...twoja znajoma to baaardzo dzielna kobieta !!!
(...i takze nie rozumiem tego ,dlaczego niektorzy ludzie potrafia byc tak podli...
Moderator: Zespół I

podlosc to chyba typowa ludzka cecha, niektorzy maja ja poprostu rozwinieta ponad norme, a inni ponizej.Samanthii pisze:dlaczego niektorzy ludzie potrafia byc tak podli...

moj weekend w lozku byl...dogorywalam z moim bronchitis....i czuje sie oslabiona i choroba i konska dawka antybiotykow...musialam tutaj pojsc do polskiego lekarza...ten poprostu rozumie co to porzadna kuracja antybiotykowa...a nie cykanie jakimis reklamowanymi medykamentami...ale juz sie czuje lepiej...Samanthii pisze:hej kochane- jak tam weekendzik !???
??? buziaki dla Ciebie!Samanthii pisze:bluebeleczka- lepiej sie czujesz ...???
ja juz nie pamietam kiedy po sklepach biegalam...jakos nastroju i checi nie mam...ale Sam pewnie zdrowo poszalalas!Samanthii pisze:...wczoraj bylam na masakrycznym shoppingu...
ja mam pol piwnicy ozdob...i co roku sobie obiecuje NIC nie dokupuje...Samanthii pisze:szukalam dekoracji na swieta i prezentow dla rodzinki...

o widze ze przechodza ci juz dolegliwosci ciazowe....super!Samanthii pisze: ...musialm uczcic dzisiejszy dzien- obeszlo sie bez wymiotow !!!
wcale nie za wczesnie!!!Londyjka pisze: My bylismy dzisiaj na zakupkach i kupilismy...WOZEK moze to i troche wczesnie ale takiej okazji moglo sie nie trafic.
hihihi chyba kazdego wizyta w pl konczy sie dodatkowymi gramami hihihimisialeczek24 pisze:!Pewnie przytylam juz sporo a co dopiero bedzie na swieta!!