gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość
Moderator: Zespół I
-
malga
- Nowicjusz Beauty

Jezu, NIkoletka żadko bywam na foum akurat wpadłam i natknęłam sie na Twój post. Juz sama nie wiem co chciałam napisac tyle mysłi mi przbiegło w trakcie czytania całego wątku. Chciałam Ci tylko uświadomić ze ty NIE JESTEŚ WINNĄ TY JESTEŚ POSZKODOWANĄ!!!! Nie mozesz o tym zapominać. MUsiz pozbyć się uczucia wstydu, to absolutnie nie twoja wina. Nikt nie traci świadomości po tak małej ilości alkoholu. Dosypali ci coś i cię wyklorzystali.
Wszystko będzie dobrze tylko musisz zmienic tok myślenia. Dobrze ze poszłaś do tej instytucji pomagajacj ofiarom gwałtu bo tam uzyskasz fachowa pomoc. Martwi mnie tylko to ze zamykasz sie w domu i w sobie,a przez to tylko rozpamiętujesz cała sytuację. Kochana czsu nie cofnisz- musisz życ dalej. Odnajdz w sobie siłe i wyjdz do ludzi. Zrozum że to nie twoja wina to mogło spotkac każda z nas a temu skurwysynowi niech BOG wynagrodzi. POpłakałam sie.
Jestem z Tobą. Bądz dzielna, skoro znalazłaś siłe podzielic sie z nami tym co cie spotkało znajdz siłe i pokaz nam jak sie podnosisz. Trzymam kciuki i jestem zTobą myslami.
-
nikolettkaa
- TOP Beauty

-
Kontakt:
dzis byl w gazecie artykul dotyczacy mojej sprawy, moja sprawa zajal sie rowniez rzecznik praw czlowieka ,ponoc jesli potwierdza sie moje doniesienia o pracy policji , groza im nawet 3 lata wiezienia, ehh nad mym oknem pada deszcz...
11/2009 Piękne vhp

500
2011- planuje usta i policzki
-
elle89
- Bywalec Beauty

-
Kontakt:
nikolettkaa, jak dobrze, że ktoś się tym zajął! Przywracasz mi wiarę w ludzi!!! A jak Ty się czujesz?
"Pragnienie bycia kimÂś innym to marnowanie osoby ktĂłrÂą siĂŞ jest." Kurt Cobain
-
nikolettkaa
- TOP Beauty

-
Kontakt:
ja nie najlepiej

caly czas boje sie wychodzic z domu , nie ustpuje mi bol glowy , jutro mina dwa tygodnie od zdarzenia , zyje w strachu , nerwowo reaguje na wszelkie halasy, wpadam w panike jak zostaje sama , malo mowie, tu na beauty to wrecz jestem wylewna, boje sie ciazy , i tego ze moglam sie czyms zarazic ,

(( ehhhhhh jestem beznadziejna

:?

,ale dziekuje za mile slowa od was
11/2009 Piękne vhp

500
2011- planuje usta i policzki
-
jaaa
- TOP Beauty

3 lata wiezienia dla policji?
o kurcze ale bylyby postepy:)
artykulu nie moglam przreczytac- inne miasto...
badz dzielna!
-
mayma79
- Bywalec Beauty

Nikoletka
jesteś piękną , mądrą i godną szacunku dziewczyną!
Nie wolno Ci my sleć inaczej!
spotkała Cię wielka krzywda i powinnaś zrobić wszystko aby winowajca poniósł konsekwencje.
Nie poddawaj się, nawet jak już będzie ciężko.
warto pociągnąć tą sprawę do końca.
Nie jesteś niczemu winna. Miałas prawo wypić, miałaś prawo nawet się upić. Ale nikt nie miał prawa wykorzystać twojego stanu świadomości w celu skrzywdzenia cię.
Mam nadzieję, że badania HIv, WZW wyjdą dobrze, ale to pewnie okaże się za kilka miesięcy niestety.
Trzymaj się. Zasługujesz jak każda z nas na szacunek, opiekę i zajęcie się Twoją sprawą.
Ci policjanci którzy cie tak potraktowali są poprostu pojeb...
poprostu tak trafiłaś- na debili
nie zniechęcaj się
-
janko2
- Uzytkownik zbanowany

mayma79 pisze:spotkała Cię wielka krzywda i powinnaś zrobić wszystko aby winowajca poniósł konsekwencje.
Właśnie....Powinien ponieść konsekwencje...ale to nie Ty powinnaś teraz sie tym zajmować...Nie Ty powinnaś wracać ciągle do tego co było.....Nie powinnaś wracać do tego,co pamięć chce wymazać...bo to Twoja szansa żeby zacząć normalnie funkcjonować....Więc jeśli w pewnym momencie powiesz ..
Nie.....nie będzie oznaczać ,że wycofałaś się ze strachu.....Ty po prostu zrobiłaś już swoje.....Czas wszystko zaleczy...prawie wszystko...
Wiekszość z nas postąpiłoby pewnie inaczej...Nie nagłaśniało tej sprawy,przeczekało kierowane strachem,bólem..upokorzeniem...Zrobiłas inaczej....więcej....Zrobiłaś więcej bo jesteś inna .
mayma79 pisze:jesteś piękną , mądrą i godną szacunku dziewczyną!
Taka właśnie jesteś.....
--------------nosek u dr.Bieleckiego
''Nigdy , nie mĂłw nigdy.''
-
ewelinatroll
- Miłośniczka Beauty

:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o jeeeeeezzu!!!!!!!!!!!nie wiem co mam powiedziec.....
przykro mi nikoletka...
-
anita111
- Rozmowna Beauty

trzymaj się Kochana . nie znamy się ale często o Tobie myśle i czekam z niecierpliwością aż obiorą się do niekompetentnych 'fachowców'
-
magdamik
- Nowicjusz Beauty

Witajcie! Jestem tu nowa a wlasciwie czytuje forum od pewnego czasu ale dopiero dzis postanowilam napisac. Bodajze wczoraj przeczytalam artykul opisujacy to co spotkalo Nikolettke. Bardzo Ci wspolczuje Nikolettkaa mam nadzieje, ze ta banda nieczulych gnoi odpowie za to jak Cie potraktowala jak rowniez ten cham udajacy kolege. Znajac nasze polskie realia mniemam, ze nie dadza Nikolettce predko zapomniec o tym koszmarze. Oczywiscie zawsze po przeczytaniu artykulu wczytuje sie w komentarze, jakie wysylaja czytelnicy. I wlasnie te komentarze pod artykulem doprowadzily mnie do szewskiej pasji!! Wiekszosc mezczyzn pisala cos w stylu "co ona robila z kolesiem skoro ma narzeczonego, najwidoczniej sama chciala a teraz chce sie wybielic przed swoim facete" albo, ze "baba do garow, powinna w domu siedziec". Jakim zerem trzeba byc zeby pisac takie rzeczy?! Czasem mysle, ze takie uwlaczanie kobiecej godnosci poprzez sprowadzanie jej do roli kury domowej ( praczka, sprzataczka, darmowa dziura, kuchara) powinno pociagac do odpowiedzialnosci karnej delikwenta, ktory dopuszcza sie zniewazania w ten sposob kobiet!

Nie omieszkalam wyslac kilku swoich komentarzy, niestety nie wszystkie dali bo ja pod wplywem emocji czasem pisze w dosc agresywny sposob ale pocieszam sie, ze ktorys z tych cholernych samcow odczytal choc jedna moja riposte i byc moze troche go ubodlo. Jestem calym sercem z Toba.