Moderator: Zespół I

Czyli w sumie też byś pracowałaewawawa pisze:annoush a ja bym mogla niepracowac.
gralabym, w koncu moglabym sie zajac zespolem jak nalezy, zostalabym managerem kilku znajomych kapel zeby im pomoc.
Dokładnie, trzeba podejmować wyzwania i znaleźć czas na to, co nas interesuje - jeśli to prawdziwa pasja, to czas na pewno się znajdzie.ewawawa pisze:ghostdog - no wlasnie, nie masz kiedy sie nia zajmowac, chodzi o to zeby znalezc jednak czas na zajmowanie sie tym co nas kreci i podejmowac wyzwania. inaczej nigdy nie bedziemy tego robic zawadowo.
Mieć "szczęście" coś robić? "Udało" ci się robić to, co lubisz? Wiem, że to do Ewy, ale nie mogę się powstrzymaćLondyjka pisze:Sa tez ludzie ktorzy tez koncza studia by miec wyzsze nie patrzac juz jakie to studia by miec tylko prace! Nie jest tak? I BARDZO WATPIE ze oni sa tacy malo elokwentni czy nieprzedsiebiorczy. Sa czasy,ze nie wszyscy maja szczescie aby robic to co sie kocha! Ci ludzie po prostu maja tego swiadomosc! Ale ciesze sie,ze tobie sie udalo robic to co lubisz... zapewnie nie jestes tez jedyna!
Jeżeli chce się mieć pracę adekwatną do wykształcenia i zna się język w wystarczającym stopniu, to na pewno można taką pracę znaleźć. Problem w tym, że ludzie bierni boją się wyzwań lub nie doceniają własnych możliwości, i najczęściej wykonują pracę nieadekwatną do swoich umiejętności.Londyjka pisze:wielu ludzi po studiach w polsce wykonuje tu fizyczna prace! To nie jest tez prawda,ze ma sie tu napewno prace adekwatna do skonczonych w pl studiach
Średnią krajową wylicza się biorąc pod uwagę zarobki zarówno kasjerek w supermarketach, jak i prezesów banków. Teraz wynosi ona ok. 3000, a płaca minimalna ok. 1000 zł, co nie znaczy, że trzeba się na nią godzić.karolka69 pisze:mnie smieszą tylko informacje o średniej krajowej 2 tys zlotychczy nawet wiecej chyba
nie wiem skad oni to wytrzasneli
Renatko, mój znajomy skończył szkołę policyjną w Anglii, w sumie kilka m-cy nauki zakończonych egzaminami. Do szkoły policyjnej poszedł w wieku 26 lat. Wcześniej studiował (romanistykę), ale nie miał tytułu BA, tylko Diploma. Jak chcesz, mogę się dowiedzieć, gdzie dokładnie ta szkoła.renusia pisze:Ja niestety nie mam skonczonej wyzszej szkoly a co za tym idzie moge zapomniec o ciekawym zawodzie![]()
Z drugiej strony mowia ,zena nauke nigdy nie jest za pozno![]()
Ostatnio czesto mysle o zawodzie policjanta
Ja wiem , dlatego ten...tOOsia pisze:Poli pisała ironicznie....
Tobie to dobrzemisialeczek24 pisze:Ja wlasnie popijam sobie drineczka mialam pierwszych gosci w moim domku
Juz wszystkiego probowalammisialeczek24 pisze:renusia, matko wspolczuje slonce moze zrob cos co lubi
Tak! Bardzo Cie proszeannoush pisze:Renatko, mój znajomy skończył szkołę policyjną w Anglii, w sumie kilka m-cy nauki zakończonych egzaminami. Do szkoły policyjnej poszedł w wieku 26 lat. Wcześniej studiował (romanistykę), ale nie miał tytułu BA, tylko Diploma. Jak chcesz, mogę się dowiedzieć, gdzie dokładnie ta szkoła.

Cesar Millan? Też oglądamy, razem z królikiemghostdog pisze:A u mnie..no coz po pracy TV..i nasz ulubiony(moj i Snoopiego) program Dog Wisperer Annoush moze Ty tez znasz jego programy bo koles jest z LA![]()
W swietny sposob facet tlumaczy jak uzyskac odpowiednie zachowanie od psiakow...
Jest! Boyfriend Whisperer to Dr. Philghostdog pisze:Szkoda ze nia ma takiego Boyfriend Wisperera bo nieraz mysle ze moje sztuczki nie dzialaja i nie dostaje tego co chce hihihhi
ghostdog pisze:Czesc z was ma dzieciaczki(albo w drodze) a czesc pieski