ale dlaczego? Uwazam ze to jest extra :odziewczynka1 pisze:ja sie boje tego : www.kozaczek.pl/plotka2.php?idp=10835
Moderator: Zespół I
ale dlaczego? Uwazam ze to jest extra :odziewczynka1 pisze:ja sie boje tego : www.kozaczek.pl/plotka2.php?idp=10835

karolka69 pisze:ale dlaczego? Uwazam ze to jest extra :odziewczynka1 pisze:ja sie boje tego : www.kozaczek.pl/plotka2.php?idp=10835
w tym sensie extra, ze ktos jest tak inteligenty, zeby napisac taki text. Ja tam sie nie doszukuje przekazu o szatanie heh:P Poprostu podoba mi się takie ''podwojne dno'' no i akcje Tupaca, typu, że zyje i powroci hehesamanta_kafe pisze:czemu ekstra? rodzaj przekazu podprogowego ekstra?

musialabym miec w kazdym kontakcie... jak tu przyjechalam wlasnei wielkosc pajakow mnei zaskoczyla...Köln lezy w dosc cieplym obszarze Niemiec....i wierzcie mi pajaki sa tu wieksze niz w Polsce...moja mama z tata smieli sie ze mnie...ze przesadzam...dopoki nei zaczeli do mnie przyjezdzac....ja mam sciany na jasno,bo nienawidze pajaczyn i pajakow...wiec na jasnych scianach musi byc perfekt czysto...jak widze chodz krpoeczke ciemna...jeza mi sie wlosy....foxxia pisze:Tutaj w sklepie INTERNETOWYM