Zjawiska paranormalne,duchy?

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 17 maja 2009, 22:20

olifczur, haha masz prawo tak myśleć,bo wiele osób nie wierzy w zjawiska nadprzyrodzone,paranormalne. Moja mama mówi,żebym sie cieszyła,że nie żyje w XVI wieku,bo juz by mnie dawno na stosie spalili. W bioterapeutów tez niektórzy nie wierzą,no bo jak to mozna leczyc czymś czego nie widać?
A niektórzy wierzyli w Leppera i też na tym zle wyszli ;)
Nic na siłe. Każdy musi sam dojrzeć do pewnych wiadomości :-)
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
daria_1
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: daria_1 » 17 maja 2009, 22:27

Sabrina pisze: Stąd sie bierze schizofrenia uznana za lekarzy jako choroba psychiczna, rozdwojenie jazni,a to nie jest choroba tylko opetanie przez kilka duchów które przejmują kontrole nad człowiekiem,każą mu robić,mówić niestworzone rzeczy i dla tego co pare dni człowiek taki mówi ze jest kimś innym.
a niby skad wiesz ze tak jest :?: :?:

Awatar użytkownika
olifczur
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: olifczur » 17 maja 2009, 22:28

Sabrina, ja chyba w sumie wierzę w duchy, ale nigdy nie sądziłam,że one mogą się pokazywać żyjącym i ich nawiedzać etc. No wiesz dziwne to jest. Ja np mogę przysiąc ,że widziałam statek kosmiczny :o i też mi nikt nie wierzy i śmieją się ze mnie, w szczególności,że widziałam to jako mała dziewczynka, nie wiem ile mogłam mieć wtedy lat, może 10, coś koło tego. heheh a najlepsze jest w tym to,że moja koleżanka, która była wtedy ze mną widziała identycznie to samo więc chyba nie mogłyśmy mieć tych samych zwidów albo takiej samej wyobraźni w tym samym czasie... A potem mówili w wiadomościach,że w tych okolicach ludzie widzieli jakieś dziwne rzeczy typu UFO etc, więc to musi być prawda.
dr Łątkowski 3 marca 2009

Awatar użytkownika
nefertari
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: nefertari » 18 maja 2009, 10:16

ja się boję o tym myśleć i rozmawiać... mam nadzieję, że duchów jednak nie ma :)
na starcie: 75A na mecie: 70F dzięki anatomicznym mentorom 440 cc styczeń 2009

Awatar użytkownika
pszczolka831
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: pszczolka831 » 18 maja 2009, 16:25

A czemu się bać myśleć. Przypomniała mi się jeszcze jedna historia. Moi dziadkowie wynajęli kiedyś domek. Długo tam nie pomieszkali. W domu wszystko latało, stukało pukało. Hałasy krzyki, duch chodził normalnie po całym mieszkaniu. Na końcu okazało się, że w piwnicy torturowano, a potem zabito dziewczynę. Potem ją tam pochowano.

Olifczur moi znajomi też widzieli coś dziwnego, ale nie ufo tylko dziwne postacie. :-) Ja na szczęście nie widziałam. Przed dużą imprezą plenerową. Po całym niebie rozchodziło się pulsujące czerwone światło. A w dzień imprezy, jak rodzina wracała... to mijały je osoby o wzroście maks 140 cm, twarze wyglądały jak maski a włosy wyglądały jak szare peruki w stylu afro (lata 60-te?) ubrania też z tego okresu :badgrin: a jak się się spojrzało im w oczy, to podobno jak sparaliżowani byli :o

Inne historie o duchach też się znajomym przytrafili, ale nie będę zanudzać. Wychodzi na to, że jest to dosyć powszechne. Duchy są wśród nas 8-)

Awatar użytkownika
olifczur
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: olifczur » 18 maja 2009, 19:39

pszczolka831, wcale nie zanudzasz, ciekawe są takie historie. Trochę trudno mi w to uwierzyć, nigdy nie widziałam duchów, jednak jak ktoś opowiada to jest to interesujące.
A i jednak nie oszalałam z tym UFO? To dobrze,że nie jestem sama :badgrin:
dr Łątkowski 3 marca 2009

Awatar użytkownika
Majusia
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Majusia » 18 maja 2009, 19:59

pszczolka831, pisz pisz, bardzo ciekawe te historie...

Awatar użytkownika
natalya
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: natalya » 19 maja 2009, 13:16

nefertari pisze:ja się boję o tym myśleć i rozmawiać... mam nadzieję, że duchów jednak nie ma :)
hehehe, a ja mam nadzieje, ze wlasnie sa :-) ze istnieje cos po smierci, ze zycie nie konczy sie wraz ze smiercia ;)
nie wiem czy istnieje zycie po zyciu, ale jestem prawie pewna tzn mam silne przeczucie, ze kiedys juz zylam na tym swiecie.....

Sabrina, bardzo ciekawa ta stronka 8-) czytam ja sobie co wieczor ;)

dzisiaj w biurze kolezanki dyskutowaly cos o wrozkach, a potem rozmowa zeszla na duchy ;) jedna opowiadala, ze kupila sobie kiedys meble po okazyjnej cenie od jakiejs wdowy, ktora wyprowadzila sie do domu starcow i sprzedala wszystkie meble. od tego czasu w domu caigle bylo slychac jakies pukanie i stukanie, pukanie do drzwi, a jak otwierali to nikogo nie bylo. w szafie bylo slychac jakies drapanie i od srodka byla tez podrapana wiec wszystko z niej wyciagneli, bo mysleli, ze cos jest w srodku, ale okazalo sie, ze nic nie bylo. slychac tez bylo, jak ktos chodzi po schodach, ale nikogo nie bylo widac.....w koncu wyprowadzili sie z tego domu, a meble wzieli ze soba....w nowym domu zaczelo sie to samo.....potem kolezanka dowiedziala sie, ze maz tej starszej pani od ktorej kupila meble, popelnil samobojstwo....wtedy kolezanka pozbyla sie tych mebli i wszystkiego, co kupila od tej pani i wszystko sie uspokoilo :-)
18.07.07 dr Cieslik- calkowita korekcja nosa
12.08.08 dr Cieslik- powiekszenie ust

Awatar użytkownika
nefertari
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: nefertari » 19 maja 2009, 16:02

chciałabym później choć obserwować co się dzieje :)
na starcie: 75A na mecie: 70F dzięki anatomicznym mentorom 440 cc styczeń 2009

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Aguuu » 19 maja 2009, 19:23

A ja mam nadal ciary na plecach, jak czytam o czym Wy piszecie, mało tego jak jechałam ostatnio z chłopakiem samochodem, i chciał się zatrzymać (w okół las..ciemno...) to sobie przypomniałam, o tych waszych historiach i w myślach dziękowałam, ze jakiś samochód za nami jechał i nie było się jak zatrzymać :p Normalnie się boje teraz nawet mówić o nich, żeby przypadkiem nie chciały się ze mną "zaprzyjaźnić".... :roll:
pszczolka831 pisze: Inne historie o duchach też się znajomym przytrafili, ale nie będę zanudzać.
jeju, gdzie wy mieszkacie, że tyle duchów tam??
"Melodia jest jak pierwsze spotkanie, pociąg fizyczny, jak seks. Słowa zaś są jak dłuższy związek"

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”