...a te babki z teledysków......

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 03 sie 2005, 10:11

teledysk widzialam ale nie pamietam tej bluzeczki. widzialam za to ostatnio dziewczyne na ulicy (!) w takim tapiku zakrywajacym cycki z ferdzlami u dolu- blyszczace, kurewskie, swietne. rozejrze sie i dam ci znac. jakbym znalazla to wysle ci foto z telefonu.
a teraz chyba poczatuje sobie na ten teledysk eminema...
Próżność to mój ulubiony grzech...

Awatar użytkownika
lalinda
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: lalinda » 04 sie 2005, 10:50

Metaxa- wiem o którego BAZYLICHA Ci chodzi bo bazyl ten mnie oczarował .pierwszy raz w życiu wogle przyjrzałam się jakiejś pannie trzęsącej pośladami w klipie bo jakoś tak mi się wtapiały w tło.
ona tańczy tez u Eminema w nowym teledysku ale ja nie mam pamięci do twarzy (i do pysków też:D ) więc mogło mi się pomylić.Ale jest pierwszorzędnym bazylem trzeba przyznać jest ordynarna,sflaczała i seksowna.rasowa szmata,b.podoba mi się :]]
może dlatego ta reszta kręcipupek skleja mi się ze sobą jak landryny z kiosku i staje niewidoczna boo dla mnie seksowne są te panny które są bezczelne i na pierwszym planie czyli np lil kim która tez jest el bazyllo
Naprawdę dziwuję się bardzo że widzicie te panny w klipach :)a ta w teledysku Liroja taka pipa zwykła ;P

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 04 sie 2005, 10:57

Lalinda może pomyliłaś teledysk Lirya tamta przy basenie jest boska!!!!

czy mówisz o bazylu z najnowszego teledysku Eminema?? powiedz w czym jest ten bazyl? jak się dowiesz co ma na sobie to napisz a ja zwóce uwage. wg mnie laska w niebieskich fręzelkach jest zajefajna!!!!!! :twisted:
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
lalinda
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: lalinda » 04 sie 2005, 11:06

Właśnie Włączyłam mtv poluję :D :D wiesz co ona w teledysku chingiego Right Thurr klęczy na sam koniec z wypiętą puppą i uśmiecha się do kamery i chyba to u Eminema ona ma te frędzle :)ale nie jestem pewna muszę sprawdzić ,to jest taka typowa dziewczynka z osiedla,tłusta larwa -tak mi się strasznie podoba! :0 :)
a co do tej Liroja to się nie pomyliłam bardzo dobrze wiem która..taka tam..ciepła pippa,ma zbyt przyjemną twarz a ja wolę bardziej sucze! :D

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 04 sie 2005, 11:09

może miała i ciepłaą twarza ale tyle seksu w każdycm ruchu.... lubie laski ociekające sexem :twisted:
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
lalinda
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: lalinda » 04 sie 2005, 11:17

http://www.chingy.com/videos.asp o tutaj można ściągnąć video Chingy'ego :)
ta od Liroya..toż to krowa była!!! :D nie ustąpię hehehe

Awatar użytkownika
mleczna krowa
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: mleczna krowa » 05 sie 2005, 14:16

To prawda ta przy basenie była extra....i wogóle cud miód :D
Ale dzisiaj jak oglądałam VIVE i popatrzyłam na laski z polskich teledysków hip-hop'owych to się załamałam :? Niestety nie dorastamy do pięt amerykańcom jeżeli chodzi o teledyski....nasze dziewczyny nie dość, żę są fatalnie ubrane i często kiepsko umalowane, to jeszcze zachowuja się jak....ekhmmm....każdy chyba rozumie :roll:

Przecież jest tyle ładnych polek, a oni robia z nas "dziwki" (przepraszam za wyrażenie) w tych klipach....w amerykańskich teledyskach dziewczyny ociekaja sexem ale w przyzwoity sposób, maja sexi extra ciuszki, ładny makijaż i fryzury, no i potrafią fenomenalnie tańczyć (oczywiście tez nie zawsze i nie wszystkie), u nas dziewczyny ...ech szkoda gadać...

co o tym myslicie?

Może to nie jest do końca wina dziewczyn, ale także osoby która zajmuje się reżyserią...sama nie wiem ale jak ogladałam dzis klip "Gruuubas" Kodex2&Tede i Kołcz i jescze ktoś.... to naprawde, aż sie patrzec nie chcialo...widac ze bardzo chca dorównać np. %0 Cent'owi, ale wcale im to nie wychodzi.... :?
Omnis amans amens

Awatar użytkownika
lalinda
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: lalinda » 05 sie 2005, 16:34

hahaha mleczna krova chciałam o tym samym napisać.ale może od trochę innej strony..Tak jak w amerykańskich teledyskach nie rażą mnie panowie raperzy otoczeni kamandą seksi gerls -bo sami są zadbani i mają CIAŁA CIAŁA(no może oprócz Snoopa coraz bardziej wyschniętego który zaczyna pasować do swoich pknych towaryszek jak wół do karety) tak w polisz klipach to jest masakra -mleczna widziałaś tego Kołcza z pannami który sam rymuje o tym jakim to jest pasibrzuchem ale i tak"wiele dziewczyn to lubi"-taa tyle samo ile chłopaków lubi dziewczyny w jego typie (taka Kołczynka z warkoczykami) ej mnie to obrzydza jak takie malcziki otaczają się nawet ładnymi pannami które chyba naprawdę się cieszą że dostały taką szansę od losu i zachowują się jakby to naprawdę były rasowe samce jakby tańczyły dla real mens a to tylko sflaczali Słowianie sorry :PP a wogle...czy ja mam obsesję nosa,ale zawsze mi coś nie pasuje w nosach tych polskich kręcipupek,no szto,jak chcą być ładnym przedmiotem,pasować do wystroju wnętrza to trzeba być tym na całego,przyjąć reguły gry i nie psuć estetyki jakimś kinolem :D ale ale krówka,nie narzekajmy
te dziuszki mi poprawiają humor bo takie to ja zjadam na śniadanie :))

Awatar użytkownika
lalinda
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: lalinda » 05 sie 2005, 16:37

i faktycznie te u kołcza i reszty wieśniackiej szajki były słaaaabe jak pupa węża ,to wszstko takie nieudolne,takie przaśne to trzęsienie anorektycznymi tyłeczkami w wielkich figach na kanapie,jakieś takie...wiesz czuć w tym wiochę na kilometr,coś strasznie amatorskiego,i kinol tej dziewczyny co leżała z kołczem:PP

Awatar użytkownika
lalinda
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: lalinda » 05 sie 2005, 16:38

ale najobrzydliwsyz i tak jest kołcz i jego beznadziejne rymy podobnie jak 99,9% emsiss made in Polandia :PPP

ODPOWIEDZ

Wróć do „Celebrities”