Zycie zaczyna sie po 40-tce.Tak ja cz.3

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Re: Zycie zaczyna sie po 40-tce.Tak ja cz.3

Post autor: marena103 » 09 cze 2009, 17:44

ja tez chce scupltre i mezo
moze choc na troche odsune noz od swojej twarzy
jakos latwiej uzbieraz na inne zabiegi niz na lift

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 10 cze 2009, 05:22

A po co ma odsuwać?
Nóz w rękach fachowca jest dobry. Te wszystkie zabiegi ratujące przed nożem wychodzą prawie tyle, co lift. Sculptra jest dobra po - jako uzupełnienie. Albo dla tych, co ich sie lekarz jeszcze nie chce tknąć. Nie ma się czego bać :-)

Kurcze co się z tym forumem dzieje? Niby wiem, że część dziewczyn swoje utworzyła, ale to tutaj dziwnie wygląda, jakby te parę osób na krzyż (adminek?) same ze sobą gadały albo sztucznie dyskusje podtrzymywały.

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 10 cze 2009, 09:17

Muflon taka prawda ze to forum juz sie skonczylo,albo bzdurne gadki.. sprawozdania z codziennej diety albo idiotyczne jednolinijkowe pytania .Wiesz co? jak Bedziemy chcialy sobie pogadac lepiej wejsc na czat do odpowiedniego pokoju .
Ja nie mam ochoty tu sie rozpisywac i wyzewnetrzniac ,Marenie odpislalam na priv.
Bylo fajnie, ale dzialalnosc adminow tudziez zmeczenie materialu spowodowalo ze nie chce mi sie juz nic z siebie dawac dla tego miejsca.

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 10 cze 2009, 12:07

Nie śledzę działalności adminów i nie bardzo wiem o co poszlo . W tym wątku jestesmy my i fajnie się gada (nie tylko gadało). Przejdzie ci chandra, to zajrzysz :-0 Inne watki faktycznie jakieś...jakby je jedna osoba pisała.
No, weszłam na czat i wygląda jakbym tam była solo. To-to sie zapisuje jak posty na forum czy tylko w trakcie rozmowy mozna oglądac? Nie wiem, bo dotychczas po czatach nie łaziłam. Jakoś formuła forum mi bardziej odpowiada.
I jak się teraz z Sabrina na botox umówię, hę? no niby mozna mailem. eeeee :-(((

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 10 cze 2009, 12:28

i nie wiem jak teraz wstawić post na krótki czas? Pozmieniały, a "lepsze jest wrogiem dobrego". Chciałam zobaczyć stare oczy Fiolki i nie wyświetlają mi się zdjęcia w starych postach. :evil: Nie widzę też legendy i nie wiem co oznaczają symbole przy tematach????Jest do d...........
zadowolona

miraabel
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: miraabel » 10 cze 2009, 16:07

Oooooo babina ,zgadzam sie z Toba w 100 %.Jest do D..... Kompletnie mi ten nowy look forum nie odpowiada.A siedziec i od nowa sie wgłebiać co i jak działa? Czasu szkoda!!!

Teraz zrobiłam podgląd a on wyświetla sie tylko kilka sekund.Az tak szybko sprawdzic treści nie umiem.No kompletnie do D... :evil: :evil: :evil:

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 10 cze 2009, 16:16

A ja to zaglądam tylko do nas czyli do 40 tek,czasem jeszcze jakis temat mi wpadnie w oko i napisze cos. Nawet nie zawracam sobie głowy zeby rozgryzać te wszystkie migajace znaczki,obrazeczki.nie wiem ja sie wkleja fotke bo tez sie cos pozmienialo ,ale na razie nie zamierzam wklejać wiec sie nie dopytuje jak to sie robi. Babina to nie dawaj na okreslony czas.
Ja czatu tez nie lubie tak jak i nie lubie pisac na gg. Ja nie zauważyłam,żeby forum sie kończylo.Tematów w cholere tak jak dawniej. :-)
Ja wchodze na forum,klikam posty od ostatniej wizyty i wyszukuje czy cos w lifcie,albo 40 tkach jest napisane,reszte olewam i odznaczam przeczytane.
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 10 cze 2009, 21:04

No właśnie a jak sie fotki wkleja? jak przyjechalam z Nałeczowa i właczylam forum to myslałam,ze to jakas pomylka,ze wlazlam na inne forum. Ale po co te zmiany, tez nie mam zielonego pojecia. :badgrin: :roll:

Awatar użytkownika
beata-malgorzata
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: beata-malgorzata » 10 cze 2009, 21:13

Tez bede miala fotki makijazu do wklejania i nie wiem jak bo nie widze znaczka do klikniecia . Moze jeszcze beda wykonczenia nowego beauty ?
Jestem ciekawa Waszych fotek ze spotkania w Naleczowie .
Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025
lifting deep plane 09.04.2026

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 10 cze 2009, 21:16

Kwiatuszek* pisze:No właśnie a jak sie fotki wkleja? jak przyjechalam z Nałeczowa i właczylam forum to myslałam,ze to jakas pomylka,ze wlazlam na inne forum. Ale po co te zmiany, tez nie mam zielonego pojecia. :badgrin: :roll:
Ha ha to tak myslalas jak i ja,Dwa razy sprawdzalam czy jestem na dobrym forum.
Kwiatuszku czy macie jakies fotki?
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”