Co do Cesar'a to tak to jego program
A o tym Boyfriendowym Zaklinaczu to jeszcze nie slyszalam
A foteczki zwierzaczkow moze podzialaja na nas relaksujaco.. bo wiadomo zwierzaki lagodzaco wplywaja na nerwy
Moderator: Zespół I

Marchewkowy jest przezabawny, czasem zachowuje się jak pies, czasem jak kot. Wzięliśmy go ze schroniska, ale szybko się zaaklimatyzował, biega luzem po domu i straszny z niego pedant - potrafi przez godzinę wygładzać fałdki na pościeli, robi to przednimi łapkami, widok jedyny w swoim rodzajughostdog pisze:Ohoho...widze ze masz Marchewkowego Zajadacza hihi![]()
![]()
Dr. Phil też jest fajny. Ostatnio rozmawiał z Octo-Momghostdog pisze:A o tym Boyfriendowym Zaklinaczu to jeszcze nie slyszalam![]()
![]()
zaraz poszukam na jakim moze byc programie...moze uda mi sie ciut miska przeprogramowac...(edit:juz znalazlam na necie
wole Cesara
)

renia, pilnuj zeby chociaz pila a z jedzonkiem to niewiem... moze jest cos co wyjatkowo lubi twoje malenstwo?renusia pisze:Od soboty moja corcia choruje, zlapala wirusa i na przemian ma biegunke i wymioty. Powolutku juz jej przechodzi ale nic mi nie je
Chciałabym to zobaczyć, moze pożyczę go na trocheannoush pisze:ghostdog pisze: Marchewkowy jest przezabawny, czasem zachowuje się jak pies, czasem jak kot. Wzięliśmy go ze schroniska, ale szybko się zaaklimatyzował, biega luzem po domu i straszny z niego pedant - potrafi przez godzinę wygładzać fałdki na pościeli, robi to przednimi łapkami, widok jedyny w swoim rodzaju![]()
[
dokladniePoli pisze:Wazne aby kazdy z Nas czul sie spelniony i szczesliwy w swoim zyciu.
moze byc tak. albo nasz dom jest tam gdzie sie dobrze czujemyPoli pisze: I jeszcze cos dodam: Nasz dom jest tam gdzie sa ludzie ktorych kochamy , a gdzie to jest na mapie , jest to juz nieistotne.

widzisz reniu tak pisalam ze to grypa zoladkowa bo ten wirus slyszalam ze panuje ostatnio na wyspie wsrod dzieci....renusia pisze:Cukiereczku Lekarz mi powiedzial ,ze to rotavirus i sprawdzilam w necie ,ze to jest to samo co grypa zoladkowa :? Jessy z oslabienia tez mi prawie cale dnie przesypia
A Twoj maluszek tez mial problemy z jedzeniem? Do picia daje jej odgazowana cole i napar z rumianku. Chyba skurczyl jej sie zoladek dlatego te problemy z jedzeniem.
Najwazniejsze ,ze jej sie polepszylo, po raz pierwszy od dawna przespalam spokojnie 5 godzin