Zycie zaczyna sie po 40-tce.Tak ja cz.2

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 21 lis 2008, 15:08

Kwiatuszek*, wstawię w łikend, słowo harcerza :-)

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 21 lis 2008, 15:45

Mierzyłam moje stare stroje no i nie ma szans,bo piersi sie wylewają,ale przymierzyłam mój stary 14-to letni strój jednocześciowy i w nim pojadę. Kupiłam go po ostatniej ciaży i poleciałam z maleńkim dzieckiem do Grecji. Ponieważ brzuch był nie teges jak to po ciąży wiec kupiłam jedno cześciowy strój. Potem w nim nie chodziłam,bo mi spłaszczał moje "naleśniki"ale teraz mam co do niego wsadzic,a poza tym to ona ma pewne wyszczuplajace triki. Przyjrzyjcie sie jak lecą paski haha. tam gdzie trzeba to wyszczyplają ;) :-D 8-)
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... nCE%29.jpghttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... nCE%29.jpghttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... nCE%29.jpg
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

miraabel
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: miraabel » 21 lis 2008, 16:33

Laseczki,
zycze Wam dobrej zabawy na tym zlocie.Tylko sie nie rozpędzajcie i na jakies disco dla malolatow nie idźcie,hihi. Chociaz ,tak z drugiej strony,czemu nie?
Wybawcie sie i wyśmiejcie za wsze czasy 8-)

Sabrina ,no nie powiem faktycznie masz co wsadzic do tego stroju,fiu fiu !
Ale będziesz KUUUUSIIIIIIIIĆ !!!!

A ta Twoja pupcia "jak wielbłąd" to nie wiem ,chyba w Twojej głowie,bo chudzina jesteś przeciez.

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 21 lis 2008, 23:03

No faktycznie Sabrina fiu, fiu. Możesz smiało w nim wystąpić. Zazdroszcze Ci szczerze figury.

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 22 lis 2008, 10:59

Kwiatuszek*, :-D :-D
Dziewczyny przeleciałam teraz cały wątek "Chirurgiczna zmiana ust" szukałam tylko fotek.
Po ich obejrzeniu zastanawia mnie jedno, jak nowe osoby nie boja sie robić cos z ustami gdy zobaczyły fotki tam wklejone!!! Żal mi tych wszystkich osób.
Pewnie,ze istnieje zawsze jakieś ryzyko przy OP ale gdy bym bym weszła w tamten wątek i zobaczyła te wszystkie zniekształcone usta po,to w życiu nie podjęła bym sie operacji.
Przy robieniu powiek nawet jak by poszłocos nie tak,to blizna ukryta jest na powiece,mozna ja przykryc makijażem. Przy liftingu blizny sa we włosach,a na ustach nie da sie ich ukryc!!!
Musiała bym miec chyba jakąś widoczna wade,zeby cos z nimi robić.
W przyszły piatek na TVN "Rozmowy w toku" będzie program o nieudanych operacjach plastycznych. Pokazana bedzie dziewczyna której coś lekarz wstrzyknęł na wygładzenie bruzd nosowo-wargowych i jeszcze jakiś zmarszczek. Matko jedyna co on jej zrobił!!!

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 22 lis 2008, 11:39

O rany ,wstalam dzis z pekajacym baniakiem.Glowa czuje ze mi zaraz eksploduje!
Mam nadzieje ze do jutra wyzdowieje.
Miraabel ,absolutnie zadnych tancow.Ja nie ide.
Sabrina
Stroj jest cudny ,a figurka jeszcze cudniejsza.Teraz widac ze przesadzasz,wydalo sie !!Normalna kobieca figura,a nie tylek wielblada!!Wykombinuj jednak jak dasz rade jeszcze jeden jednoczesciowy ,tak na zmiane zeby byl.
Watek o usatch sledzilam i czytalam od poczatku.
Najlepsze ze dziewczyne ktora sie tam pojawila i kategorycznie ostrzegala nawolywala do zastanowiena i rozsadku moderatowki zablokowaly i wyrzucily z forum.
Ja tu widze ze sa takie fale ,najpierw peany na czesc jakiegos lekarza ,pozniej jedna czy druga niezadowolona rzuci kwas i wtedy reszta huzia .
Prawie kazdy lekarz ma swoje wzloty i upadki na forum.Nosy u Skupina ,Simka,Kubasik...no a Zukowska to chyba zasluzenie:)

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 22 lis 2008, 15:12

Ullrike :-) :-) Jutro moze pojade do Galerii Krakowsiej i zerkne na jakiś jeszcze jeden,nawet tak awaryjnie żeby był jak by z tym cos sie stalo.
Szkoda że tą dziewczyne co oszczegała nie zostawili,zreszta po samych fotkach widac,że to jest strasznie ryzykowny zabieg. Tylko jedne usta mi sie podobały i to na pare dni po OP ale potem tez masakra sie z nich zrobiła. :?

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 22 lis 2008, 17:44

Chyba też będzie u Drzyzgi , ta co mnie sądem straszyła.........
Nieudana operacja piersi...

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 23 lis 2008, 22:49

E-no, Sabrina :-) bardzo ładnie wyglądasz. Jakbym była facetem, to bym powiedziała, że powinnaś tak ubrana częściej się pokazywać :-)

No i co koleżanki? Spotkałyście się czy pogoda plany pokrzyżowała? jakoś słabo wyobrażam sobie zapychanie samochodem w taką ślizgawkę.
Jak doszło do spotkanie to prosię foty wspólne i relację krótka :-)

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 24 lis 2008, 11:32

babina7, a czemu ciebie sądem? :o Ty ja operowałaś?
Mulfon :-D :-D

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”