Witam
A wiec wrocilam cala i o prawie 1 kg ciezsza. Moj biuscik jak dla mnie jest przesliczny i taki duzzzzyyyyy :o . Wszystkim Wam bardzo dziekuje za gratulacje, to bardzo mile

.
Nadrobilam juz caly watek i od siebie musze dodac, ze jesli chodzi o tematy jakie poruszamy w tym watku, to jak dla mnie wszystko jest ok, jesli czytam cos co mnie zbyt nie interesuje lub po prostu nie mam zdania w danym temacie to sie nie odzywam, zawsze znajdzie sie ktos inny zainteresowany sprawa. A jesli chodzi o slodzenie, to od siebie bardzo Was prosze, jak pokaze zdjecia moich kraglosci, to cukrujcie, lukrujci ile wlezie, a jesli ktos ma na ten temat inne zdanie to niech je zatrzyma dla siebie, bo nie chce go znac!!! Wg mnie gdy ktos bardzo dlugo na cos czeka i w koncu po wielu zmaganiach to osiaga, kazdy negatywny komentarz moze byc bardzo krzywdzacy, wiec czasami lepiej przemilczec, aniz kogos urazic. Nikt nie jest doskonaly, kazdy ma inny gust i inne upodobania i nalezy to zaakceptowac, a nie pogardzac tym, czy jest to ubior, makijaz, wielkosc biustu czy interesujace nas tematy.
cukiereczku dziekuje za pw, wiec kiedy ta kawka???
Londyjko, Samanthi jak sie macie przyszle mamusie, Londyjko juz pewnie na torbach siedzisz??? Pozdrawiam i ciumale dla brzucholkow.
misialeczek24, Nie wiem czy wolisz spodnie, czy spodniczki??? Ale na gore zalozyla bym jakas fajna bluzeczke w ciekawym kolorze, eksponujaca Twoje piekne piersi.
Pozdrawiam Was serdecznie, wspaniale emigrantki.

Isc za marzeniem i znowu isc za marzeniem - i tak - wiecznie - az do konca.