Wychodzę za mąż cz.II

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GosiaczEq » 30 kwie 2009, 10:41

k_asiaczek, no ja tez mam niby takich wielkich przyjaciol..ale oni mnie zaprosili to ja odpraszam, bo nie chce pozniej czytac w komentarzach na n-kl albo sluchac textow: "ty u mnie sie bawilas na weselu, a ja u ciebie nie" :-) .
Organizujac taka impreze to mozna powiedziec, ze wyznacza sie swoich znajomych na nastepne lata, bo ja to zauwazylam, jak sie kogos nie zaprosi, to pozniej ta osoba juz obrazona jest na cale zycie :-)

Gadzetow tez na razie nie wiem, ha ksiege to na pewno, bo niezle jaja sa z nia pozniej jak sie czyta :-) ja zawsze pisze jakies historie na kilka stron, tak zeby mlodzi mieli pozniej co czytac :-) i rysuje jakies obrazki :-D . Ja mamgłowę do jakiś takich gadżetów wiec na pewno cos powymyslam:))
Nie muszę być idealna, ważne że jestem wyjątkowa =)

Awatar użytkownika
k_asiaczek
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: k_asiaczek » 30 kwie 2009, 10:47

GosiaczEq, u mnie ze znajomych jeszcze nikt nie ślubował więc nie mam jak odpraszać ;) no ale jeszcze dużo czasu, może w totka wygram to zaproszę pół miasta :badgrin:
05.03.2010-dr Kubasik HP okrągłe es prawa:400cc lewa:500cc applaus

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GosiaczEq » 30 kwie 2009, 10:56

k_asiaczek, to Ci zazdrosze, bo my prawie w jednym wieku a ja juz bylam na co najmniej 15 weselach kolezanek z mojego rocznika, a juz nie mowiac na klasie.. ze niektore to maja po 2 dzieci juz :o
Ja szczerze to narazie ne czuje potrzeby brac slub, ale ze trzeba ustalac to wszystko tak wczesnie i ze w dniu slubu bede miec 25 lat to mysle ze juz bedzie okej :-)

Awatar użytkownika
k_asiaczek
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: k_asiaczek » 30 kwie 2009, 11:19

GosiaczEq, to na kiedy planujecie ślub? bo my za 2 lata, ja chce sierpień i koniec :-) i też będę mieć wtedy 25lat :-D u mnie kilka koleżanek też ma dzieci ale niektóre albo nie brały ślubu albo tylko cywilny. mam nadzieje, że wtedy jak ja będę miała ślub to nie zrobi się wysyp i wszystkie moje koleżanki będą ślubować :badgrin:

ja generalnie nie chciałabym wydać więcej niż 30tys bo mamy zamiar sprzedać mieszkanie i kupić większe a dopłacić na pewno będzie trzeba no i remont zrobić więc wolę na to kasę przeznaczyć ;) a teraz idę na weselę to młodzi się ledwo w 50tys zmieścili :roll:
05.03.2010-dr Kubasik HP okrągłe es prawa:400cc lewa:500cc applaus

karolka69
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: karolka69 » 30 kwie 2009, 12:12

k_asiaczek pisze:a teraz idę na weselę to młodzi się ledwo w 50tys zmieścili :roll:
:o
k_asiaczek pisze:ja generalnie nie chciałabym wydać więcej niż 30tys
:o

duzo:P mi naprawde szkoda byloby tyle wydac, wole jechac z moim mezem w dluga podroz poslubną:) Planujemy wydac do 18tys, tylko ze wesele na 60-70 osob :)
13.07. 2009- JUŻ PO
350cc HP, anatomiczne, pod mięsień, Eurosilicone - implant pekl po 9 latach

19.06.2019 - wymiana na okragle 450cc ES

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GosiaczEq » 30 kwie 2009, 12:21

Ja tam wole zaszalec w wesele, bo wiem, ze to raz w zyciu i wiecej nie mozna, a wyjechac mozna zawsze :-) . Aczkolwiek popieram te osoby, ktore zapraszaja tylko bliskich i jest okej, no ale u mnie to by nie przeszlo :-)

Awatar użytkownika
nefertari
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: nefertari » 30 kwie 2009, 12:42

kochane, a te księgi do wpisów, to się gdzieś kupuje? przepraszam, za pytanie, ale mało chodzę na wesela i jeszcze się z tym nie spotkałam, a spodobał mi się pomysł :)

jak jeszcze coś takiego fajnego przyjdzie Wam na myśl to piszcie :)
na starcie: 75A na mecie: 70F dzięki anatomicznym mentorom 440 cc styczeń 2009

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GosiaczEq » 30 kwie 2009, 12:52

nefertari, na allegro i w sklepach z duperelami slubnymi, rozne sa te ksiazki jedne takie pluszowe czasem z jakimis misiami na przodzie a 2 jakies takie eleganckie typowo slubne.

Awatar użytkownika
nefertari
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: nefertari » 30 kwie 2009, 12:56

a ona się fachowo nazywa księga ślubna czy jak jej szukać?
na starcie: 75A na mecie: 70F dzięki anatomicznym mentorom 440 cc styczeń 2009

karolka69
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: karolka69 » 30 kwie 2009, 12:57

GosiaczEq pisze:Ja tam wole zaszalec w wesele, bo wiem, ze to raz w zyciu i wiecej nie mozna, a wyjechac mozna zawsze :-) .
kazdy ma inne podejście do tego. Mi niezalezy na weselu z bajki:) Naprawde...fakt, chce miec piekna sukienke i chce zeby moj facet mial fajny garnitur + sliczne obrączki. Reszta mniej wazna;)
na allegro i w sklepach z duperelami slubnymi, rozne sa te ksiazki jedne takie pluszowe czasem z jakimis misiami na przodzie a 2 jakies takie eleganckie typowo slubne.
a o co chodzi z tymi ksiegami??
13.07. 2009- JUŻ PO
350cc HP, anatomiczne, pod mięsień, Eurosilicone - implant pekl po 9 latach

19.06.2019 - wymiana na okragle 450cc ES

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”