takim tekście.
łojejku, w czape było go za to strzelić...
Skoro on taki modniś, to spoko, ale troszkę wyczucia też powinien mieć.
"Melodia jest jak pierwsze spotkanie, pociąg fizyczny, jak seks. Słowa zaś są jak dłuższy związek"

VAGINKA
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: VAGINKA » 12 cze 2009, 20:16

Aguuu,
Własnie żeby był modniś to jeszcze bym zrozumiała, pomimo drogich ciuchów wyglądu w nich nie miał.
Gość miał chorą głowę kiedyś na zakręcie tir z samochodami na przyczepie nie wyrobił w zakręcie i musiał uciekać w rów no i była gadka że przeze mnie miał wypadek bo z rana powiedziałam mu coś nie miłego.
W ogóle mu nie ufałam, nie miał szacunku do ludzi był kiedyś z dziewczyną miesiąc i z nią wpadł i teraz ma 11letnią córkę, po tym wszystkim już nigdy z nią nie był , jak o nią zapytałam to powiedział że strasznie nieciekawa bo krawcowa i z 140cm wzrostu.Po czym odkryłam ją na naszej klasie a tu ku mojemu zdziwieniu fajna babeczka, a to że krawcowa bez wykształcenia to wg mnie nie jest istotne no i w końcu to ona wychowuje na co dzień dziecko a on jest tatuś weekendowy więc babce należy się szacun.
Jeszcze gadał że wszystkie jego kobiety zawsze się bały że on do niej wróci - więc coś tu nie gra jak się mów komuś że ma z kobietą dziecko ale z nią nie jest to chyba oczywiste że nie jest.
Ostatnia jego kobieta ponoć miała problemy alkoholowe i wcale bym się nie zdziwiła że przez niego i g zdradzała.
Szkoda gadać on po prostu mnie nie szanował jak wszystkich dookoła.
Pochodził z rodziny patologicznej ojciec pił a matka zero instynktów rodzicielskich, jak jego ojciec chorował a później umierał na raka to matka była u niego raz na 3 tyg bo ponoć nie wytrzymywała jak do niego chodziła, dobre co a mogła siedzieć w domu z myślą że mężczyzna z którym spędziła życie jest w ostatnich chwilach sam jak palec dobre.
Dobrze że się stało jak się stało facet dał mi spokój jest 180km ode mnie i mam luz, trochę musi poboleć ale w końcu przejdzie.

Awatar użytkownika
nefertari
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: nefertari » 12 cze 2009, 23:33

nie wart smutku.... głowa do góry..... wyjedź sobie na wakacje i poznasz kogoś, a to poprawi Ci nastrój :)
na starcie: 75A na mecie: 70F dzięki anatomicznym mentorom 440 cc styczeń 2009

Awatar użytkownika
Vodia
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Vodia » 13 cze 2009, 19:10

dzis mi jest smutno bo nie zalicze egzaminu :( :cry:
jest mi smutno, bo wydaje mi sie ze mam male perspektywy rozwojowe
jakis dzien do bani dzis :roll:
czas na usta...

VAGINKA
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: VAGINKA » 13 cze 2009, 21:03

Ja też mam kryzys czuję się samotna :(

Nefertari,
na wakacje nie pojadę w najbliższym czasie bo właśnie na majowe na majowe byłam z tym kolesiem w Egipcie, przez 4 dni było ok a następne 3 wszystko spieprzył, jest mi smutno jak sobie to wszystko przypominam.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”