Moderator: Zespół I

Mnie powiedzieli, że potrwa 2 tygodnie, a potem o sprawie zapomniałam, bo miałam inne problemy. Muszę zadzwonić i też opieprzyć, bo to przecież skandalmuflon2121 pisze:W banku niby na telefon załatwiłam. Powiedzieli, że kasa ma byc do tygodnia.
Te różne pochodne witaminy A co jakiś czas znikają z rynku. Teraz jest dostępny Locacid i Retin-A. Ja używam któregoś z tych preparatów przez cały rok, ale twarzy nie opalam, ciągle jestem wysmarowana filtrami, a na plaży dodatkowo chowam się pod kapeluszem.babina7 pisze:Chciałam żeby mi zapisała ten Zorac,co Muflon używa ale już nie produkują. Teraz jest Isotrek.Ma podobne działanie.
Ja też mam zawsze jakąś forsę w domu, ale jak mi się zbierze tego więcej /klienci płacą mi gotówką/, to wpłacam na konto dla własnej wygody i bezpieczeństwaSabrina pisze:A ja mam zawsze pare stów w domu,
Hmm,no jedynie do baku musze iśc. Kolejek nie ma bo to bank na wsi,wiec jest ok. Zbieram wszystkie rahunki do kupy i płace.ullrike pisze:No tak Sabrina ,ale jak masz za cos zaplacic to dygasz na poczte i sterczysz w kolejce.
Jak sobie cos upatrzysz w internecie to nie kupisz sobie tego,nie zamowisz.Bo nie masz karty
Bilet na samolot musisz szukac kogos kto ci kupi ,bo sama go sobie nie kupisz.Bo nie masz karty.
Ja z kolei bardzo malo uzywam gotowki,rzadko mam przy sobie jakies pieniadze ,kilka drobniakow najwyzej,Wszytkie zakupy zalatwiam kartami,w spozywczaku powyzej 5 zl tez place karta.