ewawawa pisze:w dodatku potem jeszcze 3 lata na doktoracie, ale w ostatniej chwili sie obrazilam na genetyke molekularna i biologie i to byla najlepsza decyzja w moim zyciu! bo by mnie to laboratorium zezarlo za mlodu normalnie. mimo ze standard zycia z miejsca sobie obnizylam, no ale cos za cos . . .
Ja sobie Ciebie nie wyobrażam w białym fartuchu, zamkniętej w laboratorium

siebie z resztą też nie, dlatego, mimo że się na biotechnologię dostałam, poszłam na inny kierunek

czyli trochę wcześniej niż Ty obraziłam się na biologię molekularną czy inną biotechnologiczną gałąź
Widzę między nami coraz więcej podobieństw
annoush pisze:Nie wmawiaj sobie, że jesteś pierdoła, ale też staraj się nie obiecywać sobie wiele, bo większe prawdopodobieństwo jest takie, że nic z tego nie wyjdzie - ale nie dlatego, że nie umiesz podrywać facetów, tylko dlatego że jesteś jego studentką.
ewawawa pisze:jaka znowu pierdola?!
to ja tez jestem pierdola, jak Ty jestes pierdola
Chyba jesteście dla mnie zbyt łaskawe... Nawet jakby to był ktoś bardziej, że tak powiem, przyziemny, to nie udałoby mi się. I to nie jest droczenie się po to, żebyście mnie pocieszały, tylko taka jest prawda, niestety :? strasznie nieporadna jestem i tyle. I w dodatku mam milion kompleksów, które mi jeszcze zostały z czasów poprzedniego nosa :? Ale staram się z nimi walczyć. Z różnym skutkiem.
ewawawa pisze:chyba ci sie nie da narazie mlotkiem tego wybic, tak sobie mysle . . .
Niestety masz rację

a szkoda, bo powinnam wrócić na ziemię
ewawawa pisze:rozum to juz dawno zniechecony, tylko tak mnie jakos czasem napada, ze ten biedny rozum to sobie moze pogderac najwyzej
Przecież wiem, że trzeba Twoją duszę do niego zniechęcić

tylko jeszcze nie wymyśliłam w jaki sposób. Ale pracuję nad tym
ewawawa pisze:trwam jeszcze ciagle w "a wlasnie ze nie odpisze" ale jakos mi coraz bardziej niewyrazne z tym postanowieniem
Ja też tak miewam

pewnie w końcu zmiękniesz i odpiszesz, bo właśnie serca jeszcze nie zniechęciłaś...
ewawawa pisze:moglby cos napisac, byloby mi razniej i moglabym nie odpisywac
Ciekawe, że aktywność z jego strony bardziej Cię motywuje do nieodpisywania niż jego milczenie
ewawawa pisze:i jak nie dostaje ode mnie odpowiedzi to czemu pisze?
A jemu się chyba właśnie wydaje, że im więcej będzie pisał, tym większe prawdopodobieństwo, że odpiszesz

A tu taki psikus