Zycie zaczyna sie po 40-tce.Tak ja cz.3

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 30 maja 2009, 22:18

W piątki jest koszmarnie. Czasem jedziemy o 1-2 w nocy i mąż klnie, bo ciężarówy jadą stadami a jak jest luźniej to znowu linia ciągła i bez łamania przepisów nie da się jechać :( .

Ostatnio jeździliśmy bocznymi drogami i "nasz" odcinek pokonywaliśmi w 1,5 godziny ale wczoraj sam wyjazd z Krakowa trwał godzinę!! Na bocznych też było ciasno, widocznie więcej osób wpadło na nasz pomysł :(

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 02 cze 2009, 10:49

No jak tam dziewczyny? Przygotowania do Nałęczowa w toku?
Ula wdrozyłaś sie do pracy po sanatoryjnym odpoczynku?
U mnie sie troche z obowiązkami przewaliło i jestem luźniejsza. Jutro idę sie zorientować czy nie ma do Nałęczowa autobusu (w necie nie znalazłam). Tak czy tak - w piątek będę na miejscu koło 13,00

derek123
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: derek123 » 02 cze 2009, 10:54

No to fajnie. Do zobaczenia w Nałęczowie!

Awatar użytkownika
beata-malgorzata
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: beata-malgorzata » 02 cze 2009, 11:19

Fajnie macie dziewczyny , ten Naleczow to mi sie juz sni , ciesze sie za Was za Wasze spotkanie .
Teraz juz moge napisac ! Chcialam zrobic niespodzianke i nikomu nie mowic przyjechac do Was . Wyszukam bilet lotniczy do Warszawy , dzwonilam do hotelu i dowiedzialam sie wszystkiego , czyli o ktorej mam autobus do Naleczowa , gdzie robic rezerwacje na ten autobus , koszt i nawet do kogo moge sie "przyczepic" w pokoju , nawet kupilam bieznie by sie wziazc ostro za sport tuz przed wyjazdem , bo zle sie czuje z moja tusza , (nie chcialam Was straszyc moim widokiem)i sie zmotywowalam , od czwartku trenuje . Ale z przyjazdu NICI :evil: Juz bylam gotowa "odpuscic" obowiazkowe niedzielne wybory i zalatwic usprawiedliwienie , no bo wazny ;) wyjazd za granice mnie uwalnia od glosowania 8-) , niestety cos wypadlo , musze byc na miejscu i to bez dwoch zdan ! :cry: Bede myslami przy Was dziewczyny :-D
Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025
lifting deep plane 09.04.2026

Awatar użytkownika
anima60
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: anima60 » 02 cze 2009, 14:19

beata-malgorzata pisze:Ale z przyjazdu NICI
No to szkoda. Miło byłoby Cię zobaczyć.

Ja się wybieram, ale nie mogę powiedzieć, że się przygotowuję, bo mam milion różnych spraw na głowie, conajmniej do czwartku. Nie wiem kiedy dojadę, tzn. napewno w piątek, ale nie wiem o której.
Nie oglądajcie się /tzn. blizn/ przed moim przyjazdem, proszę :p
Mam telefon do Kwiatuszka, to dam znać, o której bedę.

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 02 cze 2009, 14:36

Nie będziemy sie oglądać. Dokładnie. Główne ogladanie musi być gremialne ;-0. To przygotowanie to oczywiście żartobliwe ;-)
No, Beatko :cry: szkoda

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 02 cze 2009, 15:13

ANo szkoda Beata,to bys nam mila siurpryze zrobila ..a i wstyd kolezankom ktore mieszkaja duzo blizej a lenia maja.
Ja wcale sie nie przygotowuje ,przyjezdzam saute.Zadnych makijazy,bo pociag mam o 4 rano .W Naleczowie laduje o 11 ,Pol godziny wczesniej niz Kwiat.
W pracy trzeba bedzie przysiedziec dluzej zeby choc troche zaleglosci posanatoryjne odgarnac.

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 02 cze 2009, 20:26

Ja juz na okolicznosc bylam u fryzjera, henna a jakze tez i duchem juz jestem w Nałeczowie a ciałem niańczę wnuczke ale piatek mam wolny wyruszam o 6,13 w Nałęczowie bedę o 11,24 spotykamy sie z Ula na dworcu i taxii jak hrabianki podjezdzamy pod spa. Bedziemy chyba pierwsze, moze anima sie wyrobi i przyjedzie też w tym samym czasie. Faktycznie bedziemy troche przemeczone po podrozy i jakas godzinna drzemka pewnie by sie zdała a potem szaleństwa.
No i niby tyle czekania było do tego Nałeczowa atu już tuz, tuz. Ale bedzie fajnie, ciekawe czy tak sobie siebie zobaczymy jak wyobrazamy.

Wybierzemy miss ale z zachowaniem przedziałow wiekowych, cha, cha.

Szkoda,że Beatce nie wypaliło ale bylaby radocha jakby przyjechała. Ale i tak bedzie nas kilka.

Dziewczyny wybrałyście już sobie zabiegi, trzeba sie zastanowic bo potem nam kitow nawciskaja.

Ja chyba zdecyduje sie na masaz relaksujacy 30 minut za 40 zl i zabieg z alg brunatnych za 80 zl i chyba wystarczy, Do tego jego jacuzji jakis rowerek to co jest za darmo.

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 02 cze 2009, 20:49

Zobaczcie jak mała urosła, to zdjecie z 3 maja, teraz już ma miesiac wiecej.http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... CN5717.JPG

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 03 cze 2009, 08:53

Jak to jest, że akurat na tym forum same dziewczynki "się rodzą"? :badgrin:
Ja będe dzis wiedziała na pewno czym jadę. Jak pociągiem to będę przed 13,00. Dobre połaczenia macie. ode mnie wiekszość jest przez Wawę co mi sie głupie wydaję. Ale ode mnie niewiele krócej sie jedzie przez Kielce.
ja sie nastawiam na: masaże, masaże i masaże. Potem na zrobienie porządku ze stopami. I tyle chyba. Jak będą jakieś algi to może być. Taka wirówka wodna (masaż) by mi sie podobała, ale chyba na miejscu nie ma.

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”