Wychodzę za mąż cz.II

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Aguuu » 03 maja 2009, 10:18

o, a właśnie, dobre pytanie :!:

Będzie u was ktoś śpiewał, czy będzie ktoś puszczał muzykę??
Pamiętam jak na jednym weselu co byłam, zespół śpiewał piosenki, wiecie takie sławne, i to była jedna wielkaaaa porażka. Strasznie mi sie nie podobało :?
"Melodia jest jak pierwsze spotkanie, pociąg fizyczny, jak seks. Słowa zaś są jak dłuższy związek"

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GosiaczEq » 03 maja 2009, 10:53

Aguuu, ja jestem zrazona do puszczanej muzyki..jest okej, gdy sala jest super naglosniona a wodzirej czy dj ma pojecie o tym co robi, ale jak ostatnio usłyszałam, ze 1 piosenka, a dokladnie "sto lat" było puszczane z komputera to jednym slowem porazka :?
Ja na bank zespol, bo wtedy jest bardziej weselny klimat, a poza tym bedzie moj znajomy gral, wiec wszystko bedzie ustawione pode mnie :-) bo inaczej to mu krzywde zrobie :-)
Nie muszę być idealna, ważne że jestem wyjątkowa =)

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Aguuu » 03 maja 2009, 10:55

no to super :-) Grunt to fajny zespół znaleźć, i żeby ładnie śpiewali. Bo niektórzy to porażka..
"Melodia jest jak pierwsze spotkanie, pociąg fizyczny, jak seks. Słowa zaś są jak dłuższy związek"

Awatar użytkownika
k_asiaczek
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: k_asiaczek » 03 maja 2009, 11:04

ja też wolę zespół ale kurde nie wiem jak się zabrać za szukanie bo po weselach nie chodzę to nie mam pojęcia jak grają i śpiewają a wiadomo, że wiochy nie chcę :doubt: GosiaczEq, a ten Twój znajomy to do krk by przyjechał na wesele :?:
05.03.2010-dr Kubasik HP okrągłe es prawa:400cc lewa:500cc applaus

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GosiaczEq » 03 maja 2009, 11:17

k_asiaczek, ha pewnie tak :-) Ja byłam raz u nich na weselu i mi sie podobało, a 2 plus to, ze sie znamy i zawsze to łatwiej sie dogadać, niz czasem jak byłam, to mlodzi z pretensjami do zespolu a oni i tak swoje :? ha wiecie jak grali.. sama muzyke!!! 1 dwie godziny spiewali a potem cisza :o tylko melodyjki.
Moj zespol ma duzo instrumentów; saksofon, perkusje, kontrabas, wiec myślę, że bedzie ciekawie.
Dla mnie najwazniejsze sa krotkie przerwy i wczucie sie w gosci, ze jezeli widzi, ze przy takiej muzyce nikt sie nie bawi to zmieniaja a nie graja do konca smęty :?
k_asiaczek, ja bede w czerwcu w kraku na weselu to zobacze czy moze jakis fajny zespol, na 1 juz bylam grala taka kapela.. wygladali typowo jak jakiś wiejski zespol z festynu, alee grali super!! mnostwo takich bardziej rockowych i zagranicznych piosenek, których nigdy nie slyszlam na weselach :-)
Nie muszę być idealna, ważne że jestem wyjątkowa =)

Awatar użytkownika
nefertari
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: nefertari » 03 maja 2009, 12:49

no my nie robimy tradycyjnego wesela tylko bardziej coś w stylu uroczystego poczęstunku weselnego... chyba...
na starcie: 75A na mecie: 70F dzięki anatomicznym mentorom 440 cc styczeń 2009

karolka69
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: karolka69 » 03 maja 2009, 12:53

bianka15 pisze:Bo ja nic zlego nie zrobilam chcialam sie tylko podzielic z wami moim wymarzonym dniem i nie pozwole by ktos mnie nazywal bezgusciem czy amerykanka czy lanserka oh(m1
jesli to do mnie, to źle mnie zrozumialas:)

W kazdym badz razie Aguuu, chyba sie rozumiemy :)
Vodia, dokladnie, tak bym chciala:)
13.07. 2009- JUŻ PO
350cc HP, anatomiczne, pod mięsień, Eurosilicone - implant pekl po 9 latach

19.06.2019 - wymiana na okragle 450cc ES

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Aguuu » 03 maja 2009, 13:20

karolka69 pisze:W kazdym badz razie Aguuu, chyba sie rozumiemy :)
Vodia, dokladnie, tak bym chciala:)
No proszę... A myślałam, że teraz to raczej wszystkie chcą wielkie, huczne wesela, bal na 100 par i takie tam ;) Normalnie miłe zaskoczenie, autentycznie.

Awatar użytkownika
tOOsia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: tOOsia » 03 maja 2009, 22:45

ja kiedyś nie chciałam wesela ale mi sie zachciało... no i rodzina oczywiście byłaby zła jakbym nie chciała. rodzice chcą się pokazać, wiadomo :)

nie wiem jaki bede miala samochód - niewiele mnie to obchodzi, to robota teścia bo on ma znajomości wśród kierowców
sypania kwiatków czy ryżu nie będzie bo w moim kościele jest zakaz... i dobrze, nie lubię tego

chciałabym puszczać gołąbki pod kościołem

no i do każdego zaproszenia dodaję wiadomośc, ze jesli goście życzą sobie kupić nam kwiaty to proponujemy za pieniążki przeznaczona na ten cel kupić artykuły szkolne lub zabawki, które przekazemy do internatu przy szkole specjalnej (- jeździłam tam kiedyś pomagac i bawić się z dzieciakami, są bardzo biedne i bardzo kochane)

kwiaty to strata pieniędzy
a te dzieci potrzebują troszkę radości i pomocy
24 styczen 2012 - korekta nosa. Dr Stepniewski. JUZ PO!!! JESTEM TAAAAKA SZCZESLIWA !!!

karolka69
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: karolka69 » 03 maja 2009, 22:48

tOOsia pisze:no i do każdego zaproszenia dodaję wiadomośc, ze jesli goście życzą sobie kupić nam kwiaty to proponujemy za pieniążki przeznaczona na ten cel kupić artykuły szkolne lub zabawki, które przekazemy do internatu przy szkole specjalnej (- jeździłam tam kiedyś pomagac i bawić się z dzieciakami, są bardzo biedne i bardzo kochane)
swietny pomysl :!: :!:

chyba go ukradne :oops:
13.07. 2009- JUŻ PO
350cc HP, anatomiczne, pod mięsień, Eurosilicone - implant pekl po 9 latach

19.06.2019 - wymiana na okragle 450cc ES

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”